Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarım tüp bebek sana hayırlı gelir hiçbir sağlık sorunu yaşamadan alırsın bebeğini kucağına hayırlısıyla. Şanlıurfa'da yaşıyorum tüp bebek tedavisine başladım Lotus hastanesini tercih ettim. İyi mi kötü mü laboratuvarı falan nasıl gerçekten bilmiyorum daha o tür işlemlere başlanmadı ama doktoru (Mehmet Serdar Gülşen) çok sevdim. Kafamda hiç soru kalmadan çıkıyorum odasından bu benim için çok önemliydi. Zira daha önce çok övdükleri Bülent Sezgin beye gittim azarlanmaktan bi hal oldum. Yüzüme bile bakmadan ''hadi artık sor da git'' tarzında bir yaklaşımı vardı her defasında mutsuz çıkıyordum. Muhammet Erdal Sak'ı da düşünmüştüm ama maddi olarak zorlanacagım için tercih etmedim, maddi skıntınız yoksa görüşebilirsiniz. Allah kolaylık versin hepimize