- 15 Haziran 2022
- 76
- 18
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembeklavye
Keseden cinsiyet tahmini mi yapılıyor? bana da yapabilir misiniz lütfen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramziye göre kız canım sağlıkla gelsin
teşekkür ederim bende öyle hissediyorum :)Ramziye göre kız canım sağlıkla gelsin
ama bu vajinal usg fark ediyor mu?Ramziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Vajinalse eğer tam tersi o zaman bebek sağda ben karından sanmıştımama bu vajinal usg fark ediyor mu?
Ramziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Karından USG benimkiVajinalse eğer tam tersi o zaman bebek sağda ben karından sanmıştım
Bence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmişKarından USG benimki
Bence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmiş
Ya merhaba bana da yorumlar mısınızBence erkek benim bebeğimle aynı konumu hemen hemen bana erkek dediler ama daha çok var öğrenmeme soldaysa erkekmiş
Canımm benimde cinsiyet tahmini yaparmısın vajinal usg görüntüsünü ekliyorummRamziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin kuzucum ama bebiş tam ortada anlayamadım sadece hissiyatım kız yönündeCanımm benimde cinsiyet tahmini yaparmısın vajinal usg görüntüsünü ekliyorumm
Erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallahYa merhaba bana da yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3528105 Eki Görüntüle 3528106
Doktor da erkek olabilir ama Bidahaki kontrolde belli olur dedi hayırlısı inşallahErkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah
teşekkür ederim bende öyle hissediyorum :)
Benim içinde yorumlar mısınızRamziye göre kız canım sağlıkla gelsin
Vücut yapısından az çok belli oluyor ya aslındaDoktor da erkek olabilir ama Bidahaki kontrolde belli olur dedi hayırlısı inşallah
Nasıl anladınız acaba
Vücut yapısından az çok belli oluyor ya aslında
KızYa merhaba bana da yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3528105 Eki Görüntüle 3528106