- Konu Sahibi ilaydaNur87
Armut dibine düşmüş haberi yok.Çocuk psikiyatrisine götürüp tanı koydular mı? Her hareketli çocuğa hiperaktif diyorsunuz. Belki de siz tetikliyorsunuz o çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Armut dibine düşmüş haberi yok.Çocuk psikiyatrisine götürüp tanı koydular mı? Her hareketli çocuğa hiperaktif diyorsunuz. Belki de siz tetikliyorsunuz o çocuğu
Benim anlamadığım diyelim ki aklı evvelin biri de tuttu burda ilaç önerdi. Dozunu neye göre ayarlayacak ? Yaş, kilo, doktorun klinik gözlemi, şikayetlerin şiddeti, çocuğun uyku durumu, iştahı, Allah korusun varsa gizli bi kalp- karaciğer rahatsızlığı bunları hiç düşünmeden kafasına göre dozu mu kullanacak ?siz şaka mısınız? insan evladına bunu yapar mı? önce kendinize bir doktor bulmalısınız. çocuğunuzla nasıl ilaç dayamadan iletişim kurabileceğiniz yönünde de yardımcı olur.
Çocuk gelişimciyim inanın her yolu denedim olmuyor olamıyor bilmiyorum büyüyünce geçecek diye umutluyum.Krese başlıyor bu yıl inşallah çok iyi gelecekKanmaya, kandırmaya gerek yok ki.
Uzman görüşü çok önemli.
Neyi neden yaptığını daha iyi anlamdırırsınız, çocuk veya ebeveyn bir yerde zorlu yaşıyorsa ötelememek lazım.
İç sesimHımmm…
Boğa burcuysanız tamam o zaman.
Niye baştan söylemediniz ki?
İlla olduğunuz ilçede/ilde mi olması lazım doktorun?Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Uzman gerek görse ilaç yazarmış.Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Yıkıl karşımdan haddini aşma haddsizAgzinin ustune şapalagi koyacan senin anneligine .... dalga geciyo bi de bunalmis uyku hapi ver uyut habire oyle nasil olur !!!! Herkes anne olmasin yaaaa
Dua topigi degil beddua topigi evlerine atesler dussuuuunBir an dua topigine geldim sandım.ahsjsjshs