- 12 Kasım 2020
- 232
- 220
- 53
- 35
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Madem uzman söyledi de nasıl çözüm bulacağınızi uzman söylemedi mi yoksa size kk ne girip oradakilere mi sorun dediHanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Mümkünse seninle anlasmayalim zaten bu zihniyette biriyle anlasmasam akil sağlığım için daha faydalı olurYaşayın kk üyeleri evet ne olmuş ne bitmiş olay ne topa tuttunuz değil mi. Beni sagolun varolun tatliş arkadaşlar sizi korkmayın ve endişelenmeyin sadece sordum ben nette gördüm diye uygulayacak kadar kafayı siyirmadim bin şükür sadece düşüncenizi merak ettim.Ama görüyorum ki bu lafımı ciddiye almisiniz burda sanal alemde anlatılır bazı şeyler ama beni yakından tanimiyorsunuz ve kimse birbirini o yüzden bazı şeyleri fazla ciddiye almak saçma olur.Siz uslupce fikir sunarsınız o kişi kabul eder etmez uygular uygulamaz ama saygı çerçevesinde olması gerek diye düşünüyorum.insanlari ben kırmak istemiyorum istemem de sonrası ALLAH için bir kulu kırdım diye pişman oluyorum. Boğa burcuyum ayrıca bir çok özelliğini taşıyorum bu yuzden de anlaşabildiğim cok az insan vardır.Sevgilerle Hoşçakalın. Sağlıcakla kalın.
Kendi kafaniza göre ilac vermeyin lütfen benim kizimda hiperaktif 5 yaşinda şuan bende baş edemiyorum ama cocugumada öyle ilaclar verip aptallaşmasina sebep olmam ben rahat edicem diye .pisikatriye götürdüm o bile ilac vermedi .kreşi önerdi 3 yaşindan belli gidiyor orda yorulup akşam erken yatiyor kücücük yaşta cocuklari ilac bagimlisi yapiyorlar. Siz yapmayin kizima tırambolin aldim evde sürekli zıplîyor .ilactan önce enerjisini nasil atabiliriz onu düşününMerhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Tam da bunu yazacaktım diline sağlıkOnce 4.5 yasinda ki cocuga internetten sakinlestirici bulup dayayacak kafayi değiştirecek uygun bi psikolog bulun.
Sonrada baska cocuklari döven cocugunuz icin yardim alin.
Uygulamayacaksan neden ilaç ismi soruyorsun ?Yaşayın kk üyeleri evet ne olmuş ne bitmiş olay ne topa tuttunuz değil mi. Beni sagolun varolun tatliş arkadaşlar sizi korkmayın ve endişelenmeyin sadece sordum ben nette gördüm diye uygulayacak kadar kafayı siyirmadim bin şükür sadece düşüncenizi merak ettim.Ama görüyorum ki bu lafımı ciddiye almisiniz burda sanal alemde anlatılır bazı şeyler ama beni yakından tanimiyorsunuz ve kimse birbirini o yüzden bazı şeyleri fazla ciddiye almak saçma olur.Siz uslupce fikir sunarsınız o kişi kabul eder etmez uygular uygulamaz ama saygı çerçevesinde olması gerek diye düşünüyorum.insanlari ben kırmak istemiyorum istemem de sonrası ALLAH için bir kulu kırdım diye pişman oluyorum. Boğa burcuyum ayrıca bir çok özelliğini taşıyorum bu yuzden de anlaşabildiğim cok az insan vardır.Sevgilerle Hoşçakalın. Sağlıcakla kalın.
Burçlar:Yaşayın kk üyeleri evet ne olmuş ne bitmiş olay ne topa tuttunuz değil mi. Beni sagolun varolun tatliş arkadaşlar sizi korkmayın ve endişelenmeyin sadece sordum ben nette gördüm diye uygulayacak kadar kafayı siyirmadim bin şükür sadece düşüncenizi merak ettim.Ama görüyorum ki bu lafımı ciddiye almisiniz burda sanal alemde anlatılır bazı şeyler ama beni yakından tanimiyorsunuz ve kimse birbirini o yüzden bazı şeyleri fazla ciddiye almak saçma olur.Siz uslupce fikir sunarsınız o kişi kabul eder etmez uygular uygulamaz ama saygı çerçevesinde olması gerek diye düşünüyorum.insanlari ben kırmak istemiyorum istemem de sonrası ALLAH için bir kulu kırdım diye pişman oluyorum. Boğa burcuyum ayrıca bir çok özelliğini taşıyorum bu yuzden de anlaşabildiğim cok az insan vardır.Sevgilerle Hoşçakalın. Sağlıcakla kalın.
Çevir kazı yanmasınYaşayın kk üyeleri evet ne olmuş ne bitmiş olay ne topa tuttunuz değil mi. Beni sagolun varolun tatliş arkadaşlar sizi korkmayın ve endişelenmeyin sadece sordum ben nette gördüm diye uygulayacak kadar kafayı siyirmadim bin şükür sadece düşüncenizi merak ettim.Ama görüyorum ki bu lafımı ciddiye almisiniz burda sanal alemde anlatılır bazı şeyler ama beni yakından tanimiyorsunuz ve kimse birbirini o yüzden bazı şeyleri fazla ciddiye almak saçma olur.Siz uslupce fikir sunarsınız o kişi kabul eder etmez uygular uygulamaz ama saygı çerçevesinde olması gerek diye düşünüyorum.insanlari ben kırmak istemiyorum istemem de sonrası ALLAH için bir kulu kırdım diye pişman oluyorum. Boğa burcuyum ayrıca bir çok özelliğini taşıyorum bu yuzden de anlaşabildiğim cok az insan vardır.Sevgilerle Hoşçakalın. Sağlıcakla kalın.
Lavanta yağı erken ergenliğe sebep olabiliyorLavanta yağını öneririm daha rahat ve uzun bir uyku için
Yastığına sürün ve uyutun
Ama öncesinde kreş
Benzer şeyler yaşadık kızımla
Sosyal aktivitelerimiz kısıtlı ilçe de olduğumuz için ama her türlü etkinlikten faydalanmaya çalışıyorum
Bunu defalarca tekrarlamışsınız da okula gidip tam olarak ne yapıyorsunuz siz?.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Kanmaya, kandırmaya gerek yok ki.O ilaçtan bana da lazımBenim oğlum evden misafir kaçırıyor hatta dükkandan müşteri Geçecek,düzelecek diye eşimi ve çevremi kandırsam da sanırım kendimi kandıramiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?