Her şey için teşekkür ederim. Ürünler çok güzel, şimdi torunumun gelmesini bekliyorum.
İyi günler.
ben teşekkür ederim, iyi günlerde kullansın bebişimiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey için teşekkür ederim. Ürünler çok güzel, şimdi torunumun gelmesini bekliyorum.
İyi günler.
Dedemiz de giysileri, ürünleri, oyuncakları çok beğendi. Ne kadar güzel şeyler onlar, bizimki de inşallah sağlıkla mutlulukla kullanır. Size de sağlıklı mutlu günler dilerim. Çok teşekkür ederim tekrar. İyi akşamlar.
disney oyun halısı satıldımı acaba almayı düşünüorum bu arada tüüm oyuncakları tammı birde müzikli oyuncağı varmı teşekkürler1- Disney oyun Halısı - Çok temiz hiç bir deformasyonu yoktur. 70tl.
2- Brevi Park Yatak - temiz ve kullanışlı hem park yatak hem oyun parkıdır, yırtık sökük yoktur. 70tl.
3- Sevi Bebe Eğimli güvenli yan yatış yastığı - güvenle bebeğinizi yatırabileceğiniz bir üründür boğulma önleyicidir temiz. 20tl.
4- Bebedor Banyo Termometresi kullanılmamış üründür. 5tl.
5- Hello Kitty Lisanslı, içi dışı yumuşacık, 6/12 ay kullanılabilir şirin bot, kullanmadık sanıyorum belki bir iki defa evde :) tertemiz 25tl.
6- Şeffaf sandalet, plaj ayakkabısı 21-22 numara, kullanılmadı etiketi üzerinde 5tl.
7- Mothercare Minnie Mayo, 6/9 ay, kullanıldı 10tl.
8- LCW Marka 12-18 ay (1-2 yaş) yıkanmış ama kullanılmamış güzel bir mont 25tl.
9- C&A 68cm. 6 ay Peluş mont, yumuşacık sıcacık yıkanmış ama kullanılmamış mont 25tl.
10- Benetton Marka, 18 ay bedenli (12/24 ay kullanılabilir) koyu yeşil ve bordo renklerde, belden lastikli, kadife pantolonlar, sayılı kullanıldılar, tertemiz iyi durumdalar adet fiyatı 15tl.
11- 6/9 ay bir kaç defa kullanılmış tertemiz Astarlı kot elbise 10tl.
12- 12 ay kullanmaya fırsatımız olmayan sarı takım 15tl.
13- 12/18 ay tayt tunik takım sayılı kullanıldı 10tl.
14- Carter's 0-3 ay Kısa kol body Set (3 resim) Kullanılmamış üründür, kalitelidir set fiyatı 25tl.
HENÜZ RESİMLERİNİ EKLEYEMEDİĞİM ÜRÜNLERİMDEN BAZILARI DA ŞUNLAR,
15- Chicco Open Sea Kare oyun Parkı - çok kullanışlı, bebeğinizi güvenle içinde bırakabileceğiniz, cıvıl cıvıl renklere sahip, bebeğinizin ilgisini her zaman çekebilecek bir üründür. çok güvenlidir 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz, sonrasında da oyuncakları depolayacağınız bir alan gibi kullanabilirsiniz.
Bendeki ürün turuncu renktedir resimlerini akşam yükleyeceğim. Sıfır fiyatı 240tl'den başlıyor farklı sitelerde 300tl.'ye kadar çıkıyor. Pazarlıksız 120tl.ye satıyorum.
16- Braun Termoscan kulaktan ateşölçer (Hafızalı Model) Kızım maşallah hastalanmadığı için paket içindeki yedekleri bile bitmemiştir. çok temiz üründür. 120tl. ye satılmaktadır. 70tl. ye vereceğim.
17- Playskool İlkl bisikletim - Çok küçük kreşe başladığından önceden aldığımız bir üründü bu yüzden çok kullanamadık. sıfırı 90-100tl civarındadır. sıfırı kadar temizdir 60tl.
bu 3 ürün için kısa zamanda resim ekleyeceğim. ilave ürünlerimde olacaktır.
disney oyun halısı satıldımı acaba almayı düşünüorum bu arada tüüm oyuncakları tammı birde müzikli oyuncağı varmı teşekkürler
slm ii satışalr szin bu park yatak ilanı sahibinden.com da gördüm öyle hatırlıyorum dogrumu
acaba 50 tl veririseniz alıcıyım
3 aylık oglum var demirden beşigimiz vardı büyük oglum bi vidasını kaybedince sallayamıyorum kullanımı iptal oldu anlıycagınız
Bu park yatak sallanmıyor yalnız belirteyim
sallanmıyor diye yapacagınız en uygun fiyat ne olabilir acaba g
bide nerede ikamet ediyorsunuz
Bu park yatak sallanmıyor yalnız belirteyim
Taşdelen çekmeköy ikamet adresim 60 a bırakırım dilerseniz
içinin yatagıda var mı
ozaman işime yaramıyor ii satışlar inşallah