Cilt Bakımı Ürünleri Ürün Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Z

ZurBiye

Ziyaretçi
Öncelikle hepinize merhaba Kadınlar Kulübü kulanıcıları. Ben çok uzun zamandır forumunuzu takip etmeme rağmen bugün üye oldum. Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum, bir çok konuda yardımcı oluyorsunuz biz bayanlara. Başarılarınızın devamı diliyorum ve sizlere katılmakdan dolayı mutluyum :)

Benim sorunuma gelince, benim yüzüm için sizden ürün tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Benim cildim yağlı ve eskiden aşırı sivilceliydi (bir çok ürün kullandım sivilcelerim için) Şimdilerde sivilce yok yüzümde. Fakat göze çarpacak kadar açık gözeneklerim ve çok az sivilcelerden kalma kızarıklık izleri var. Ben makyajla arası olmayan biriyim(sadece göz makyajı severim), heleki yüzüme fondoten gibi şeyler hiç kullanmam. Sizden istediğim yüzüm için normal kozmetik ürünleri değilde; kaliteli, güvenilir ve daha çok dermokozmetik olan, bizzat kullanılar sonucu görülmüş temizleme jeli ve nemlendirici krem önermenizdir. Cildim yağlı ve dediğim gibi gözenekleri olan bir cilt. Cildim yağlı diye bu güne kadar hiç nemlendirici kullanmadım, ama arkadaşlarım yağlıda olsa nemlendirici kullanmamı sölediler. Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar rica ederek yardımcı olmanızı bekliyorum.

Öncelikle hepinize merhaba Kadınlar Kulübü kulanıcıları. Ben çok uzun zamandır forumunuzu takip etmeme rağmen bugün üye oldum. Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum, bir çok konuda yardımcı oluyorsunuz biz bayanlara. Başarılarınızın devamı diliyorum ve sizlere katılmakdan dolayı mutluyum :)

Benim sorunuma gelince, benim yüzüm için sizden ürün tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Benim cildim yağlı ve eskiden aşırı sivilceliydi (bir çok ürün kullandım sivilcelerim için) Şimdilerde sivilce yok yüzümde. Fakat göze çarpacak kadar açık gözeneklerim ve çok az sivilcelerden kalma kızarıklık izleri var. Ben makyajla arası olmayan biriyim(sadece göz makyajı severim), heleki yüzüme fondoten gibi şeyler hiç kullanmam. Sizden istediğim yüzüm için normal kozmetik ürünleri değilde; kaliteli, güvenilir ve daha çok dermokozmetik olan, bizzat kullanılar sonucu görülmüş temizleme jeli ve nemlendirici krem önermenizdir. Cildim yağlı ve dediğim gibi gözenekleri olan bir cilt. Cildim yağlı diye bu güne kadar hiç nemlendirici kullanmadım, ama arkadaşlarım yağlıda olsa nemlendirici kullanmamı sölediler. Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

Benim cildim yağlı değil ama, sebamedin serisini kullanıyorum ve çok memnunum, dermokozmetikten yanayım bende senin gibi, sebamed zaten dr lar tarafından yazılan ph 5.5 olan bi ürün, birde cildin yağlı olduğu için gülsuyuyla silmeni öneririm, haftada bir yoğurt maskeside yaparsan eminim iyi gelecektir :kahve:

Tavsiyeleriniz için teşkkr ederim arkadalaşlar. sevibade yoğurt maskesi dediğin bal ve yoğurt karışımından yapılan maskemi cnm?Evet yokmu başka tavsiyede bulunacak arkadaşlar. Yağlı cildim için nemlendirici ve temizleme ürününde bulunacaklar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sürekli bakınıyorum öneride bulunan oldumu diye, ama kimseden ses seda yok :) Israrla rica ediyorum tavsiyelerde bulunmanızı...

ben dermokil kullanıyorum 3 aydır.

çok araştırıp kullanmaya başlamıştım çünkü yüzüme özellikle yüzüme avondur oriflimedr bitkisel maskelerdir kulaktan dolma bilgilerle hiç bişey kullanmadım dermokil kullanmadan önce yoğurt sürerdim ama evde yapılmış yoğurt veya yüzüme buhar banyosu yaptırıp nemlendirici sürerdim derken bi set kullanmam gerektiğini düşündüm ve araştırmaya başladım yaklaşık bir ay araştrdım dermokilin üzerinde yoğunlaştım ve yine kullanmadan dermikil seminerlerine katıldım (çok titizim konu yüzüm olunca:KK70:) ve kullanmaya karar verdim iyikide dermokil kullanıyrum çok memnunum..

sizede öneririm..

kullanacaksan setini al çünkü cildi temizlemeden toniklemenin toniklemeden nemlendirmenin hiç bir anlamı yok biliyosundur arkadaşım..

Ben öncelikle bir dermotoloğa giderek cildinle ilgili bilgileri öğrendikten sonra ürünleri kullanmanı tavsiye ederim. Benim cildimde yağlı ve sivilceli bir dönem geçirdikten sonra izlerle uğraşıyorum doktorumunda bilgisi doğrultusunda yüz temizleme bezi (microfiber) + Babe 50 faktörlü yağsız nemlemdirici kullanmaya başladım ve memnunum.
Umarım cildine göre en iyi olacak ürünü kullanırsın.
Biraz şansa ihtiyacın olucak bol şanslar hihoyyyt (Çok fazla doktor ve üründen sonra en son memnun kaldığım ürünlere ulaştım)

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için. Evet emineyilmaz arkadaşım bende set olarak alıp kullanmak istiyorum. Melthhem arkadaşım senin cildin baya yağlımı? Öreneğin ben sabah yüzümü yıkadım diyelim akşama elimi anlıma sürdüğümde elime yağ geliyor, parlıyor cildim. Bende zamanında cildim için doktora gittim ilaçlar kullandım doktor tavsiyesiyle ve artık sivilcelerim sorun etcek gibi yok. Belli zamanlarda çıkıyor ve gidiyor. Ama yağ sorunu hep vardı hala var ve kapanmayan gözenekler :) Ben öle ürünler, makyaj malzemeleri alıp kullanan biri değilim. Ama güzel bir temizleme, ve nemlendirme ürünü kullanmak istiyorum. Doktorun sana verdiği ürünlerden olumlu şekilde memnun kaldınmı Melthhem? Sanırım aynı cilt tipine sahipiz, bende senin kullandığın ürünlerden alıp kullansam olmaz mı acaba? Bu arada dermokilinde adını çok duyuyorum çoğunluk olumlu desede bir çok kişide ne yararı oldu nede zararı oldu diyorlar.

Öncelikle benim cildimde yağlı sabah temizle akşamı beklemene gerek yok öğleden sonra hemen yağlanıyor allahtan şu aralar kendine geldi.
Benim ürünlerimden memnun kalırmısın söyle söyliyim denemeden ne yazıkkı bilemeyizama şikayetlerimiz aynı ihtimaller yüksek yararlı olabilir.
ayrıca dermokil kullandım ne biçim birşeyse anlayamadım ama ihrençti kokusu hala bahsedildiğinde burnuma geliyor.

Canım seninle aynı cilt tipine sahibiz hemen hemen...
Benim de cildim yağlı, sivilce yok ve gözenekli.
Ben Body Shop'un çay ağacı serisini kullanıyorum, memnunum.
Nemlendirici olarak Loreal pure zone kullanıyorum, ama çoğu zaman cildimin yağından dolayı gerek bile kalmıyor. Sadece ağız kenarlarına sürüp tüm yüze dağıtıyorum.
Doğal bakım olarak maden suyuna yarım limon sıkıp buz kalıbı yapıyorum,sabah akşam uyguluyorum. Ama gözneklerin kapanmasını bekleme bu mucize olur. Sadece biraz daha toparlanmış görünmelerini sağlayabilirsin.
Arada kil maskesi veya paket maskelerden alıp yapıyorum.
Yağlı cildin bakımı oldukça zordur. Sen de işe yarayan bir şeyler bulursan ve paylaşırsan sevinirim.a.s.

Ayva meyvesiyele kabuğuyla ve çekirdekleriyle ayrı ayrı yarar sağlayan bir meyve. Eğer cilt lekeleriniz varsa ve bu lekelerden kurtulamıyor iseniz işte size yapması ve uygulaması çok kolay bir tarif.
Ayva7-8 tane Ayvanın çekirdeklerini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda 2 tam gün bekletin. 2 gün sonra jöle kıvamına gelince yüz, boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını görürsünüz.

canım denedin mi sen bu tarifi çiller içinde iyi geliyor mu. lekeli ciltler bölümüne konu açsana bu tarifi

Tavsiyelerinizden dolayı hepinize teşekkürler arkadaşlar.a.s. Melthhem verdiğin maske tarifidi de denemeye değer gibi gözüküyor, söz konusu leke olunca :) island demişsinki maden suyuna limon sıkıp donduruyorum ve yüzümde gezdiriyorum bende sadece sabahları buz gezdiririm yüzümde, daha dinç ve diri olması için. Ama senin dediğin gibi yapacağım bundan sonra :) elf_yldz tonik mendil derken?

öncelikle merhaba benimde çok sorunlu bir cildim vardı ama şuanda kullandığım ürünlerle halloldu

X