- 7 Kasım 2008
- 907
- 205
selam ark.lar. ürtikerden kurtulmanın tek yolu ne antihistaminik ler ne kortizon ilaçlar nede yaptırıp boşa para verdiğiniz deri testleri...ben 3 yıldır kronikleşen ürtikerimden sadece banyoda duş jellerini bırakarak kurtuldum ..ne lif yapacaksınız ne kese.vucudunuza hiç birşey sürmeyeceksınız ne krem ne losyon..şimdi biliyorum şaka gibi geliyor size ama deneyın.denemesi bedava ..bu hastalığı 3 yıldır çektım. ödemden yüzüm gözüm hergün şişerdi artık..denemediğim ilaç yaptırmadığım test ,kalmamıştı..3 yıl sonunda vucudumdan kımyasal madde ıçeren şeylerı uzak tuttum .2 ay sonunda anında geçtı ark.lar.başlarda işe yaramaz gıbı gelebılır ama 2 3 ayın sonunda tamamen kurtulacaksınız..hatta şampuanı bıle saçınıza surerken köpüğünu vucudunuza çok değdirmemeye bakın ..dedğim gbı duş jeli yasak,kremler yasak,vucuda nemlendırme losyonları yağları yasak,hatta bır sure yüzünüze bile nemlendırıcı kullanmayın.ınşalla sızede faydalı olur..çnkü benım gıbı bu hastalığı ağır yaşayan biri kurtulduysa siz hayli hayli kurtulursunuz ıyıgunler