• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsküdar'da deniz ile kara iç içe geçti

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
İstanbul'da yağan yağmur birçok yerde sel basmasına ve taşkınlara neden oldu. En çok etkilediği semtlerden biri ise Üsküdar oldu. Sosyal medyada paylaşılan Üsküdar fotoğrafları, herkesi şok etti çünkü Üsküdar'da sahil yolu öyle taştı ki deniz ile kara ayrımı yapılamayacak hale geldi.
$a 1.jpg $a 2.jpg $a 3.jpg $üs 6.jpg $üsk.jpg
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/g...6536338/uskudarda-deniz-ile-kara-ic-ice-gecti

Yağmur yağmasına sevindim, bu yaz yaşanacağı söylenen su sıkıntısına bir nebze olsun çare olur belki ammaaaa Üsküdar'ın bu hali nedir böyle?

Yıllardır ne zaman umulandan biraz fazla yağmur yağsa İstanbul felç, ki kaç senedir Üsküdar meydanına yapılan yatırım bana yapılsa, benden 2 tane Adriana Lima, 1 tane Miranda Kerr, 1 tanede Angelina Jolie çıkardı.

Kaç yıl sürdü:ssz:

Şu İstanbul'un trafik ve alt yapı sorununa çare bulmazlarsa, İstanbul daha fazla dayanmaz.

Şu görüntü İzmirde olduğunda başlarlar hemen ulannn bu chpli belediye var yaaa diye :))) Şimdi pek bir sessizlik var sadece duyulan dalgaların sesii.

Bu goruntuler gercek mi yahuu insanin inanasi gelmiyor. Alt yapi sorunu malesef ulkenin kaderi haline getirilmis belediyeler bu soruna bir cozum bulmali oncelikle.

çok ürkütücü; İstanbulu bilmiyorum, her seferinde mi böyle oluyor onuda bilmiyorum ama denizin yolu kaplaması çok ürkütücü geldi bana...

Kanal İstanbul projesi dedikleri bu olsa gerek:37:
O değilde "doğa verdiğini birgün mutlaka geri alır" derler. Üsküdar'ı bilmem ama kesin dolgudur buralar. Biraz daha bilinçli yapılanmalar olsa, böyle sorunlar yaşanmaz. Ama istanbulda heryer rant kapısı olmuş. Amaaaan neresinden tutarsan elinde kalıyor. :50:

Bu goruntuler gercek mi yahuu insanin inanasi gelmiyor. Alt yapi sorunu malesef ulkenin kaderi haline getirilmis belediyeler bu soruna bir cozum bulmali oncelikle.

çok ürkütücü; İstanbulu bilmiyorum, her seferinde mi böyle oluyor onuda bilmiyorum ama denizin yolu kaplaması çok ürkütücü geldi bana...

Bu haberde sadece Üsküdar ele alınmış, eminim dere yataklarına yakın semtlerde berbat durumdadır, birkaç sene önce yine öyle bir yağmur yağdı ki İstanbul'da, bayır aşağı olan sokaklardan oluk oluk yağmur suyu indi denize.

Kanalizyonlar taştı, taştı az kalır resmen fışkırdı, şunu da dip not olatak ekleyeyim sel mağduru olan ilçe ve semtlerde de alt yapı ve yol çalışmaları oldu hep, Üsküdar mesela, yazsın Üsküdar'lılar ilçe meydanında kaç yıl sürdü inşaat.
Ben en az 3 yıl diyeyim siz anlayın.

He olur yağmurdur bu, kul yapımı değil Allah rahmeti, ne kadar yapacağı belli olmaz, yağışa kota konmaz ama ona göre de alt yapı yapılır, kanalizasyonlar fışkırmaz, evleri tıkanan kanalizasyonlar yüzünden su basmaz.

AVRUPA YAKASI KÖTÜ ETKİLENDİ

Özellikle Avrupa yakasında Bağcılar, Halkalı, Esenler, Bakırköy ile çevre ilçelerde alt geçitleri ve yolları su bastı araçlar yolda kaldı.

GAZİOSMANPAŞA'DA SAĞANAK DOLUYA DÖNÜŞTÜ

Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Esenler, Topkapı ve çevre ilçelerde saat 17.0 sıralarında sağanak yağış başladı. Gök gürültüsüyle başlayan sağanak yağış zaman zaman doluya dönüştü.

Esenler Atışalanı Caddesi'nde vatandaşlar dolu yağışı altında zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise araçlarını dolu yağışından battaniye ile korumaya çalıştı. Bir caddede de rögarlar taştı.

METROBÜS DURAĞINDA YIĞILMALAR MEYDANA GELDİ

Topkapı Cevizlibağ'da da yağış etkili oldu. Yağmurdan kaçan vatandaşlar duraklara ve kapalı yerlere sığındı. Metrobüs durağında yığılmalar meydana gelirken E-5'te trafik ağırlaştı.

BAYRAMPAŞA'DAKİ DEV AVM SULAR ALTINDA

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur ve dolu yağışı nedeniyle Bayrampaşa'daki dev AVM sular altında kaldı.

İTFAİYE YOLCULARI KURTARDI

Suyun ortasında kalan bir servis minibüsü heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.İçinde yolcuların da bulunduğu minibüs uzun süre kurtarılmayı bekledi.

Minibüste mahsur kalanlar su baskının olduğu gelen itfaiye ekibi sayesinde kurtarıldı.
http://m.sondakika.com/haber/haber-uskudar-da-deniz-kara-ile-birlesti-6111390/

Meteoroloji'den İstanbul'a Uyarı: Bu Daha Başlangıç
http://m.sondakika.com/haber/haber-meteoroloji-den-istanbul-a-saganak-yagis-uyarisi-6110638/

İstanbul'da dün yaşanan dolu ve yağmur İBB Beyaz Masa'ya ilginç mesajlar yağmasına neden oldu. Ancak bunlar 'anlaşılamadı'...

İstanbul 'da dün akşam saatlerinde yağan yağmur özellikle Üsküdar'da uzun süre unutulmayacak görüntülerin oluşmasına neden olmuştu. Twitter 'da '1994'ten beri çözüm ortağınız' sloganını kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazmasa, kullanıcılar tarafından tweet yağmuruna tutuldu. Yaşanan selin ardından gelen çok sayıda tweete, 'Talebiniz anlaşılamamıştır' cevabı verilmesi dikkat çekti. İşte o mesajlardan bazıları:
$fft16_mf2210028.Jpeg
$fft16_mf2210027.Jpeg

Yağmur yağsa bir dert yağmasa ayrı dert.Allah bodrum katta,giriş katta yada dere kenarlarında oturupta her yağmurda evini su basan insanlara sabır versin.Ayrıca başımızdakiler Taksimin orta yerine avm yapmak için harcadığınız çabayı,uğraştığınız zamanı keşke birazda alt yapı sorunları için görseydik ama nerdee.

Back