• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst bacak

lanet

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
61
74
298
Antalya
merhaba ben 17 yşındayım ve benim üst bacaklarımda kıllar var.makina ile almaya çalıştım çok canım yandı dayanamıyorum. gittim veet aldım onu deniyim dedim onuda yapamadım. çünkü ben ağdada çekemiyorum. yardım edecek annemde yok. hergün çalışıyor. sizce üst bacaklarımda yani baldırlarıma jilet vurmalımıyım. sonra küçük çıkıncada makina ile alırım diye düşünüyorum. daha az acı olur belki?

merhaba ben 17 yşındayım ve benim üst bacaklarımda kıllar var.makina ile almaya çalıştım çok canım yandı dayanamıyorum. gittim veet aldım onu deniyim dedim onuda yapamadım. çünkü ben ağdada çekemiyorum. yardım edecek annemde yok. hergün çalışıyor. sizce üst bacaklarımda yani baldırlarıma jilet vurmalımıyım. sonra küçük çıkıncada makina ile alırım diye düşünüyorum. daha az acı olur belki?

sakın öyle bişi yapma .ilerde lazer yaptırırsın dursun şimdi onlar öleee:47::47:

ama ben antalyada yaşıyorum ve denize haftada en az 3 4 kez denize gidiyoruz. ve ben utanıyorum.

jiletle alırsan daha koyulaşacak ve bi süre sonra bakmışsın ki bacağının her tarafı siyah tüylerle kaplı(güzellik salonunda çalıştım ağda yapıyodum sürekli ordan bi tecrübem var) ve bi süre sonra isyan etmeye başlıycaksın pişman olcaksın vs. tüylerinin rengi çok koyu değildir sanmıyorum. ya. arkadaşın falan yokmu o bari yardım etsin ağdana

Son düzenleyen: Moderatör:
bn 20 yaşındayım daha üst bacağıma bişey değirmedim seyrekler ve pek de belli değiller alan arkadaşlarım pişman devamlı almk zorund kalırsın sanmıyorum sennde o kadar belli olduğuna ne tüylü insanlar va boşver takma kafana

Bencede kesinlikle almamalisin ileride cok pisman olursun. killarin renklerini acmak icin kremler var ben kollarima onlardan sürüyorum eminim senin icinde bir care olucaktir

ahhh keske gencligimde herseyi sorabilecegim bir KK m olsaydi :59:

ben vivetin sarartici kremini 1 yildir kollarima acil durumlarda biyiklarim icin kullaniyorum hic uzama yada renkde koyulasma olmadi.

bak aklima geldi biz kücükken yazlikda bacaklarimiza oksijenli su sürer günesde beklerdik killar sararsin diye...

Canim sen herseye bir bahane buluyorsun. bence sen aklina koymussun jiletle almayi al ve rahatla derim

ağdacıya git kendin dayanamıyosan... 15 dakkada yapar sende yattığın yerden azıcık katlanıverirsinş

bence tüy sarartıcı dene ben daha 2 gün önce yaptım çok güzel oldu sesunun bişide olmaz hem nevar esmersen sırıtmazki bi kaç gün sonra o vücuduna uyum sağlıyo ilk sürdüğünde bembeyaz oluyo ama sonra dönüyo eski rengine bişi olmaz benim kuzenim vardı kapkara o yüzüne bile yaptırırdı hiçte öle kötü durmazdı senin bacakların yaniii

sakın jilet vurma sakın!!!
çok pişman olursun, semsert kopkoyu çıkar kılların
ağdayla al tatlım başka çaren yok
tüy sarartıcı kullanabilrsin ya da
jiletten yüz bin kat daha iyidir emin ol

ben jilet kullanıyorum yazın mecburen, uzamasını bekleyemem çünkü. kışın da düzenli ağdaya gidiyorum böyle dengeliyorum

Back