Usandım benn konu çocuk.Hiperaktif kizim icin sakinleşmesi adina bir ilac varmış. Biliyormusunuz siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem uzman söyledi de nasıl çözüm bulacağınızi uzman söylemedi mi yoksa size kk ne girip oradakilere mi sorun dedi
Ya Allah aşkına gece gece burda resmen el kadar çocuğu uyuşturucak ilaç ismi soruyorsun kusura bakma da senin bir uzman ile görüştüğüne inanmıyorum.Size tavsiyem çocuktan önce siz bir uzmandan kendiniz için görüş alın ki burda el kadar çocuk için birdaha sacma sapan soru sormazsiniz Sağlık söz konusu hanımefendi bilmem farkında mısınız Siz bu soruyu sanki çocuğum için şu okul mu daha faydalı yoksa bu okul mu der gibi sormuşsunuz bu kadar basit degil

Mümkünse seninle anlasmayalim zaten bu zihniyette biriyle anlasmasam akil sağlığım için daha faydalı olur

Kendi kafaniza göre ilac vermeyin lütfen benim kizimda hiperaktif 5 yaşinda şuan bende baş edemiyorum ama cocugumada öyle ilaclar verip aptallaşmasina sebep olmam ben rahat edicem diye .pisikatriye götürdüm o bile ilac vermedi .kreşi önerdi 3 yaşindan belli gidiyor orda yorulup akşam erken yatiyor kücücük yaşta cocuklari ilac bagimlisi yapiyorlar. Siz yapmayin kizima tırambolin aldim evde sürekli zıplîyor .ilactan önce enerjisini nasil atabiliriz onu düşünün

Bir çocukta gelişim geriliği var ise hiperaktivite artar ve daha da beter hale getirir, sizin herşeyden önce gelişim geriliğini halletmeniz lazımdı, siz sadece çocuktaki semptomları yok etmek istiyorsunuz, lütfen bir uzmana başvurun, bu kadar bilinçsiz olamazsınız...

Uygulamayacaksan neden ilaç ismi soruyorsun ?

Lavanta yağını öneririm daha rahat ve uzun bir uyku için
Yastığına sürün ve uyutun
Ama öncesinde kreş
Benzer şeyler yaşadık kızımla
Sosyal aktivitelerimiz kısıtlı ilçe de olduğumuz için ama her türlü etkinlikten faydalanmaya çalışıyorum

Burçlar:

Oglum dehb doktor ilaç verdi bu konuyu o kadar arastirdimki ilacı kullandittirmadim en azından 1 sınıfa baslayincaya kadar rafa kaldırdım okulda sorun olursa mecbur baslayacam ama şuan cocuk gevezelik yapiyor diye ilaç veremem

Çevir kazı yanmasın

Lavanta yağı erken ergenliğe sebep olabiliyor

O ilaçtan bana da lazım Benim oğlum evden misafir kaçırıyor hatta dükkandan müşteri Geçecek,düzelecek diye eşimi ve çevremi kandırsam da sanırım kendimi kandıramiyorum...
Kanmaya, kandırmaya gerek yok ki.
Uzman görüşü çok önemli.
Neyi neden yaptığını daha iyi anlamdırırsınız, çocuk veya ebeveyn bir yerde zorlu yaşıyorsa ötelememek lazım.

Anlıyorum cok zor insan bazen sabrını korumakta zorlanabilir ama el yordamıyla ögrendiginiz ilac ya cocuğunuza alerji yaparsa ya da karaciger böbrek yetmezliği o zaman daha büyük bir çikmaza girmez misiniz ? Benim kızım daha doğdugu akşamdan beri cok aksi bir cocuk uykusuz bir cocuk.1 yasına girdiginde uyku probleminden bahsettigimde doktoru bitkisel icerikli diye satilan bir damladan bahsetti ismini yazdi verdi.Ben bir arastirdim ki icinde epilepsiye yol acan bir dünya madde var ellerim titredi okurken.Bir daha o doktora gitmedim.Evet belki verdigimiz agrı kesicilerde de antibiyotiklerde de var ama en azından bunlar nadiren kullaniliyor.Bence siz de enine boyuna düsünürseniz dogru olmadığını anlayacaksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…