- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Konu sahibinin diğer konularında da sorunları da çözüm önerileri de değişik gerçekten. Sadece bir kuyuya hem taşı hem kendini atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor.Sizde bu yüzden ilaç vermeye karar verdiniz. İlaç da işe yaramazsa planınız ne acaba? Umarım bu konuyu dalga geçmek için açmışsınızdır.
Burada çocuğunda dil ve konuşma geriliği olan, hiperaktivitesi olan hatta başka zorluklar olan anneler var. İlk defa biri ilaç ismi verinde vereyim yazıyor.
Bende üç tane var. Anne olmak " evlâd" yetiştirmek ne demek biliyorum elhamdülillah.
Senden sonra biraz stalk yaptım,Arkadaşlar boşuna anlatıyoruz. Karşımızda çok cahil biri var.
Siz çalışıyor musunuz, iletişiminiz nasıl kızınizla? Nasıl vakit geçirirsiniz?Merhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Cahil işte. Bunlar da hep cahil cesareti. İlk çocuğu becermiş ikinici istiyor bir de. Ona da sakinleştirici verirdi artıkSenden sonra biraz stalk yaptım,
Elimdeki doneler
°Evlerinde araba var
°Kira gelirli evleri var
°Kök ailesinin maddiyati iyi
Ama yine de çocuğu karamandan Konya'ya doktora götürmüyorlar.
Buna rağmen, sanki birine layığıyla bakabilmis gibi korunmayı bırakmış, ikinciyi istiyormuş
Bir tane de bendenArkadaşlar boşuna anlatıyoruz. Karşımızda çok cahil biri var.
bu bir ara doktorlara saldırı felan gerçekleşiyordu böyle işini tam yapmayan hakkıyla helaliyle dogru düzgün isini yapmayan doktor gebermeli vallahi diyorum ya boşuna devletin parasını yiyorlar hakk yiyorlar çok sinirliyim aklım almıyor yaptıkları muamele yakın olsa hastane inan ki acildeki kadına ateş püskürtüp bir kaşık suda boğardım o derece aklıma geldikçe daha çok geriliyorum aksi gibi ayrıca kizim da ateşlendi o akşam babası da kızımla ilgilendi covit testi yapıldı test pozitif çıktı.Yoksa ben susmazdım en sonun da onların bu yaptığını yanına bırakmazdım da bi laf sokardım onlara da neyse artık...
O kadar sinirlendim ki konuya varsa bir dal sakinlestirici ben de alirim.Cahil işte. Bunlar da hep cahil cesareti. İlk çocuğu vermiş ikinici istiyor bir de. Ona da sakinleştirici verirdi artık
Al işte bu yorumu konu sahibi yazmış dimi yazık gerçekten bide bunun gibilerin yetiştirdiği çocuklar olucak memleketteBir tane de benden
Doktor yerine KKyi tercih etmesine sasmadim
Kafayimi yediniz siz doktora giturmeden kendi kafaniza gore ilac mi kullanacaksinizMerhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Konu sahibinin diğer konularında da sorunları da çözüm önerileri de değişik gerçekten. Sadece bir kuyuya hem taşı hem kendini atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor.
Emoji skoru -172 imiş. Kim bilir daha ne vahim konuları vardır.O emojiyi görünce nasıl ilgili alakalı bir anne olduğunu hepimiz anladık
Konya'da iyi çocuk psikiyatristleri var. Dil gelişme geriliği, davranış bozuklukları vs. Yaşla birlikte azalmaz artar bilginiz olsun.Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Bakın çocuğun hırçın olmasının birinci sebebi bu. Kendini ifade edemediği için saldirganlasiyor zaten.Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
O ilaçtan bana da lazımMerhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?