- Konu Sahibi waterhardeningsteel
ürdün'de nasıl ingilizce öğretmenliği yapabilirim? sanırım CELta istiyorlar bu yaz alcam bu sertifiayı..bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
teşekkürler
teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar bende yaklaşık 4 aydır Ürdün de yaşıyorum.Türk arkadaşlarla iletişime gecmeyi cok isterim...merhaba arkadaşlar,
işim de evim de eşim de ürdün de. burası renksiz bir doğaya sahip sıradan bir ülke. ama çok rahat. yani ister namaz kılar ister kiliseye gider ister bir pavyonda dansedip içki içer isterseniz kızıldenizde bikiniykle yüzebilirsiniz. insanları çoğunlukla filistin asıllılardan oluşuyor. ben seviyorum burayı belki de çok aşığım eşime ve onunla heryer bana güzel geliyor:asigim::1rolleyes:
tabi bu rahatlıgımda her ay istanbula kaçıp geliyor ve istediğim kadar kalabiliyor olmammın etkisi de var sırnaşık şey
bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardıma hazırım. bu arada kulüpte ürdün de yaşayan var mı?
merhaba arkadaşlar,
işim de evim de eşim de ürdün de. burası renksiz bir doğaya sahip sıradan bir ülke. ama çok rahat. yani ister namaz kılar ister kiliseye gider ister bir pavyonda dansedip içki içer isterseniz kızıldenizde bikiniykle yüzebilirsiniz. insanları çoğunlukla filistin asıllılardan oluşuyor. ben seviyorum burayı belki de çok aşığım eşime ve onunla heryer bana güzel geliyor:asigim::1rolleyes:
tabi bu rahatlıgımda her ay istanbula kaçıp geliyor ve istediğim kadar kalabiliyor olmammın etkisi de var sırnaşık şey
bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardıma hazırım. bu arada kulüpte ürdün de yaşayan var mı?
Hala urdunde misinz acabamerhabalar bende yaklaşık 3 aydır ürdünde yasıyorum .ürdünde yasayan arkadaşlar lütfen bi şekilde iletişime geçelim çok sevinirim