- Konu Sahibi pinktomato
-
Ben Urban Decay cok kullanirim cok memnunum kaliteli marka, goz primer lari gercekten ise yariyor. Ve makyaj sabitleyicisi en sevdigim urunlerden. Turkiyede maalesef bulamazsin bulsanda ucuza olmaz , e bay de ucuz olabilir fakat kesinlikle siparis etmen risk. Gg da satilanlar riskle getirilmis urunler, urunun TR da satilmamasi, talebin istegi karsilamiyor olusu, Tr da bulunmasinin nerdeyse imkansiz olusu maalesef bu fiyatlari onune cikariyor. Tabiki satanlar az veya cok bilemiycem kar amacida guduyorlardir. Ayrica uluslararasi kargolar cok ama cok pahali.Getirenlerin eminim, vergi kargo , urun parasi, gg liste ve kesintileri + kar gibi giderleri olunca E bay de satildigi gibi ayni fiyata olmamasini kafaya takmamak gerek. Eger cok begendiysen bence para biriktirip al bu seferlik.Baska bir secenek yok henuz maalesef.
Canim urban decay ULTA ve Seohora magazalarinda var.
Ben Urban Decay cok kullanirim cok memnunum kaliteli marka, goz primer lari gercekten ise yariyor. Ve makyaj sabitleyicisi en sevdigim urunlerden. Turkiyede maalesef bulamazsin bulsanda ucuza olmaz , e bay de ucuz olabilir fakat kesinlikle siparis etmen risk. Gg da satilanlar riskle getirilmis urunler, urunun TR da satilmamasi, talebin istegi karsilamiyor olusu, Tr da bulunmasinin nerdeyse imkansiz olusu maalesef bu fiyatlari onune cikariyor. Tabiki satanlar az veya cok bilemiycem kar amacida guduyorlardir. Ayrica uluslararasi kargolar cok ama cok pahali.Getirenlerin eminim, vergi kargo , urun parasi, gg liste ve kesintileri + kar gibi giderleri olunca E bay de satildigi gibi ayni fiyata olmamasini kafaya takmamak gerek. Eger cok begendiysen bence para biriktirip al bu seferlik.Baska bir secenek yok henuz maalesef.
Bende hayvanlara deney yapmadigindan ve iyi oldugunu duydugumdan Urban decay almak istiyorum.Gg den almaya cekiniyorum cunku daha once kullanmadiğımdan orjinal mi degil mi anlayamam.Hala İnternet dışında satilmiyor mu?
Evet Naked 2 Sephorada satılıyor artık, ben de aldım ve aşk yaşıyorumm
güle güle kullanın, türkiye'ye 250 adet gelmiş bu paletten,biri sizde yani
ben hala naked 1(original) bekliyorum , dün yine sordum sephoraya , gelir mi bilmiyoruz dediler
TeşekkürlerBen Naked 2'deki tonları daha sık kullanıyorum o yüzden düşünmeden aldım.Bir de ne kadar önem veriyorsunuz bilmiyorum ama Naked 1 ambalajı nedeniyle seyahat etmeye hiç elverişli değil (mıknatısla kapanıyor sanırım, 2 ise klik kapanıyor:26:)
yok benim için seyahat durumu önemli değil , naked original da bana daha çok hitap ediyor nude tonlara gider hep elim , keşke paletler parabensiz olsaymış ama yapılacak birşey yok.
inşallah tez zamanda getirir sephora..
bu arada deluxe boy udpp var mıydı naked 2 içinde?
Ah sormayınPaletin içerisinde Primer Potion bulunuyor mu diye sorduğumda böyle bir bakışla karşılaştım;
Ne olduğunu da açıklamak durumunda kaldım far bazı diye...Duymamışlar bile yani, içerisinden yalnızca minicik bi lipgloss çıktı ve çift uçlu far fırçası
bakışlar güzelmiş, ben urban decay gelmeden önce muhtelif zamanlarda "urban decay gelecek mi?" diye sorduğumda urban neyy şeklindeydi tavırlarıinsan bir yurtdışı sitelerine falan göz gezdirir neler satıyorlarmış diye.. makyöz olup belli başlı markaları bilmemelerini anlayamıyorum ben gerçekten..
umalım ki naked original'ın içinde udpp de olsun.. ayrıca orjinal boy udpp da gelsin ki alalım..
şimdilik rival de loop ve essence far bazıyla idare edelim..
bakışlar güzelmiş, ben urban decay gelmeden önce muhtelif zamanlarda "urban decay gelecek mi?" diye sorduğumda urban neyy şeklindeydi tavırlarıinsan bir yurtdışı sitelerine falan göz gezdirir neler satıyorlarmış diye.. makyöz olup belli başlı markaları bilmemelerini anlayamıyorum ben gerçekten..
umalım ki naked original'ın içinde udpp de olsun.. ayrıca orjinal boy udpp da gelsin ki alalım..
şimdilik rival de loop ve essence far bazıyla idare edelim..
Aa bir de ben hiç primer kullanmadım göz makyajında, o yüzden sormuştum alırken primer potion da var mı diye merak ediyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?