Sumaklı domatesli güzel fakat bu aralar fiyatı uçuyorAvakadoyu normaldede seviyorum
Sarimsak zeytin yagi limonlu mezesi yada muzlu balli tavsiye ederim.öyle cok seveceksiniz.
Umarım hamilesinizdir. Gününüzün geçmesini bekleyin en güzeli böyle. Ben de çok belirti yaşadım ama hepsi psikolojik çıktı :)). İnşaallah sizin gerçek belirtidir.Havuççççç
tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee
Evet büyük ihtimal piskolojikUmarım hamilesinizdir. Gününüzün geçmesini bekleyin en güzeli böyle. Ben de çok belirti yaşadım ama hepsi psikolojik çıktı :)). İnşaallah sizin gerçek belirtidir.
Kür leride deneyin kizlar
Nasıl tüketilen çörek otuÇörekotunu tek geçerim :)
Gunde 1 tatlı kaşıği cignedimNasıl tüketilen çörek otu
Neye iyi geliyor bebek için mi faydası ne yaniGunde 1 tatlı kaşıği cignedim
Evet...ben o niyetle kullanmadim ama ertesi ay hamileydimNeye iyi geliyor bebek için mi faydası ne yani
Aynı zamanda prolaktini yükseltiyor yüksek olanlar kullanmamalıAvakadoyu normaldede seviyorum
Sarimsak zeytin yagi limonlu mezesi yada muzlu balli tavsiye ederim.öyle cok seveceksiniz.
Kür nasıl tam olarak anlatabilir misiniz?Bende merak ettim simdi ben bal tarcin corekotu kuru yaptim hamile kalamadim ama icimin temizlendigini biliyorum çünkü hic olmayan akıntım oldu regl gunune kadar