Ureaplasma enfeksiyonundan kurtulanlar ulasabilir mi?

asimptotlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
15
1
34
Merhaba,
Kronik kanli sistit geçiriyordum reglden sonra son aylarda ve 1.5 aydır da mantar benzeri akintilar geliyordu.Doktorun yanına gitmekten helak oldum diyebilirim.En sonunda cinsel hastalıkların hepsinin testini yaptı enfeksiyonlar tekrar ettiğinden dolayı.Bende ureaplasma mikrobu çıktı arkadaşlar.Cinsel yolla bulasiyormus.
Tetraoxin kullandım fakat geçmedi akintim gibi hissediyorum.Bi kaç gün daha bekleyip başka doktora gideceğim.
Siz hangi ilaçları kullandınız? Ve bu enfeksiyon uzun sure kalıcı mi? İnanılmaz bunaldım.
Yaşayanlar yazabilir mi?Istanbul ici bildiğiniz doktor var mı?
Teşekkürler

Merhaba ben de ureaplasma pozitif çıktı antibiyogram testibde sonuca göre monodoks kullandım ama 2 kutu kullandım, eşimle birlikte kullandık tedavi sonrası ikimiz de test yaptırdık negatifw dönmüştü. Doğru ilaç ve doğru miktar ve eşli tedavi olmanız çok önemli.

Bana doktor 1 kutu tetradox yazdı fakat tamamen iyilesmedigini hissediyorum.Reglim bitince başka doktora gideceğim.Tesekkur ettim

Merhaba, şikayetleriniz geçti mi sonuç negatife döndü mü bizimle de paylaşır mısınız sürecinizi lütfen

Benimde negatife dönmüştü ama durduk yere tekrarladı daha geçen ay smear testim temiz cikmisti.Bugun idrar kültürü verdim tekrardan.Neden tekrarlıyor anlamış değilim.Hiç cinsel temasim da olmadı.

Benimde negatife dönmüştü ama durduk yere tekrarladı daha geçen ay smear testim temiz cikmisti.Bugun idrar kültürü verdim tekrardan.Neden tekrarlıyor anlamış değilim.Hiç cinsel temasim da olmadı.
Pozitif sonuç mu aldınız tekrarladı yazmışsınız bugün kültür verdim demişsiniz ?

Daha test sonucu çıkmadı ama tekrarladigini düşünüyorum yarın sonuçlar çıkacak.
Bizde bu süreci yaşıyoruz, pozitif sonucunuz yokken tekrarladı demezseniz daha doğru olur. Taktir edersiniz ki çok zorlu bir süreç yorumlar hepimizi olumsuz etkiliyor.
Şikayetlerim tekrarladı diyebilirdiniz.
Geçmiş olsun, şifa bulursunuz ve buluruz hepimiz inşallah.
İyi günler.

Semptomları yaşadığım için tekrarladigini hissediyorum k.bakmayın.

Semptomları yaşadığım için tekrarladigini hissediyorum k.bakmayın.
Benimde aynı şekilde, negatif olmasına rağmen aylardır semptomlar devam ediyor.
İnatçı bir bakteri maalesef.
Muhtemelen temizlenmesi zaman alıyor, belli bir koloni sayısının altında olduğu zaman kültür sonuçlarına üredi olarak yansımıyor fakat içeride hala bakteriler mevcut.
Umarım sonucunuz temiz gelir ve hepimiz bir an önce bu bakteriden kurtuluruz.

Kesinlikle.Dr da öyle söyledi dün.Vucutta az sayıda olması normal ama fazlalaşinca hastalık yapıyor.Geçmis olsun.Takmamaya çalışmak gerekli sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…