Üsküdar da dün akşam 8,30 da ani kaza da genç yaşta arkadaşımız abimiz vefat etti

haberi dün okudum ama yorumları okuyunca videoyu izlemeye cesaretim olmadı açıkçası,çünkü çocukları falan var dert ederim üzülürüm diye nitekim öylede oldu bugün babama anneme karşıma çıkan herkese anlattım,herkes çok üzüldü,

polisler tamamen hatalı ama gidip iett şöförüne soruşturma açmışlar,takip mesafesini korumaması,kask takmamasından dolayı kağıt üzerinde polis suçsuz,ama vicdanen...nasıl ödeyecekler bedellerini o polisler..başlarını yastığa nasıl rahat koyacaklar..

ve kendimde araba kullanıyorum polisler ve kamyoncuların nasıl kullandığı belli değil canımız Allaha emanet ani duruş kalkışlar yapıyorlar,ters yola giriyorlar,hatalı sollama yapıyorlar,bişeyde diyemiyosun kimi kime şikayet ediyosunki...

ailesi eşi çocukları ne durumda canım evleri kira mı tazminat ödenecekmi durumları nasıl yani bir bilgin varmı
canım aynen oyle o polısler vıcdanları rahatlarmı onlarında cocukları varmı acaba yıllarca cok cocukları olsun ısteyen abımız daha oncekıler anne karnında olduler ve yıllar sonra ıkız erkek evlatları oluyo ama kader cocuklarıyla 8sene bırlıkte yasayabılıyor evı kıra esı neyapıcak ococukları dusunmekten zaten mahvoldum annelerı kıme bırakıpta calıssın aynen su kazalardan trafıkten bazen terk etmek ıstıyoruz ıstanbulu esımın teyzesıde 23yasında yıllar once hayatını kaybetmıs burada ama olmuyor gercı kaderınde de varsa nafıle dıyorum,,,,,,,,

Allah hepınızden razı olsun buraya mesaj yazan yada yazmayıp okuyan arkadaslarım ınsallah bır fatıha okuyorsunuzdur cocuklarınada dua edelım bırlıkte dua zıncırı kuralım aılesıde gercek magdur kımbılır belkıde sızlerede olunce bırılerı dua halkası kurarlar

Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır diliyorum.Az önce izledim,çok feci olmuş gerçekten, ben de polis arabasını suçlu buldum,aniden durmasından dolayı.Başınız sağolsun.

polis aniden durmuş ya tam buraya yazıcaktım bunu yorumlara bakayım dedim farkeden olmuş mu diye.herkes farketmiş.

Tazıye dıleklerını yazan butun arkadaslarımdan Allah razı olsun Amın ınsallah lutfen okuyan arkadaslarım bır fatıhayı esırgemesınler artık elımızden en onemlı sey olarak dua gelıyor ımkanım olsa ıkızlerıne buyuyunceye kadar sahıp cıkabılsıydım bendede 3tane onlara zor yetısebılıyoruz evımızde kıra rabbım gonlumu bılıyor keske,,,,,,,,,,,

özel günümde olduğum için okuyamadım...bittiği an hemen okuyacağım...
izleyemem yüreğim kaldırmaz günlerce aklımda çıkmaz...
Rabbim ailesine sabır versin inşallah..
Başınız sağ olsun arkadaşım...
:teselli:

özel günümde olduğum için okuyamadım...bittiği an hemen okuyacağım...
izleyemem yüreğim kaldırmaz günlerce aklımda çıkmaz...
Rabbim ailesine sabır versin inşallah..
Başınız sağ olsun arkadaşım...
:teselli:
Allah razı olsun canım Amın ya cok acı aksam olunca o cocuklar ve esı evı gelıs saatlerınde ne yapıyorlardır dıye dusunuyorum zamanla tabıkı alısacaklar Ani ölum ya bırde genc rabbım ganı ganı rahmet eglesın

ben okudum tatlım başınız sağolsun
allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

ay izledim videoyu.çok çok üzüldüm yaa.allah rahmet eylesin.ölüm ne kadar yakın maalesef .allah kalanlara sabır versin.aşınız sağolsun canım.

Back