- 20 Nisan 2024
- 15
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi asimptotlar
Merhaba benim negatife döndü lütfen endise etmeyın.Merhaba, şikayetleriniz geçti mi sonuç negatife döndü mü bizimle de paylaşır mısınız sürecinizi lütfen
şikayetleriniz geçtimi nasılsınız negatife döndü yazmışsınız bittimi şikayetleriniz acaba geçmiş olsun yazarsanız sevinirimMerhaba benim negatife döndü lütfen endise etmeyın.
Sonuç olarak tedavisi var.
Bağışıklığı yüksek tutmaya calısın...
Sık idrar bittimi acaba sizinşikayetleriniz geçtimi nasılsınız negatife döndü yazmışsınız bittimi şikayetleriniz acaba geçmiş olsun yazarsanız sevinirim
Pozitif sonuç mu aldınız tekrarladı yazmışsınız bugün kültür verdim demişsiniz ?Benimde negatife dönmüştü ama durduk yere tekrarladı daha geçen ay smear testim temiz cikmisti.Bugun idrar kültürü verdim tekrardan.Neden tekrarlıyor anlamış değilim.Hiç cinsel temasim da olmadı.
Bizde bu süreci yaşıyoruz, pozitif sonucunuz yokken tekrarladı demezseniz daha doğru olur. Taktir edersiniz ki çok zorlu bir süreç yorumlar hepimizi olumsuz etkiliyor.Daha test sonucu çıkmadı ama tekrarladigini düşünüyorum yarın sonuçlar çıkacak.
Semptomları yaşadığım için tekrarladigini hissediyorum k.bakmayın.Bizde bu süreci yaşıyoruz, pozitif sonucunuz yokken tekrarladı demezseniz daha doğru olur. Taktir edersiniz ki çok zorlu bir süreç yorumlar hepimizi olumsuz etkiliyor.
Şikayetlerim tekrarladı diyebilirdiniz.
Geçmiş olsun, şifa bulursunuz ve buluruz hepimiz inşallah.
İyi günler.
Benimde aynı şekilde, negatif olmasına rağmen aylardır semptomlar devam ediyor.Semptomları yaşadığım için tekrarladigini hissediyorum k.bakmayın.
Kesinlikle.Dr da öyle söyledi dün.Vucutta az sayıda olması normal ama fazlalaşinca hastalık yapıyor.Geçmis olsun.Takmamaya çalışmak gerekli sanırım.Benimde aynı şekilde, negatif olmasına rağmen aylardır semptomlar devam ediyor.
İnatçı bir bakteri maalesef.
Muhtemelen temizlenmesi zaman alıyor, belli bir koloni sayısının altında olduğu zaman kültür sonuçlarına üredi olarak yansımıyor fakat içeride hala bakteriler mevcut.
Umarım sonucunuz temiz gelir ve hepimiz bir an önce bu bakteriden kurtuluruz.