Usg ile Polikistik over tanısı konmuş hanımlar var mı aramızda??

eebbaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
4
1
28
2 ay önce kadın doğum doktoruna gittim.
Tahlillerime bakılırsa normal kan tahlillerim ama yumurtalıklarima bakınca pcos olduğumu söyledi. 5 aylık evliyim ve 30 yaşındayim. Bebiş istiyorum . Adetlerim de 35 45 gün de bir oluyordu. Yasmin kullanıyordum ilk aylarda hamile kalmamak için. doktor devam edebilirsin adetlerini düzene sokar dedi. Ama bu süreçte hamile kalmam hakkında bir şey söylemedi . Bu şekilde kendiliğinden hamile kalan var mı. Uvolasyon testi varmış işe yarayan oldu mu. Çok üzülüyorum belli etmemeye çalışıyorum

Nasıl bir süreç işliyor neler yapmamız gerekiyor biliyor musunuz. Çok korkuyorum bebeğim olmaz diye. Çok istiyorum herkes gibi
Herşey psikolojik inanın.. Yani bende ilk teşhis konulduğunda çok kötü hissetmiştim.
Son gittiğim doktor haricinde ki tüm doktorlar ‘hiçbirşeyin yok gayet sağlıklısın gebeliğe açıksın’ dediler üstelik..
Son doktora gidişim de kaset test yapmıştım, pozitif gördüm, kan verince negatif sonuç aldım, beter oldum diyebilirim o gün.. Üstelik hafif kanamalarım ve bazı belirtilerim de vardı gebeliğe dair.. Ama doktora gittiğimde bambaşka sonuç aldım.
Kısır gözüyle bile baktım bi ara kendime sırf polikistik teşhisi koyuldu diye ama kafada bitiyor herşey.
Hiç takmayın. Hayırlı zamanda zaten Allah verir. Yaşınıza takılmayın. ‘30 oldum anne olamadım’ kafasına girmeyin.
Ayrıca çok yeni evlisiniz. Bi evliliğin tadını çıkarın gezin tozun herşey zamanında güzel.. Eminim sizin de zamanınız vardır.
Geciktiriyorsa güzelleşiyordur..

Şu yazdıklarınızı gözlerim dolarak okudum . Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.
Evet çok doğru geciktiriyorsa güzelleşiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…