Unutulmaz Atv

Bu arada dizideki kıskandırılma teması nasıl ama?
Ufak kardeşten bahsediyorum :))
Kızın ilgisini nasıl çekti zibidi... ulen korkucen bu yeni yetme bebelerden ehhe

ay ben kaçırdım o çocugun oldugu sahneyii çokta merak ediyodum nasıl oldu acaba kız kıskandımı görünce ..ama çocukta çok şeker ya tatlı bişşi :jeyyar:

ay ben kaçırdım o çocugun oldugu sahneyii çokta merak ediyodum nasıl oldu acaba kız kıskandımı görünce ..ama çocukta çok şeker ya tatlı bişşi :jeyyar:

Kıskandı valla, onlar dans ettikçe o da yanındakilerle samimi pozlar vermeye çalıştı tek gözünü ayırmadan.
Şu kadın kısmısını anlamak da zor zanaaat kardişiimmm... :roflol:

mkelda nın giydiği pembe bir elbise ceket verdı,o nebiçim bişeydi ööle beeee....
hamile gibi olmuş....
kızcağızı dizide çok çirkin giydiriyorlar....yazık kıza valla...

ya melda gercek hayatinda hamile mi kizlar
o nasil bi got gobektir afedersiniz ama
resmen kocaman karni var
yuruyusu felan desen de biraz hamile gibi
ne kadar guzel bi kizdi o ne hale gelmis yahu

melda haftaya edayla harunu öpüşürken görüyo galiba.haftaya da baya heyecanlı olacak.....

öpüşüyolar mı :bbo:

yaa şimdi bu çocuk edayla evlencek çocuğuna baba olcak, sonra harunla kardeş oldukları anlaşılcak falan.. Değiştirseler biraz gidişatı ya, dizinin son bölümünü bile tahmin etcek duruma geldik mafoldumben

öpüşüyolar mı :bbo:

yaa şimdi bu çocuk edayla evlencek çocuğuna baba olcak, sonra harunla kardeş oldukları anlaşılcak falan.. Değiştirseler biraz gidişatı ya, dizinin son bölümünü bile tahmin etcek duruma geldik mafoldumben

olsun kizim serhan yavasi izlemek bile yeter opuyorumnanaktan

ay fragman ne heycanlıydı öyle yaa anam anam çatlarım ben çarşambaya kadar .. yaaa harun da aşık oldu edaya şimdi nolcak evlenmesinede mani oluyo galiba.. ablasının görmesi çok kötü oldu kız kahrolucak şimdi ..

delikafaduldenizleyemdim ne çok şey olmuş haftayada öpüşüyorlar demekkkdelikafadulden

Izlemeyecegim demistim ama baska birsey olmadigindan yine de izledim,
bence melda gormuyor onlari bi sadece fragmanda goruyormus gibi duruyor.

mkelda nın giydiği pembe bir elbise ceket verdı,o nebiçim bişeydi ööle beeee....
hamile gibi olmuş....
kızcağızı dizide çok çirkin giydiriyorlar....yazık kıza valla...

Ya ben o kızı hiçbeğenmiyorum yaa.Başka oynatacak birini bulamadılarmıkaydirigubbakcemile3katır gibi bişiyyy tipsizde:dilcikar:

ya ben anlamiyorum neden dizilerde kizlari aptal gibi gösteriyorlar...bir haftada kör kütük asik oluyor hadi yatiyor oda ablasinin sevgilisi cikiyor hala neden adami seviyor anlamiyorum yani gercek hayatta da oluyordur illa ama bu kadar hala sevmek..
birde nedense bütün dizilerde hamile kalinca dogurmayi seciyorlar..ama sanirim burada alma günü gecti yarisina bakabildim ama yinede böyle olmamali iste.......bu kadar seyden sonra hala asik olmamali ya sinir oluyorum

bana her an harunla eda kaçıcakmış gibi geldi, harun da edaya aşık çünkü. olan meldaya oldu yazık. ya meldada doğum yapmış haliyle kilolanmış tamamda makyaj saç v.s de çok kötü ya. çok bakımsız duruyor. haftaya melda öğrense bari bazı şeyleri. tam türk filmi havasındaydı yalnız bu hafta. tam söyleyecek son an da eda arıyor falan. ediz hun hülya koçyiğit filmlerine mana bulurlar birde. büyük ablalarınada sinir olmakla beraber üzüldüm yine. ailesi için yine o ayı kocasına döndü. eda tolga ile evlenecek bu kesin. eşimde dalga geçiyor akşam çocuk yabancıya değil amcaya gidiyor diye delikafadulden

ya melda gercek hayatinda hamile mi kizlar
o nasil bi got gobektir afedersiniz ama
resmen kocaman karni var
yuruyusu felan desen de biraz hamile gibi
ne kadar guzel bi kizdi o ne hale gelmis yahu

biraz önce burda okudum ,yeni doğum yapmış...
bence de güzel kızdı yazık yaaa
hamileleik yaramamış...

ya ben anlamiyorum neden dizilerde kizlari aptal gibi gösteriyorlar...bir haftada kör kütük asik oluyor hadi yatiyor oda ablasinin sevgilisi cikiyor hala neden adami seviyor anlamiyorum yani gercek hayatta da oluyordur illa ama bu kadar hala sevmek..
birde nedense bütün dizilerde hamile kalinca dogurmayi seciyorlar..ama sanirim burada alma günü gecti yarisina bakabildim ama yinede böyle olmamali iste.......bu kadar seyden sonra hala asik olmamali ya sinir oluyorum

:roflol:Aynen reyyan hamile kaldıklarında kürtaja gidiyorlar.Nedense kürtaj masasından geri dönüyorlarr.seneryolar hep aynı yaa bir kerede bebeği aldırsalar şaşırııcam ahanda böyle:1shok: :1shok:kaydirigubbakcemile3

Unutulmaz
küçük kadınlar
aşkı memnun
Sonbahar
yaprak dökümü
Melekler korusun
Adanalı
daha aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3
Bu dizilerde hep pozitif idrar testii çıkıyor.Eşimle sinir oluyoruzz.Millet pat diye kalıyo seneryoda .Biz gerçeğini bir türlü göremedik
kaydirigubbakcemile3

Unutulmaz
küçük kadınlar
aşkı memnun
Sonbahar
yaprak dökümü
Melekler korusun
Adanalı
daha aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3
Bu dizilerde hep pozitif idrar testii çıkıyor.Eşimle sinir oluyoruzz.Millet pat diye kalıyo seneryoda .Biz gerçeğini bir türlü göremedik
kaydirigubbakcemile3

Evet yaa bir kerede tutturuyolar hem de, bilmesek inancaz :jeyyar:

Back
X