- Konu Sahibi Bana bir is lazim
slmm kızlarrr ahh ahh bende katılmak çok isterdimmm ama bebiş daha çok küçük olduğu için katılamam :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAA bende geldimmm...Beykozdan.Nabersiniz...Bende topik açtım anadolu yakasında oturan arkadaşlar diye kimse yazmadı bişiiahada küstümmm
![]()
Amannn neyse artıkın.Maksat muhabbet değilmi ha ordan ha burdannn![]()
bencede canım farkeden bır sey yok yanı![]()
EE yase anlat bakalım nerden kimsin evlimisin bekarmısın vs vs vs
AAA bende geldimmm...Beykozdan.Nabersiniz...Bende topik açtım anadolu yakasında oturan arkadaşlar diye kimse yazmadı bişiiahada küstümmm
![]()
topiğimiz ıssız kalmış sanki bıraz nerdesiniz bakalım![]()
olur anlatalım bakalım atasehırde oturuyorum evlıyım resmı olarak ama hazıran 25 de dugunum var 24 yasındayım özel bır sırkette calısıyorum falan fılan
sen ?
hoşgeldin canımmm bende açtım banada kimse yazmadı kimsecikler yokmu yavvvvv![]()
Hoşbuldukkk.İnsan sinir oluyo öyle olunca yahuu...Neyse bizde burda muhabbet ederik...![]()
OOO iyi bakalım.Düğün hazırları tam gaz desene...Bende 30 yaşındayım 4 aylık evliyim.Çalışıyorum senin gibi...Bekarken avrupa yaasında oturuyordum.Anadolu tarafına geçtim işte uyum sağlamaya çalışıyorummm..
buradayızz canım benim hergün bakıyorum birkaç kere hiç takılan olmuyo topiğe diye bende yazmıyorum ..nasılsın nasıl gidiyo bakalımmm
anadolu yakası daha sakın avrupa yakasına gore nefes almışsındır bırazık canım
he tabı kalabalıktan hoslanmıyosan benım gıbı gecerlı bu soyledıgımde