Cnm yazdiklarini okudum da ayni seyleri yasamisiz.Ben de cok mücadele ettim.Ama o napti benim karakterim bu deyip gecti..Sonunda ayrildk..Unutabildmmi hayir ama sunu cok iyi biliyorum onla da olmayacak mutlu olamazdk bu sekilde..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi olmuş güle güle dediğiniz aynen bu şekilde devam edin.. asıl salak kendisi hangi kız çekr onun kahrını ya evlat olsa sevilmez nesini sevdiysen valla ben burdan bile çarpcan agzına iki tane suscak dedim.... iyi sabır varmış sizdede...
Evet gerçekten sevdiysen unutmak bu kadar zor maalesef
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin gururlu ve onurlu ir insan olduğunu göstermişsin biraz haddini bilmesi gerekiyo....
Bu kadar rahat olmasının sebebi senin sevginden emin olması bence, bugüne kadar hep sen dönmüşsün yine döner nasıl olsa diye düşünüyo belliki ama sen geri adım atma kendisi dönsün bu sefer burnu sürtsün biraz :)
ıy böğk
küfürler, hakaretler, bencillikler, uyuz uyuz kahırlar eşimin küçük
hali. unutursun bence üzülmek de üzülmemek de senin elinde olan bir şey
beynin kontrolü sende bu kadar serbest bırakma onu
özlem arttıkça beyin mantık kalmıyo ki insanda evet hakaret küfür var bende bununla savaşmaya çalışıyorum direnmeye çalışıyorum sevdigimi kaybetmekten yana degilim
kendimi zor tutuyorum mesaj atmamak için inanınama kararlı durmaya çalışıyorum sadece biraz burnunun sürtmesi lazım ve ancak bunu ben yapabilirim umarım döner
o kralina ederse sende kralina izin vermezsin.en dogrusunu yapmissin canim.seni degersizlestirmesine izin verme.. boyle birisi seni mutlu edemez zaten oyle dusunerek rahatlat icini.unutursun..
Tut zaten kendini canım çokta yıpratma kendini, insan aşık olunca bazen fena saçmalıyo ama bazı durumlarda kendimizi tutmamız lazım fazla zorlamamak lazım ilgisiz ve saygısız erkeklerden nefret ederim bence en hayırlısı ayrılmanız olmuş...
değişmez ki çok uğraşırsın çok yıpranırsın ama değişmez evlensen de değişmez dayak bile yersin yarın bigün
çok haklısınız vazgeçmek ağır geliyor
ileride çok daha ağır gelecek bilsem çok önceden vazgeçerdim ben
hiç bir durumda wazgeçmeyi düşünmedim ama bakıyorumda fazla ilgi ve sevgi onu duruma getirdi değişti hayatından memnun değil 70 yaşında gibi evden çıkmıyo çıksada saatlerce kahvede bi farklılık çabası yok şuraya gidelim bunu yapalım beni de monotonlaştırdı resmenzorla dışarı çıkarıyorum bilmiyorum benden dolayımı diyorum sıkıldın mı kurban olurum sana diyor asla seninle ilgili olamaz ama bi ufak tartışmada kapıyı gösterdi çekti gitti
hem sana kufredicek.hem krali gelse ederim karisamazsin kapi orda diycek hemde sen gidip barismak istiyceksin.sakin yapma boyle biseyi.sevmek yeterli degil seni mutlu edemedikten sonra.biliyorum cok zor ama sakin mesaj atma haksiz olan sen degilsin.bu tarz konuşmaları bıktırdı işte ben yaparım kimse bişey diyemez yapamaz seviyorum evet hep bişeyler eksik bunlardan biri mutluluk mutlu olamıyorum onunla mutlu edemiyor beni çabasıda yok sağolsun geceden bu saat oldu mesaj atmıyo normalde atardım ama kararlıyım atmycm diye ama kendisindende ses seda yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?