- 14 Ağustos 2018
- 19.722
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.002
- 598
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Kızınıza hiperaktif tanısı koyan doktor gerek görseydi ilaç tedavisine de başvururdu zaten. Doktor yoktu hani koskoca ilde, çocuğu kime götürdünüz de tanı koydu? Çocuğu heba edeceksiniz bu halinizleHanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Uzman gerekli görseydi sakinleştirici verirdi dimi. Bir yerde konuyu eksik anlatıyorsunuz.Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Koskocaman Konya da olmaz olur mu ? Şehir hastanesi araştırma hastanesi var kaç milyon insan yaşıyor Karaman çok yakın Ankara da Kızılay a uzak ilçelerden gitme süresi yani . Bu düpedüz ilgilenmemek maalesefKaraman'da o bölüm yok diye çocuğu tedavisiz mi bırakacaksınız? Atlayın sabah otobüse. Ya Konya ya Kayseri. Özellikle Kayseri'deki üniversitede mutlaka vardır. Konya daha yakın ama, önce Konya'ya bakın.
O emojiyi görünce nasıl ilgili alakalı bir anne olduğunu hepimiz anladık6 aydan 1 ay eksik süt verebildi diye senelerce azap çeken, kendini yetersiz hisseden anneler var. (Asla yetersiz değilsiniz, öpüyorum sizi.)
Bir de kafasına göre teşhis koyup doktora götürme zahmetinde bile bulunmayıp buradan abuk subuk emojilerle usandım yeaadiye konu açan anneler var.
Hayret verici.
Hanimefendi bir hastaligin teshisini DOKTOR koyar anliyor musunuz DOKTOR. TİP FAKULTESİ MEZUNU uzerine 4 yil COCUK VE ERGEN RUH SAGLİGİ ihtisasi yapmis insanlar. Doktora goturmediginiz cocugunuzu uzman dediginiz vasfinin ne oldugunu bile muhtemelen bilmediginiz insanlarin sozune gore burdaki kadinlardan akil isteyerek ilac versem mi yeeaaaHanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Nerede doktora götürdünüz ?Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Belki sorun çocukta değildir. Bı düşünün benceHanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Cok ilgilisiniz maşallah,sizi incitmekte istemiyorum ama konya karamana 1, ankara 3 saat uzaklikta çocuğunuzda sorun varsa buralara götüreceksiniz , internetten ilaç araştırmayla olur mu? Bir zarar verse yavruya nasıl vicdanınız rahat edecek.lutfen bir anne gibi davranın uzmana götürün yazık ya birden böyle olmadı ya su zamana kadar bu çocuğu böyle gezdiriyorsunuz yaYa kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Anlıyorum... Evet haklısınız o nedenle bu bir ara doktorlara saldırı felan gerçekleşiyordu böyle işini tam yapmayan hakkıyla helaliyle dogru düzgün isini yapmayan doktor gebermeli vallahi diyorum ya boşuna devletin parasını yiyorlar hakk yiyorlar çok sinirliyim aklım almıyor yaptıkları muamele yakın olsa hastane inan ki acildeki kadına ateş püskürtüp bir kaşık suda boğardım o derece aklıma geldikçe daha çok geriliyorum aksi gibi ayrıca kizim da ateşlendi o akşam babası da kızımla ilgilendi covit testi yapıldı test pozitif çıktı.Yoksa ben susmazdım en sonun da onların bu yaptığını yanına bırakmazdım da bi laf sokardım onlara da neyse artık... Teşekkür ederim geçmiş olsun sizede ve arkadaşınıza böyle düzgün olmayan doktorların eline kaldıysak zaten vay halimize boşuna yaşıyoruz o zaman bizler.
Anlıyorum... Evet haklısınız o nedenle bu bir ara doktorlara saldırı felan gerçekleşiyordu böyle işini tam yapmayan hakkıyla helaliyle dogru düzgün isini yapmayan doktor gebermeli vallahi diyorum ya boşuna devletin parasını yiyorlar hakk yiyorlar çok sinirliyim aklım almıyor yaptıkları muamele yakın olsa hastane inan ki acildeki kadına ateş püskürtüp bir kaşık suda boğardım o derece aklıma geldikçe daha çok geriliyorum aksi gibi ayrıca kizim da ateşlendi o akşam babası da kızımla ilgilendi covit testi yapıldı test pozitif çıktı.Yoksa ben susmazdım en sonun da onların bu yaptığını yanına bırakmazdım da bi laf sokardım onlara da neyse artık... Teşekkür ederim geçmiş olsun sizede ve arkadaşınıza böyle düzgün olmayan doktorların eline kaldıysak zaten vay halimize boşuna yaşıyoruz o zaman bizler.
Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?