Sivilceli Ciltler Üst bacaklarımda sir sonrası sivilcelenme:( Fikirlerinizi bekliyorum kızlaar:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Arkadaşlar selam=))) Ben bir soru soracaktım,

Sorum şu; Benim sirden sonra üst bacaklarımda aşırı bir sivilcelenme oluyor gözeneklerimde.Koltuk altımda da oluyor,genital bölgemde de.Ama en çok üst bacaklarımda ve kıpkırmızı,sırf bu yüzden denize giresim gelmiyor:/ Neden olabilir sizce?sir dokunuyor olabilir mi?

cnm heerşey her vücuda ii gelecek die bişey yok.yanlız bildiğim bişey var sir ağda yaptığın zaman yada normal ağda ve hatta makina ile aldığın zaman bile hemen yıkamayacakmışsın aldığın bölgeyi.su ile temas ettiği zaman o bölge hassaslaşırmış zaten gözeneklerde açıldığınddan su toplar ve sivilce yapabilirmiş ben öyle duymuştum cnm

Hmmmm.... onu tam bilmiyorum açıkçası hatırlamıyorum yıkadım mı yıkamadım mı=) ama benim hemen ağda sonrası kıpkırmızı oluyor:/ ve isin tuhaf yani,yazdan beri hala duruyor suan.Tabi o kadar kırmızı değil.Şuan sadece sönük bir iz seklinde:/

aaaaaaaa çok tuhaf o kadar zamandır geçmemesii gerçekten ilginç sir ağda sana pak yaramadı sanırım iz olan bölegelere bepanten krem sür ii gelir bence cilt yenileyici ve onarıcı özelliği var die biliyorm

aaaaaaaa çok tuhaf o kadar zamandır geçmemesii gerçekten ilginç sir ağda sana pak yaramadı sanırım iz olan bölegelere bepanten krem sür ii gelir bence cilt yenileyici ve onarıcı özelliği var die biliyorm

Aynen geçmedi:/ ben üst bacaklarımı yazdan yaza alıyorum.Evli olmadığım için Ve geçmiyor evet:/

ben de ilk kez düğünden önce sir yaptırdım..ama üst bacaklarım dediğin gibi..üstelik yıkamadım da..ve kaşınıyo kaşıyınca da canımı acıtıyo...pişman oldum yaa

ben de ilk kez düğünden önce sir yaptırdım..ama üst bacaklarım dediğin gibi..üstelik yıkamadım da..ve kaşınıyo kaşıyınca da canımı acıtıyo...pişman oldum yaa

Seninde mi sivilcelendi böyle kırmızı nokta nokta bazıları büyük.???

evett..kaşınıyo bazen kaşıyınca daha çok kaşınıyo ..bi de acıyo...
yoluk tavuk gibi bacaklarım...ayrıca kabak lifi filan da kullanıyorum..aama bu kez nafile...havalar ısınıyo artık bizim buralarda napıcam bilmiyorum

Bizim buralarda da öyle ısınıyor hava:/ Mayo bikini giymeye çekiniyorum... Beyaz tenlimisin sen?

kızlar bende sır ağdayı yeni yeni yapmaya başladım daha doğru evlendikten sonra başladım daha kalıcı olur diye fakat benim tüylerim daha kalıncıkmaya başladı ve çıkarken acayip kaşınıyo gece resmen işkence yapıyo bana kollarım kaşmaktan yenik düşüyo ama hala kaşınıyoo :) aynı şekilde her yerim kızarıyoo bi güzel ve bu ağda benim tüylrimi uzattı bu ay farkettim baya bi uzadılar sakal gibiler remen çok utanıyorum yaa eşim görcek diyee ((.... delikafadulden

kızlar ben çam sakızı ağdaları varya ondan kullanıyorum çok çok daha güzel yapıyo bence üstelik kaşıntı falanda yok:)ayrıca sir ağda ile alınan bölgelerde tüylenme artıyomuş die duymuştum ben

Aynı sorun bende de var fakat aldıktan sonra hemen olmuyo bir kaç hafta sonra kıllar çıkana yakın oluyo kıllar çıktıktan sonra da geçiyo.:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…