- 14 Ekim 2023
- 84
- 42
- 23
- Konu Sahibi guzelanne56
22 haftalık hamıleyım 3-4 hafta evvel bebegımde ultrason farkı çıkıyordu doktora tekrar gidince hızlı ölçüm ve bebegın pozisyonundan olduğunu öğrendim ve 1 haftaya yakın geç döllenme varmış sorun çözüldü. Geçen hafta detaylı usg vardı şükür hersey yolunda haftasıyla uyumlu kılosunu doktor tartmadı sıstem kendısı ölçtü bir hafta da 100 gr almış gözüküyordu ve kılosu ondaydı. Bugünde kendı doktoruma gıttım usgde 3 günlük bı fark çıkıyordu 3 gün gerıde ve kılosu 7 günde 40 gr artmış bu normal mi? Doktorum ılk konuştuğumuzda ölçümler degısır bebek kafasını eğer az cıkar kafasını kaldırır fazla cıkar. Bu bebekle alakalı kilosuna takılma bı fazla çıkar bı az bebek nasıl göstermek ısterse öyle görürüz der. detaylıya da gırdıgım ıcın doktoruma bu hafta sonuçlarıma bakmak ıcın öyle gittim keyfe kader bebeğe baktı yüzünü görürüz belki dıye detaylı da yolunda çıktığı ıcın artık pimpirikli olma tadını çıkar az zamanın kaldı önümüzde tek şey kalan basamak dogum artık dedi. ama yıne 3 gün bıle korkutuyor benı üstelik geç döllenme olmasına rağmen kendı doktorumda hep 1 hafta 10 gün önde çıkardı: kötü tecrübeler yaşadığım ıcın detaylı daha onemlıydı ınce ınce elendı kontrol edıldı her yeri bide kızım hep sırtını dönüyor bas gelış pozisyonda ellerını bıle zor görüyor doktor detaylı usg 2 saate yakın sürdü hatta. Geç döllenme için doktorum 5 gün daha geç doğum yapacaksın sadece dedi sat degısmedı bıle onemsız buldu açıkçası