Ürdün Paylasim Alani(Tanisma)

ürdün'de nasıl ingilizce öğretmenliği yapabilirim? sanırım CELta istiyorlar bu yaz alcam bu sertifiayı..bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
teşekkürler

lutfen ürdünde yaşayan evlenip giden brisi ile konusmak istiyorum kafaam cokkarısık benmde oyle bi durumum vardaa suan cok sorunlar yasıoruz ürdünlü erkek ark var ve seneye ürdüne gidicek benide gotrmek isito ama ona herşei soramıroum..yardımıcı olacak biri varmı ?

merhaba ben sizden ürdün hakknda bilgi almak istiyorum orada okumayı düşünüyorum mümkünse
oradaki yaşam koşulları aslında mümkün olsada size msnden falan ulasabilsem

merhaba arkadaşlar sanırım yukarıda mesajlarını okuduğum arkadaşlar tarih itibariyle artık ürdünü görmüştür :) bana da bilgi verirseniz sevinirim. eşimin işi nedeniyle 1 ay sonra ürdüne gidiyoruz ve sanırım 2 yıl orada yaşayacağız. en çok merak ettiğim konu kıyafet acaba bu konuda bi sorun olurmu

merhaba arkadaşlar,
işim de evim de eşim de ürdün de. burası renksiz bir doğaya sahip sıradan bir ülke. ama çok rahat. yani ister namaz kılar ister kiliseye gider ister bir pavyonda dansedip içki içer isterseniz kızıldenizde bikiniykle yüzebilirsiniz. insanları çoğunlukla filistin asıllılardan oluşuyor. ben seviyorum burayı belki de çok aşığım eşime ve onunla heryer bana güzel geliyor:asigim::1rolleyes:

tabi bu rahatlıgımda her ay istanbula kaçıp geliyor ve istediğim kadar kalabiliyor olmammın etkisi de var sırnaşık şey

bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardıma hazırım. bu arada kulüpte ürdün de yaşayan var mı?
merhaba arkadaslar bende yaklaşık 4 aydır Ürdün de yaşıyorum.Türk arkadaşlarla iletişime gecmeyi cok isterim...

:KK1::KK1:merhabalar bende yaklaşık 3 aydır ürdünde yasıyorum .ürdünde yasayan arkadaşlar lütfen bi şekilde iletişime geçelim çok sevinirim
merhaba arkadaşlar,
işim de evim de eşim de ürdün de. burası renksiz bir doğaya sahip sıradan bir ülke. ama çok rahat. yani ister namaz kılar ister kiliseye gider ister bir pavyonda dansedip içki içer isterseniz kızıldenizde bikiniykle yüzebilirsiniz. insanları çoğunlukla filistin asıllılardan oluşuyor. ben seviyorum burayı belki de çok aşığım eşime ve onunla heryer bana güzel geliyor:asigim::1rolleyes:

tabi bu rahatlıgımda her ay istanbula kaçıp geliyor ve istediğim kadar kalabiliyor olmammın etkisi de var sırnaşık şey

bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardıma hazırım. bu arada kulüpte ürdün de yaşayan var mı?

Mrb ..bnde yaklasik 2 senedir urdunde yasiyorum ewliyim..bnm gbi burda yasayan turk hanimlarla tanisip arkadas olmak istiyorm.

Merhaba, ben de haziran ayı itibariyl 2 yıllığına eşimin işi nedeniyle ürdüne taşınacagım. Orada yasayan arkadaslar ürdünde hayat, insanlar, ev kiraları, ingilizce bilen biri olarak iş bulma imkanı gibi konularda fikir verebilir misiniz? Tesekkurler

X