evet cnm benım testlerde temiz çıktı..kendı kendıme keşfettim..3 senedir herşeyı denedım olmadı bu dedıklerımı bıraktığım ay urtıkerden eser kalmadı aradan 1 sene geçtı hala 1 tane bıle çıkmadı ne kaşınıyorum ne bişe allahıma şükür
kaşıntı ve kızarıklık yüzünden doktora çıktım kurdeşen urtiker dedi ve kaşıntı için ilaç verdi ama emzirdigim için içemiyorum bunun çıkma nedeni ne ve tedavisi nedir 2 aydan beri çekiyorum ve vücudum da kırmızı kırmızı benekler yüzümdede öyle kırmızı kabarmalar var onları görmekten piskoloji bozuldu daha dogrusu insanların oranda buranda kızarıklık var demesinden
Ben de yaklaşık 3 aydır ense, kulak arkası , boyun, göğüs üstü ve bazen de karın bölgesinde olmak üzere kızarıklıklar yaşıyorum, bazen çizikler şeklinde gösteriyor kendini.Kızarıklıklar 15 - 20 dakika sonra kendiliğinden geçiyor. 1 ay önce cilt doktoruna gittim. Alerji testi yaptı, her maddeye tepki verdi cildim. Doktor çok hassas ve tepkili bir cildiniz var dedi. Sonra kronik ürtiker teşhisi koydu. Stres kaynaklı olabileceğini söyledi. Kesin tedavisi olmadığını sadece rahatlatıcı ilaçlar yazabileceğini söyledi. İki tane antihistaminik ilaç yazdı. İlaç kullanmaya başladıktan sonra kızarıklıklarım kesildi. Ancak ilaç içmediğim zaman tekrar kızarmaya başladığımı gördüm. Dilerim hepimizin ki bir an önce geçer.
6 senedir ürtiker hastasıyım ve hamileyim 2 gunde 1 ilac icmem gerekiyor yoksa duramiyorum.Cok zor bir dert Rabbim hepimize şifa versin bebegimide korusun..
Geçmiş olsun rabbim şifa versin bende 10 sendir ürtikerim 3 aylık hamileyim elim gözüm kabarmış vaziyette avil dekort iğnesi yaptırdım herzaman sönen alerjilerim bu sefer sönmedi dün tekrar avil yaptırdım ama nafile siz ne ilacı kullanıyorsunuz bebeğe zararı yokmu?
Amin hepimize bende 5 aylık hamileyim.Hitrizn diye bi hap kullaniyorum iki gecede bir iciyorum.Bir zarari olmadigini soylediler.tabiki Rabbime emanet melegim :)
hitrizini bende kullanıyorum. ama hamilelikte zararlı oldugunu biliyorum. size nasıl izin verdi doktorunuz? Ben hamile kalmaktan çok korkuyorum bu hastalıkla naparım ilaç kullanmadan? herhalde derimi yüzerim.Amin hepimize bende 5 aylık hamileyim.Hitrizn diye bi hap kullaniyorum iki gecede bir iciyorum.Bir zarari olmadigini soylediler.tabiki Rabbime emanet melegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?