üsküdar çamlıca hospitalium acillll

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
ya kızlar ben erdem hastanesiyle üsküdar çamlıca hospitalium arasında kararsızım daha 2gün önce öğrendim hamileliğimi baştan sona kadar hep aynı dr gitmek istiyorum

erdem hastanesi hakkında insanlar ya çok iyi bahsediyor ya çok kötü,

ama çamlıca hospitalium içinde çok iyi diyorlar

giden varmı yada orada dr tavsiye edecek olan varmı

erdemde şu var ama mesela yasemin hanıma gidiyorsunya doğum günün geldi doğuma giriyorsun eğer senin dr mesaisi 5de bitiyorsa sen doğuma 6da git doğuma girmiyor

kim varsa şansına o zamanda 9ay boyunca aynı dr gitmenin bi mantığı yok diye düşünüyorum

arkadaşım ayşe hanıma gitti doğumuna girmedi girmek için bi doğum parası istedi bende gıcık oldum oraya

merhaba bende erdem hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım,ben afiyet hastanesine gidiyorum orayı tavsiye edebiir sana çamlıca hospitalium bize çok yakın ama pek duymadım oraya gideni,oyuzden yorum yapmamıyorum o hast.hakkında.içine sinen hastaneye git mutlaka ama tabi doktor çok önemli.

merhaba bende erdem hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım,ben afiyet hastanesine gidiyorum orayı tavsiye edebiir sana çamlıca hospitalium bize çok yakın ama pek duymadım oraya gideni,oyuzden yorum yapmamıyorum o hast.hakkında.içine sinen hastaneye git mutlaka ama tabi doktor çok önemli.

canım çok sağol ya:1hug:
peki kaç haftalıksın bide afiyette dr ismini verebilirmisin,

benim için güleryüzlü ,açıklayıcı ve detaycı bir dr olması önemli

merhaba ben 19 haftalık hamileyim doktorumun ismi FAZİLET çok memnunum çok anlayışlı ve güler yüzlü ayrıca eli çok hafif.bide SERÇİN hanım var onada arkadasım gidiyor oda memnun iyi biri tercih senin artık canım.nşallah istediğin dokoru bulursun çok öenmli çünkü doktor seçimi.

Ben Hospitalium Çamlıca hastanesine gidiyorum. Anadoluyakasına taşınınca gitmeye başladım. Gebeliğimin son 5 ayını Dr. Mehmet Güçlü kontrol etti. Hastane bildiğimiz hastane ama doktor kesinlikle gördüklerim arasında açık ara en iyisi. Gebeliğim sorunlu olduğu için bir çok hastane ve doktorgezdik sonunda burada karar kıldık. Hem ücret hem de ilgi açısından gayet iyi. Ayrıca Mehmet Bey kadar hastaları ile ilgili bir doktor daha görmedim. Muayeneye gidince 30 dk dan önce çıkmıyorsunuz odasından. Yakın olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s
ya kızlar ben erdem hastanesiyle üsküdar çamlıca hospitalium arasında kararsızım daha 2gün önce öğrendim hamileliğimi baştan sona kadar hep aynı dr gitmek istiyorum

erdem hastanesi hakkında insanlar ya çok iyi bahsediyor ya çok kötü,

ama çamlıca hospitalium içinde çok iyi diyorlar

giden varmı yada orada dr tavsiye edecek olan varmı

seda hanım size bir önerim var.benim iki kızım da hospitalium da dünyaya geldi.şimdi orada sadece doğum ve kadın hastalıkları üzerine ameliyatlara giden serhat dinlemez benim doktorumdur.son derece memnunum kendisinden.hastası doğum yapmadan bir yere gitmez emin ol.ikinci doğumumda bile ilk doğumum gibi itina gösterdi bize.kafana ne takılsa tekrar tekrar sorabilirsin bıkmadan anlatır.doktora güven çok önemlidir.çok iyi bilirim.eğer iyi bir doktor tavsiyesi istersen serhat dinlemezi tavsiye ederim.kendisine hospitaliumdan ulaşabilirsin.

ben çamlıca hospıtalıumda doğum yaptım doktorum bahar hn dı benim ve bebeğimin hayatını kurtardı diyebilirim onun için kesinlikle tavsiye ediyorum...

Back