- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
- Konu Sahibi pembeklavye
-
İlk bebiş mi heyecan vardır sağlıkla hayırlı bebiş olsun cinsiyet tatlı önemsiz bir detay.Devlete kolay kolay söylemiyorlar işte hayırlısı olsun artık bakalım 3 çizgiyi ben anlamıyorum yaa
Evet inşallah iki haftaya kadar öğrenir yazarım sizeİlk bebiş mi heyecan vardır sağlıkla hayırlı bebiş olsun cinsiyet tatlı önemsiz bir detay.Aaa şimdi farkettim sizle konuşmuşuz kesenizede kız demişim zaten
Benimkine de bakarmisiniz 11 haftalıkVücut yapısından az çok belli oluyor ya aslında
Benimkine de bakarmisiniz 11 haftalık
Cannim birdaha bakabilir misin 11 haftalıkİnşallah canım hayırlısı olsun öğrenince yazarm
Bence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmiş
Bize tahmin yapacak var mı acaba7 haftalık ikizlerim karından usg tahmini olan var mıdır
Merhaba 11+2 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba?
Eki Görüntüle 3531353
Eki Görüntüle 3531366
Ben hala erkek diyorum inşallah rabbim gönlüne göre verir
6 haftalığız vajinal ultrason ile bakıldı ilk gebeliğim o yüzden merak ediyorum anlayanlar rica etsem bakabilir misinizama bu vajinal usg fark ediyor mu?
Canım daha ben bilmiyorum 19 olmama rağmen kız erkek gidiyor ama bu Ramziye inanmıyorum çünkü 7.haftada plesanta solda buna göre erkek, 8. Haftada sağda buna göre de kızRica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık?Erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba rica etsem benim bebegimede bakar mısınRamziye göre kız canım sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?