• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Urban decay kullananlar?{primer potion far bazı (UDPP) ve naked-naked2 palette far}

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.569
15
358
bursa
arkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim, urban decay çok merak ettiğim ürünleri olan ve maalesef ülkemizde satışı olmayan bir marka..

kullananlar , urban decay primer potion (far bazı) ve naked - naked 2 palette (far paletleri) ürünlerini nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirler mi?tr sitelerde bir tek ggda gördüm,o da çok pahalı,urban decayin kendi sitesinde çok daha ucuz.. yurtdışına çıkan arkadaşım da yok ki yakın zamanda.. ebay'den alsam (bazı arkadaşlar yasak sonrası küçük kozmetik siparişlerinin ulaştığını iletmişler de) yine de gelmeme ihtimali %50..

yakın zamanda alan-kullanan-bilen var mı?başka internet sitesi veya dükkan vs.. bilgilerini ve ürünler hakkındaki yorumlarını paylaşabilirler mi? nasıl temin edebiliriz?
yardımcı olabilir misiniz??? :16:

Ben Urban Decay cok kullanirim cok memnunum kaliteli marka, goz primer lari gercekten ise yariyor. Ve makyaj sabitleyicisi en sevdigim urunlerden. Turkiyede maalesef bulamazsin bulsanda ucuza olmaz , e bay de ucuz olabilir fakat kesinlikle siparis etmen risk. Gg da satilanlar riskle getirilmis urunler, urunun TR da satilmamasi, talebin istegi karsilamiyor olusu, Tr da bulunmasinin nerdeyse imkansiz olusu maalesef bu fiyatlari onune cikariyor. Tabiki satanlar az veya cok bilemiycem kar amacida guduyorlardir. Ayrica uluslararasi kargolar cok ama cok pahali.Getirenlerin eminim, vergi kargo , urun parasi, gg liste ve kesintileri + kar gibi giderleri olunca E bay de satildigi gibi ayni fiyata olmamasini kafaya takmamak gerek. Eger cok begendiysen bence para biriktirip al bu seferlik.Baska bir secenek yok henuz maalesef.

Ben Urban Decay cok kullanirim cok memnunum kaliteli marka, goz primer lari gercekten ise yariyor. Ve makyaj sabitleyicisi en sevdigim urunlerden. Turkiyede maalesef bulamazsin bulsanda ucuza olmaz , e bay de ucuz olabilir fakat kesinlikle siparis etmen risk. Gg da satilanlar riskle getirilmis urunler, urunun TR da satilmamasi, talebin istegi karsilamiyor olusu, Tr da bulunmasinin nerdeyse imkansiz olusu maalesef bu fiyatlari onune cikariyor. Tabiki satanlar az veya cok bilemiycem kar amacida guduyorlardir. Ayrica uluslararasi kargolar cok ama cok pahali.Getirenlerin eminim, vergi kargo , urun parasi, gg liste ve kesintileri + kar gibi giderleri olunca E bay de satildigi gibi ayni fiyata olmamasini kafaya takmamak gerek. Eger cok begendiysen bence para biriktirip al bu seferlik.Baska bir secenek yok henuz maalesef.

amerikaya giden arkadaş bekleyeceğiz mecburen.. peki yurtdışına çıkan arkadaşlar urban decay'i nereden satın almalılar?

Bende hayvanlara deney yapmadigindan ve iyi oldugunu duydugumdan Urban decay almak istiyorum.Gg den almaya cekiniyorum cunku daha once kullanmadiğımdan orjinal mi degil mi anlayamam.Hala İnternet dışında satilmiyor mu?

Bende hayvanlara deney yapmadigindan ve iyi oldugunu duydugumdan Urban decay almak istiyorum.Gg den almaya cekiniyorum cunku daha once kullanmadiğımdan orjinal mi degil mi anlayamam.Hala İnternet dışında satilmiyor mu?

hayır canım TRde hala nedendir bilinmez hiçbir zincir mağaza Urban Decay distribütörlüğünü alamadı bir türlü.. urban decay ürünlerinin içeriğinde paraben türevleri var yalnız bilgin olsun,ama hala makyaj dünyasının fenomeni bence..

internetten yurtdışından makyaj malzemesi getirtemiyorsun,yasak hala devam ediyor..
ülkemizde açık artırma sitelerinde adamlar birebir taklit satabiliyorlar,uyanmışlar bir de,artık ucuz da satmıyorlar ki sahte olduğunu anlamasınlar..normal fiyatına yakın satıyorlar..
aslında sahtesiyle gerçeğini ayırmak da çok zor, "fake urban decay" diye araştırırsan çok iyi taklit ettiklerini göreceksin..ülkemizde resmi olarak satılmadıkça veya yurtdışından getireceklerden de oradaki sephora gibi büyük zincirlerden olmak ve faturasını göstermesi dışında alma taraftarı değilim..

maalesef urban decay gibi missha bb cream,ecotools,MAC,coastal scents,max factor,chanel vs.. bunlar da çok iyi taklitle o tarz sitelerde üstelik pahalı olarak sahte satılıyor,alanlar ısrarla gerçek olduğunu iddia etseler de üzgünüm çoğu değil.. en iyisi içiniz rahat olsun sonuçta cilt bu, ya resmi sitesinden alın ya da güvendiğiniz birinden sephora,ulta vb zincir marketlerden getirtmesini rica edin..

gözünüz aydın , naked 2 sephoralara geldi...ben naked I ve udpp bekliyorum onlar gelince alacağımmm inşallah

Youtube guruları bolca kullanıyorlar bunlardan ben de istiyorum ya özellikle far paletlerine aşık oldum nasıl güzel onlar yav

güle güle kullanın, türkiye'ye 250 adet gelmiş bu paletten,biri sizde yani :34:
ben hala naked 1(original) bekliyorum , dün yine sordum sephoraya , gelir mi bilmiyoruz dediler :25:

Teşekkürler:16: Ben Naked 2'deki tonları daha sık kullanıyorum o yüzden düşünmeden aldım.Bir de ne kadar önem veriyorsunuz bilmiyorum ama Naked 1 ambalajı nedeniyle seyahat etmeye hiç elverişli değil (mıknatısla kapanıyor sanırım, 2 ise klik kapanıyor:26:)

Teşekkürler:16: Ben Naked 2'deki tonları daha sık kullanıyorum o yüzden düşünmeden aldım.Bir de ne kadar önem veriyorsunuz bilmiyorum ama Naked 1 ambalajı nedeniyle seyahat etmeye hiç elverişli değil (mıknatısla kapanıyor sanırım, 2 ise klik kapanıyor:26:)

yok benim için seyahat durumu önemli değil , naked original da bana daha çok hitap ediyor nude tonlara gider hep elim , keşke paletler parabensiz olsaymış ama yapılacak birşey yok.
inşallah tez zamanda getirir sephora..
bu arada deluxe boy udpp var mıydı naked 2 içinde?

yok benim için seyahat durumu önemli değil , naked original da bana daha çok hitap ediyor nude tonlara gider hep elim , keşke paletler parabensiz olsaymış ama yapılacak birşey yok.
inşallah tez zamanda getirir sephora..
bu arada deluxe boy udpp var mıydı naked 2 içinde?

Ah sormayın :9: Paletin içerisinde Primer Potion bulunuyor mu diye sorduğumda böyle bir bakışla karşılaştım; :53:
Ne olduğunu da açıklamak durumunda kaldım far bazı diye...Duymamışlar bile yani, içerisinden yalnızca minicik bi lipgloss çıktı ve çift uçlu far fırçası

Ah sormayın :9: Paletin içerisinde Primer Potion bulunuyor mu diye sorduğumda böyle bir bakışla karşılaştım; :53:
Ne olduğunu da açıklamak durumunda kaldım far bazı diye...Duymamışlar bile yani, içerisinden yalnızca minicik bi lipgloss çıktı ve çift uçlu far fırçası

bakışlar güzelmiş, ben urban decay gelmeden önce muhtelif zamanlarda "urban decay gelecek mi?" diye sorduğumda urban neyy şeklindeydi tavırları :27: insan bir yurtdışı sitelerine falan göz gezdirir neler satıyorlarmış diye.. makyöz olup belli başlı markaları bilmemelerini anlayamıyorum ben gerçekten..
umalım ki naked original'ın içinde udpp de olsun.. ayrıca orjinal boy udpp da gelsin ki alalım..
şimdilik rival de loop ve essence far bazıyla idare edelim..

bakışlar güzelmiş, ben urban decay gelmeden önce muhtelif zamanlarda "urban decay gelecek mi?" diye sorduğumda urban neyy şeklindeydi tavırları :27: insan bir yurtdışı sitelerine falan göz gezdirir neler satıyorlarmış diye.. makyöz olup belli başlı markaları bilmemelerini anlayamıyorum ben gerçekten..
umalım ki naked original'ın içinde udpp de olsun.. ayrıca orjinal boy udpp da gelsin ki alalım..

Aynen öyle...Sephora'da m.u.a'lerin klasik tavrı bu.Ve ben Ankara'da yaşıyorum Tunalı, Ankamall ve Panora şubeleri var burada.Hepsi ısrarla Benefit ürünlerine yönlendiriyor kişileri, öyle bir ısrar ki anlatamam...Hiç sevmiyorum, sevemiyorum.Parfüm sorarsın ismini bilmez ürün sorarsın uzaylı görmüş gibi bakar:9:

Aa bir de ben hiç primer kullanmadım göz makyajında, o yüzden sormuştum alırken primer potion da var mı diye merak ediyorum aslında.

Aa bir de ben hiç primer kullanmadım göz makyajında, o yüzden sormuştum alırken primer potion da var mı diye merak ediyorum aslında.

uygun fiyatlılardan öncelikle rival de loop'u sonra essence'i öneririm , far bazı kullandığımda gerçekten göz makyajı yapmıyormuşum dedim ben,acayip fark ediyor. urban decay primer potion gelsin hepsinden vazgeçirecek bir ürünmüş,ben sabırla bekliyorum bakalım..

yaşasın aldım sonunda UDPP'ı!!! sephorada satılıyor şu an ama sezonsal.. 11 ml ürün 48,90-tl.. urban decayin kendi sitesindeki fiyatlara bakınca.... neyyyse... ancak sephora kartınız varsa ve mail geldiyse seçtiğiniz bir üründe indirim uyguluyorlar o çıktıyı götürdüğünüzde, ben udpp seçtim ve 40 tl civarına aldım..

urban decay hisseleri loreal grubuna satıldığı duyumundan sonra ulaşılabilirliğinin kolaylaşacağını düşünüyorum açıkçası.. 2013te de naked 1 original paletin geleceğini umuyorum.. ama ne olur urban decay mantıklı fiyatlarda gelsin.. gratis,watsons ve rossmann'ı örnek alsınlar biraz,vergiyse onlara da vergi değil mi,onlar niye uygun satıyorlar,fiyatları indirim dönemlerinde yurtdışından bile ucuz oluyor..

Naked, Primer P ve glide on smoked pencil set aldım. Kalemler süper ötesi, palete alışmaya çalışıyorum ve PP ise zaten muhteşem.

Back