• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Urfa da Tüp bebek doktoru

gksutylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
215
87
13
29
Merhaba benim tekrarlayan dusuklerim var artık yıldım tup bebek yaptırmayı düşünüyorum sanli urfa da önerebileceğiniz tup bebek uzmanı var mi acaba 😔

Merhaba benim tekrarlayan dusuklerim var artık yıldım tup bebek yaptırmayı düşünüyorum sanli urfa da önerebileceğiniz tup bebek uzmanı var mi acaba 😔
Umarım tüp bebek sana hayırlı gelir hiçbir sağlık sorunu yaşamadan alırsın bebeğini kucağına hayırlısıyla. Şanlıurfa'da yaşıyorum tüp bebek tedavisine başladım Lotus hastanesini tercih ettim. İyi mi kötü mü laboratuvarı falan nasıl gerçekten bilmiyorum daha o tür işlemlere başlanmadı ama doktoru (Mehmet Serdar Gülşen) çok sevdim. Kafamda hiç soru kalmadan çıkıyorum odasından bu benim için çok önemliydi. Zira daha önce çok övdükleri Bülent Sezgin beye gittim azarlanmaktan bi hal oldum. Yüzüme bile bakmadan ''hadi artık sor da git'' tarzında bir yaklaşımı vardı her defasında mutsuz çıkıyordum. Muhammet Erdal Sak'ı da düşünmüştüm ama maddi olarak zorlanacagım için tercih etmedim, maddi skıntınız yoksa görüşebilirsiniz. Allah kolaylık versin hepimize

Back