Üre düşüklüğü ve sarı akıntı

AvokadoSever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
41
6
1
24
Adetten önce enfeksiyon olmadiği halde sarı akıntı ve üre düşüklüğü, ayrıca sivilcelenme hamilelik belirtisi mi, (hiçbir ağrım yok, göğüs ağrısı yok, ) sadece gece midee bulantısı . Ve aşırı yorgunluk ve uyku hali, ?

Üreyi bilmiyorum ama sarı akıntıyı ben de yaşadım bu ay, bugün adet gördüm.
Bende sivilce felan olmazdı, yüzümde hiçbişey yoktu, baktım 2 tane büyük sivilce çıktı 13 gün kaldı adetime, ama göğsümde felan hiç belirti yok, yani polikistik overim ondan da olabilr,
Ayrıca üre hamilelikte düşüyormuş, bende sonradan öğrendim, benimde hormon testlerimde üre çok düşük

Valla ben bu ay ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşadımbenimki psikolojikmiş demek, umarım sizinki değildir

Valla ben bu ay ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşadımbenimki psikolojikmiş demek, umarım sizinki değildir
Bende belirti yok, mide bulantısı hiç yok yani belkide değilim, ilişkide bulunmaktan korkuyorum var diye ama hiçbirşey hissetmiyorum, geçen ay hamileyim sandım çünkü çok belirti vardı hep hastanedeydim sonra regl oldum bu sefer hiçbir belirti yok, polikistik overim diye ara sıra hafif kısa ağrım var ama geçici yani başka da bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…