- 15 Ekim 2024
- 10
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi busranurhifa
Randevu aldığın gün saatinde çekilir canımÖzelde imkanım yok malesef istanbulda direk hsg yerine randevu çıkıyor aynı gün çekiliyor galiba bilmiyorum
TeşekkürlerRandevu aldığın gün saatinde çekilir canım
Ben bugün Zeynep kamilde hsg çektirdim o kadar çok korkuyordum ki anlatamam günlerdir karnıma ağrılar girmişti iştahtan kesildim ama inanın öyle acı dolu bişe değil hiç korkmayın zaten 10 dk bile değil regl olduğunuzda ki gaz ağrısı gibi bir ağrı randevu da günlük açılıyor sabahları 9 9 buçuk arası ertesi güne bulabilirsinizKanuni Sultan Süleyman hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum tüm tahlil ve testler yapıldı şuan adetimin 3.4. Günü hsg için Zeynep kamilde randevu çıkıyor birkaç güne ya da ertesi güne şuan adetim gitsem sonra tekrar çağırırlar mı adetim bitmesini mi bekliyim direk hsg için randevu alınıyor başka bir şeye gerek var mı hemen o gün çekerler mi filmi
çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorumBen bugün Zeynep kamilde hsg çektirdim o kadar çok korkuyordum ki anlatamam günlerdir karnıma ağrılar girmişti iştahtan kesildim ama inanın öyle acı dolu bişe değil hiç korkmayın zaten 10 dk bile değil regl olduğunuzda ki gaz ağrısı gibi bir ağrı randevu da günlük açılıyor sabahları 9 9 buçuk arası ertesi güne bulabilirsiniz
Raporunda ne yazıyor canım açılmış miçektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum
çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum
Biraz acımadı normal bende çok korkmuştum ama özel hastaneler hep 5 7 arası fiyat verdi dedim millet saatlerce sancı çekip doğum yapıyor hadi bi cesaret yaptırdım bendede leke ilk gün oldu hatta aldığım ağrı kesiciyi bile içmeye gerek duymadım ama ilişki için bir hafta yapma dedi yarında smear çektiricem ve kültür alacaklar onun öncesinde bi üç gün yapmayın dedi benim bu ay yalan oldu bugün yumurtlama günümdü bide :/çektirdim filmi ptesi günü acıdı biraz rahim içine girerken açıkçası düşündüğümden fazla acı oldu ama işlem sırasında sacede hafif baskı hissettim rahat denilebilir. cd verdiler e nabıza da düşmüş görüntü doktor 1 hafta ilişki yasak dedi bende leke kanama falan olmadı 3 gün bekledim ilişki için artık sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum
Kısaca özetleyeyimKanuni Sultan Süleyman hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum tüm tahlil ve testler yapıldı şuan adetimin 3.4. Günü hsg için Zeynep kamilde randevu çıkıyor birkaç güne ya da ertesi güne şuan adetim gitsem sonra tekrar çağırırlar mı adetim bitmesini mi bekliyim direk hsg için randevu alınıyor başka bir şeye gerek var mı hemen o gün çekerler mi filmi