- 19 Temmuz 2011
- 1.221
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Ben ayakkabı yaptırmıştım bir keresinde. Sonra olmadı aysğıma vazgeçtim almaktan. Gittim ayakkabıcı ikiletmeden geri aldı. Ben utanıp sıkılınca “başkasına satarım bir şey olmaz” dediParayı alamazsiniz çünkü ürün size ozel olarak yapıldı veya yapılacaktı...
Zaten bu sebeple bu tur ürünlerde bastan odeme yapılmaz...
ürünü elinize aldıktan 15 gün içinde beğenmediğiniz taktirde hiçbir sebep göstermeden iade etme hakkına sahipsiniz. ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. cayma hakkımı kullanmak istiyorum beğenmedim deyin zorluk çıkartırlarsa hakkınızı hatırlatın ve tüketici hakem heyetine başvuracağınızı / gerekirse sosyal medyada(ekşi) başlık açacağınızı söyleyin ( kurumsal bir firmaysa korkuyorlar bundan).
onun dışında şikayetvarcom dan da şikayetinizi oluşturun.
İnternet üzerinden alınan ürünler için geçerli 14 gün içinde cayma hakkı, mağazada ki ürünler için geçerli değil.ürünü elinize aldıktan 15 gün içinde beğenmediğiniz taktirde hiçbir sebep göstermeden iade etme hakkına sahipsiniz. ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. cayma hakkımı kullanmak istiyorum beğenmedim deyin zorluk çıkartırlarsa hakkınızı hatırlatın ve tüketici hakem heyetine başvuracağınızı / gerekirse sosyal medyada(ekşi) başlık açacağınızı söyleyin ( kurumsal bir firmaysa korkuyorlar bundan).
onun dışında şikayetvarcom dan da şikayetinizi oluşturun.
Her üründe etiketi olduğu sürece 1 ay boyunca iade hakkınız mevcut.Ben yanlıs biliyor da olabilirim ama o söylediginiz e-ticaret yani internetten satılan ürünlerde oluyor diye biliyorum.
Her üründe etiketi olduğu sürece 1 ay boyunca iade hakkınız mevcut.
İnternette yasal düzenleme 15 gün.
Ama sizin için özel yapılan bir üründe ödeme yapıp sonradan vazgeçerseniz, ödediğiniz tutar masraf olarak satıcıda kalır.
Elbette beğenmeyip almayabilirsiniz ama ödediğinizi de geri alamazsınız çünkü kişiye özeldir.
aa bak bunu bilmiyordumİnternet üzerinden alınan ürünler için geçerli 14 gün içinde cayma hakkı, mağazada ki ürünler için geçerli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?