A aselim23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 4 0 1 30 Perşembe 19:02 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #1 Herşeyi unutuyorum. Anlık donuyormsum unutunca kendi çocuğumu bile unutuyormusum. Eeg çekiliyorum temiz çıkıyor mr temiz neden böyleyim bilmiyorum evimde de kalamıyorum tek hiç kalamiyorum. Çünkü anım anima uymuyor
Herşeyi unutuyorum. Anlık donuyormsum unutunca kendi çocuğumu bile unutuyormusum. Eeg çekiliyorum temiz çıkıyor mr temiz neden böyleyim bilmiyorum evimde de kalamıyorum tek hiç kalamiyorum. Çünkü anım anima uymuyor
Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.877 1.843 48 Perşembe 20:04 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #2 Donuyor muşum derken, gerçekten hareketsiz mi kalmaktan bahsediyorsunuz yoksa öyle dalıp gitmek gibi bi donmak mı?
Donuyor muşum derken, gerçekten hareketsiz mi kalmaktan bahsediyorsunuz yoksa öyle dalıp gitmek gibi bi donmak mı?
A aselim23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 4 0 1 30 Cuma 01:34 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #3 Biordanbiburdan .!.: Donuyor muşum derken, gerçekten hareketsiz mi kalmaktan bahsediyorsunuz yoksa öyle dalıp gitmek gibi bi donmak mı? Genişletmek için tıkla... Daliyormusum boş boş bakıyormuşum yani
Biordanbiburdan .!.: Donuyor muşum derken, gerçekten hareketsiz mi kalmaktan bahsediyorsunuz yoksa öyle dalıp gitmek gibi bi donmak mı? Genişletmek için tıkla... Daliyormusum boş boş bakıyormuşum yani
M matilda1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 2.126 1.852 53 Cuma 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #4 Nörolojik muayene lazım
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.455 6.156 158 Cuma 01:57 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #5 Psikiyatri veya nörolojiye görünün mutlaka
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 2.839 2.874 48 Cuma 02:13 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #6 Unutkanlık hastalığının tanısı genellikle nöroloji ve psikoloji uzmanları tarafından bazı testlerin uygulanmasıyla konulur.
Unutkanlık hastalığının tanısı genellikle nöroloji ve psikoloji uzmanları tarafından bazı testlerin uygulanmasıyla konulur.
A aselim23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 4 0 1 30 Cuma 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #7 Siyah Palto .!.: Unutkanlık hastalığının tanısı genellikle nöroloji ve psikoloji uzmanları tarafından bazı testlerin uygulanmasıyla konulur. Genişletmek için tıkla... Herşey temiz cikiyor
Siyah Palto .!.: Unutkanlık hastalığının tanısı genellikle nöroloji ve psikoloji uzmanları tarafından bazı testlerin uygulanmasıyla konulur. Genişletmek için tıkla... Herşey temiz cikiyor
A aselim23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 4 0 1 30 Cuma 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi aselim23 #8 Namutenahii .!.: Psikiyatri veya nörolojiye görünün mutlaka Genişletmek için tıkla... Nöroloji temiz kan istedi en son onu da vereyim
Namutenahii .!.: Psikiyatri veya nörolojiye görünün mutlaka Genişletmek için tıkla... Nöroloji temiz kan istedi en son onu da vereyim