• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Urfa

shimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
172
1
96
Urfa'da yaşayan, Urfalı olan ya da Urfa'da görev yapanlar... Tavsiye edebileceğiniz ilçe, ilköğretim okulu var mı?

meriy nickli arkadaşımız özel mesaj atmış; ama ben özel mesaj gönderemiyorum henüz. Bilgilendirme için teşekkürler! ;) Suruç nasıl bir yer? Büyük mü? Ne kadar gelişmiş? Siverek güzelmiş snaırım.

suruç küçük fazla gelişmemiş bi yer, eğer büyük bi ilçeden yada il merkezinden gidecekseniz alışana kadar biraz sıkıntı çekebilirsiniz. alışveriş yerleri kısıtlı. (bim market var ) , urfa merkeze 45 km uzaklıkta servislerle 15 dk da gidebilirsiniz. yeme içime ucuz bi yer. ilçenin en büyük ilköğretim okulu namık kemal ilköğretim okulu. okul müdürü bayan. siverek ilçesi suruç a göre daha gelişmiş daha büyük bi ilçe. şimdilik aklıma gelenler bunlar.......

Teşekkürler bilgilendirme için! ;) Nişanlım gidecek. Zaten Halfeti'de kendisi. Ben Konya'da yaşıyorum. Temmuz'da evleneceğiz; ama yarım dönem ayrı da kalabiliriz. Zaten eğer ben atanırsam o yarım dönem sonra benim yanıma gelecek.

Back