- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
- Konu Sahibi pembeklavye
-
Kız bebiş gibiEki Görüntüle 3528634
Bu daha yeni usg 10 hafta sizce ne görünüyor
teşekkür ederim sağlıklı olsun da :)Kız bebiş gibi
Yaaa inşallah herşeyden önce sağlıklı olur inşallah tabi ama 2 oğlum var kız istiyoruz
Benimde 3 oğlum oldu gerçi sadece üçüncüsünü aldım kucağıma sağlıkla çok şükür onlara istinaden erkek usglerini anlıyorum burda bacak arası boş gibi geldi bana inşallah birde prensesiniz olur sağlıklaYaaa inşallah herşeyden önce sağlıklı olur inşallah tabi ama 2 oğlum var kız istiyoruz
nasıl anladınız acaba
Çok üzüldüm allahım uzun ömürler versin inşallah sağlıklaBenimde 3 oğlum oldu gerçi sadece üçüncüsünü aldım kucağıma sağlıkla çok şükür onlara istinaden erkek usglerini anlıyorum burda bacak arası boş gibi geldi bana inşallah birde prensesiniz olur sağlıkla
AmiinÇok üzüldüm allahım uzun ömürler versin inşallah sağlıkla
Çok teşekkür ederim inşallah
Merhaba benide yorumlar mısin rica etsem
Çok minik daha kese şeklinden kız gibi geldi ama emin değilimMerhaba benide yorumlar mısin rica etsem
Ramziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Vücut yapısından az çok belli oluyor ya aslında
12 haftalıkken kız denen bebeğim 15+4 de bacak arasına bakıldığında kordonu arada olduğu için emin olamadi erkek gibi dedi renkli doopler ile baktı kan akışı gözüktü erkek olmayabilir de dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi bacak arası pozisyondan anlayan varsa yardımcı olursa cok sevinirimErkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah
Bana da yorum yapabilir misiniz ? Ultrason görüntüsü buRamziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Mesele kesesi nasıl kiÇok minik daha kese şeklinden kız gibi geldi ama emin değilim
Oval sizin benim üç oğlumda da daha uzun geliyorduMesele kesesi nasıl ki
Teşekkürler ederim tahmininiz içinOval sizin benim üç oğlumda da daha uzun geliyordu
Canım tekrar bakar mısınız 11 haftalıkBence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmiş
Benimkinede bakar mısınKız bebiş gibi
Ben hala erkek diyorum inşallah rabbim gönlüne göre verirCanım tekrar bakar mısınız 11 haftalık
Benimkinede bakar mısın
Amin inşallah canmBen hala erkek diyorum inşallah rabbim gönlüne göre verir
Üç çizgi var net kız diyorum ben erkek olsa zaten bu haftada doktor söylerdi muhtemelen 11 haftalık öğredim oğlumu açıkça belliydiBenimkinede bakar mısın
Devlete kolay kolay söylemiyorlar işte hayırlısı olsun artık bakalım 3 çizgiyi ben anlamıyorum yaaÜç çizgi var net kız diyorum ben erkek olsa zaten bu haftada doktor söylerdi muhtemelen 11 haftalık öğredim oğlumu açıkça belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?