• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Üşengecim anacım

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Crycex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
37
-1
16
27
Bi' kaç yıldır şu ipek kirpikler, kalıcı kaş şeysi, kalıcı dudak "makyajı" (?) dikkatimi çeker ama korkmam da değil. :))
Mesela şu ipek kirpiklerde kuzenimin kirpikleri dökülüyordu ara ara çıkmasını bekliyordu.
Rimel sürmekten çok sıkıldım diye kirpiksiz kalmak istemiyorum.

Yapanlar/ yaptıranlar var ise biraz bahsedebilir mi acaba? :)))

İpek kirpik gerçekten zor ve sıkıntışı bana göre.
Ellemeyeceksin, gözünü ovalamayacaksın, yastığa düz yatacaksın falan filan.
Yoksa 2 haftada yolunmuş tavuk gibi oluyor.
Bu sebeple 2 seneye yakındır mıknatıslı kirpik kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim.

Bu sebeple 2 seneye yakındır mıknatıslı kirpik kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim.
Yolunmuş tavuk diyince çok güldüm. :)))
Kaşım kirpiğim açık renkte hep, her sarışının hayali şöyle siyah uzun kirpik. Yine patladık desene. :))
Şu mıgnatıslıları nereden alabilirim? Ortalama fiyatı nedir?

Kullandığın kirpiğin markasını yazabilir misin?

Ben huda beauty den kullanıyorum, diğer birçok marka denedim hem kıl kalitesi hem de mıknatıs olarak çol zayıflar.
İndirimde 50 tl gibi bir şeye almıştım 2 seneye yakın oldu.
Makyaj temizleyici ile ara ara temizliyorum, bebeklerim onlar benim❤️🤣

Ben kaşlarımı yaptırırken kirpik lifting yaptırdım:KK8:İpek kirpiğe güvenemedim nedense ama şimdi rimel sürmeme gerek kalmıyor. Bir arastırın isterseniz. 11 inde yaptırdım hala ilk günkü gibi. Etkisi gittiği zaman mıknatıslı kirpik almayı düşünüyorum.

Ben huda beauty den kullanıyorum, diğer birçok marka denedim hem kıl kalitesi hem de mıknatıs olarak çol zayıflar.
İndirimde 50 tl gibi bir şeye almıştım 2 seneye yakın oldu.
Makyaj temizleyici ile ara ara temizliyorum, bebeklerim onlar benim❤🤣
100 tl de olsa vereceğim artık, bi' kere alınıyo' uzun süre kullanılıyor sonuçta. Ben cinnet geçiriyorum her seferinde şu rimeller ile. Bi' gün kökten kesmeden en iyisi dediğini yapayım :'))

Ben kaşlarımı yaptırırken kirpik lifting yaptırdım:KK8:İpek kirpiğe güvenemedim nedense ama şimdi rimel sürmeme gerek kalmıyor. Bir arastırın isterseniz. 11 inde yaptırdım hala ilk günkü gibi. Etkisi gittiği zaman mıknatıslı kirpik almayı düşünüyorum.
O nasıl bir şey ki?

O nasıl bir şey ki?
Perma gibi birşey. 1 saat kadar sürüyor işlem. Kirpiklere 10-15 dklık 3 aşamada solusyon suruyor,bekletıyor. Bunlar kıvrık durması ıcın. Son aşaması siyahımsı bir boya oluyor o da rimel sürmüş gibi görüntü vermesi için. 1 saat sürüyor toplamda. Kaçtan sonra bu işleme gecınce sıkıldım bayagı ama hala dogal kıvrık, rimelli gibi kirpiklerim.

Back