How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

unutmak zor mu bu kadar

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
yine bi sorun yine bir tartışma ve ucu ayrılık barıştık geçen bi konu açmıştım bilenler bilir fakat hata bende suç bende bunu çok iyi biliyorum kendime mani olamıyorum bilmiyorum ne yapacağımı ağlayamıyorum üzgünüm sadece ağlaya ağlaya kalbim taşlaştı ilk defa bi ayrılığımızda ağlamadım rabbim yardım ediyor olmalı çünkü hep dua ediyorum onun aşkını alsın içimden dün dışarı çıktık çok fazla agresif davranıyordu sıcaklığını hissedemedim resmen ben zorla çıkardım dışarı isteksiz olduğu her halinden belliydi biz görüşmeden önce arkadaşlarıyla tablet bakmaya gittiler arkadaşı bayağı gezdirmiş yanıma geldi bayağı bi agresifti alttan alıyorum sürekli bişey demiyorum şirinlik yapıyorum bilmiyorum niye bu haldeyim bendde anlamıyorum herşeyden çok sıkıldım diyor yolda akmerekeze gelene kadar bi sürü küfür etti arkadaşına boşyere gezzdirdi yok bilmem ne yani ben anlayamıyorum artık millet sevgilisiyle 1 saat geçirmek için can atıyo benimkini ben zorla çıkarıyorum dün ablamla konuştuk bayağı bahsetti sevgilisinden 4 yıldır çıkıyolar yani beni baş tacı ediyo bi dediğimi 2 etmiyo diyo ki görünende o öyle bi değer veriyorki ama ben hiç hissedemiyorum sevgisini çok seviyorum ama kalbim taşlaştı artık dün laf arası konuşurken salak dedi gülücük koydu dedim bundan sonra ağzından tek laf küfür hakaret tarzı bişey duymuycm bana ne yazsa beğenirsiniz ben bu konuyu seninle 50 kere konuştum yine ay b..k ben kralına derim kimse bişey diyemez beğenmiyosan kapı orda ben artık bu şekil konuşmalarına dayanamıyorum millet sevdiğine nasıl değer veriyor ki bu sadece ablam değil çevremdede görüyorum ben mesaj attım sen yolun ortasında küfür ediyosun millet durmuş bize bakıyo ayıptır dedim ve eğer bana kapıyı gösterecek kadar rahatsan eyw güle güle dedim hiçde mesaj atmadım artık inanmıyorum bu çocuğun sevgisine beni böyle kabul et diyor ben kendime hiç değer vermiyomuşum bunu anladım sadece kahrını çekmekten yoruldum şuan hissizleştim ağlayamıyorum gülemiyorum hiç bişey yapamıyorum sadece gerçek şu ki benim bu adamı unutmam lazım

Cnm yazdiklarini okudum da ayni seyleri yasamisiz.Ben de cok mücadele ettim.Ama o napti benim karakterim bu deyip gecti..Sonunda ayrildk..Unutabildmmi hayir ama sunu cok iyi biliyorum onla da olmayacak mutlu olamazdk bu sekilde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi olmuş güle güle dediğiniz aynen bu şekilde devam edin.. asıl salak kendisi hangi kız çekr onun kahrını ya evlat olsa sevilmez nesini sevdiysen valla ben burdan bile çarpcan agzına iki tane suscak dedim.... iyi sabır varmış sizdede...

Cnm yazdiklarini okudum da ayni seyleri yasamisiz.Ben de cok mücadele ettim.Ama o napti benim karakterim bu deyip gecti..Sonunda ayrildk..Unutabildmmi hayir ama sunu cok iyi biliyorum onla da olmayacak mutlu olamazdk bu sekilde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcımız olsun ne güzel ayrılmış ve dönmemişsiniz ama ben beceremiyorum yine dönen mesaj atan ben oluyorum küfüre hiç alışkın değilim ailem den gelen bi durum fakat onun ailesi küfür müptelası resmen eksik olmuyor bazen kendi arkadaşlarıyla otururken küfür çıkıyodu diyodum ben tek bayanım nasıl bukadar rahat olabiliyosun dikkat eder oldu ama sinirlenince ağzından küfür dışında bişey çıkmaz çok yordu beni umarım rabbim yardımcı olur unutmama şun gayet iyiyim telin başından ayrılmazken tele bakmıyorum bile :52:

iyi olmuş güle güle dediğiniz aynen bu şekilde devam edin.. asıl salak kendisi hangi kız çekr onun kahrını ya evlat olsa sevilmez nesini sevdiysen valla ben burdan bile çarpcan agzına iki tane suscak dedim.... iyi sabır varmış sizdede...

ilk defa aşık oldum belki bundandır katlanmam fedakarlığım insanın sabrıda bir yere kadarmış demek kendimi fazlaca değersiz hissedişim bunca zama ilişkilerimde el üstünde tutuldum nerden buldum bu ahlaksızı bende bilmiyorum :52: tek bildiğim gerçekten Allah insanı sevdiğiyle sınarmış

Evet gerçekten sevdiysen unutmak bu kadar zor maalesef :14:
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin gururlu ve onurlu ir insan olduğunu göstermişsin biraz haddini bilmesi gerekiyo....
Bu kadar rahat olmasının sebebi senin sevginden emin olması bence, bugüne kadar hep sen dönmüşsün yine döner nasıl olsa diye düşünüyo belliki ama sen geri adım atma kendisi dönsün bu sefer burnu sürtsün biraz :)

Evet gerçekten sevdiysen unutmak bu kadar zor maalesef :14:
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin gururlu ve onurlu ir insan olduğunu göstermişsin biraz haddini bilmesi gerekiyo....
Bu kadar rahat olmasının sebebi senin sevginden emin olması bence, bugüne kadar hep sen dönmüşsün yine döner nasıl olsa diye düşünüyo belliki ama sen geri adım atma kendisi dönsün bu sefer burnu sürtsün biraz :)

kendimi zor tutuyorum mesaj atmamak için inanın :( ama kararlı durmaya çalışıyorum sadece biraz burnunun sürtmesi lazım ve ancak bunu ben yapabilirim umarım döner

ıy böğk küfürler, hakaretler, bencillikler, uyuz uyuz kahırlar eşimin küçük hali. unutursun bence üzülmek de üzülmemek de senin elinde olan bir şey beynin kontrolü sende bu kadar serbest bırakma onu

ıy böğk
küfürler, hakaretler, bencillikler, uyuz uyuz kahırlar eşimin küçük
hali. unutursun bence üzülmek de üzülmemek de senin elinde olan bir şey
beynin kontrolü sende bu kadar serbest bırakma onu

özlem arttıkça beyin mantık kalmıyo ki insanda evet hakaret küfür var bende bununla savaşmaya çalışıyorum direnmeye çalışıyorum sevdigimi kaybetmekten yana degilim

özlem arttıkça beyin mantık kalmıyo ki insanda evet hakaret küfür var bende bununla savaşmaya çalışıyorum direnmeye çalışıyorum sevdigimi kaybetmekten yana degilim

değişmez ki çok uğraşırsın çok yıpranırsın ama değişmez evlensen de değişmez dayak bile yersin yarın bigün

o kralina ederse sende kralina izin vermezsin.en dogrusunu yapmissin canim.seni degersizlestirmesine izin verme.. boyle birisi seni mutlu edemez zaten oyle dusunerek rahatlat icini.unutursun..

kendimi zor tutuyorum mesaj atmamak için inanın :( ama kararlı durmaya çalışıyorum sadece biraz burnunun sürtmesi lazım ve ancak bunu ben yapabilirim umarım döner

Tut zaten kendini canım çokta yıpratma kendini, insan aşık olunca bazen fena saçmalıyo ama bazı durumlarda kendimizi tutmamız lazım fazla zorlamamak lazım ilgisiz ve saygısız erkeklerden nefret ederim bence en hayırlısı ayrılmanız olmuş...

o kralina ederse sende kralina izin vermezsin.en dogrusunu yapmissin canim.seni degersizlestirmesine izin verme.. boyle birisi seni mutlu edemez zaten oyle dusunerek rahatlat icini.unutursun..

bu tarz konuşmaları bıktırdı işte ben yaparım kimse bişey diyemez yapamaz seviyorum evet hep bişeyler eksik bunlardan biri mutluluk mutlu olamıyorum onunla mutlu edemiyor beni çabasıda yok sağolsun geceden bu saat oldu mesaj atmıyo normalde atardım ama kararlıyım atmycm diye ama kendisindende ses seda yok :44:

Tut zaten kendini canım çokta yıpratma kendini, insan aşık olunca bazen fena saçmalıyo ama bazı durumlarda kendimizi tutmamız lazım fazla zorlamamak lazım ilgisiz ve saygısız erkeklerden nefret ederim bence en hayırlısı ayrılmanız olmuş...

hiç bir durumda wazgeçmeyi düşünmedim ama bakıyorumda fazla ilgi ve sevgi onu duruma getirdi değişti hayatından memnun değil 70 yaşında gibi evden çıkmıyo çıksada saatlerce kahvede bi farklılık çabası yok şuraya gidelim bunu yapalım beni de monotonlaştırdı resmenzorla dışarı çıkarıyorum bilmiyorum benden dolayımı diyorum sıkıldın mı kurban olurum sana diyor asla seninle ilgili olamaz ama bi ufak tartışmada kapıyı gösterdi çekti gitti

ileride çok daha ağır gelecek bilsem çok önceden vazgeçerdim ben

ibni Mes’ud (ra) anlatıyor: “Resulullah (asm) buyurdular ki:
“Mü’min ne ta’n edici, ne lanet edici, ne kaba ve çirkin sözlü, ne de hayasızdır.” (Tirmizî, Birr 48, (1978)
Şarihler, mü’mine yakıştırılamayan bu vasıflara yer veren insanın tekfir edilmeyeceğini belirtirler. Bu maksatla mü’min kelimesini “kâmil mü’min” diye kayıtlarlar. Şu halde kötü söz sarfetme alışkanlığı olan insan imanını kaybetmez ise de imandaki kemali kaybeder. Mü’min kişinin, şahsî planda hadisi mutlak ifadesiyle anlayıp “ağzımdan çıkan kötü söz imanımı tehlikeye atıyor” diyerek kötü söz sarf etmekten kaçınması gerekir. Kulluk ve Fahr-ı Kâinat’a ümmetlik edebi bunu gerektirir. Fakat kötü söz sarfeden kimseleri tekfire yeltenmemek gerektiği de bilinmelidir. (Kütüb-i Sitte)
“Her kim de bir mü’mine la’net ederse, bu da onu öldürmek gibi(günâh)dir. Her kim de bir mü’mine küfür isnâd ederse, bu da onu öldürmek gibi(günah)dır.” (Buhari)

hiç bir durumda wazgeçmeyi düşünmedim ama bakıyorumda fazla ilgi ve sevgi onu duruma getirdi değişti hayatından memnun değil 70 yaşında gibi evden çıkmıyo çıksada saatlerce kahvede bi farklılık çabası yok şuraya gidelim bunu yapalım beni de monotonlaştırdı resmenzorla dışarı çıkarıyorum bilmiyorum benden dolayımı diyorum sıkıldın mı kurban olurum sana diyor asla seninle ilgili olamaz ama bi ufak tartışmada kapıyı gösterdi çekti gitti

O zaman ona da kendine de biraz zaman ver canım belkide gerçekten sorunu senle değildir :26:
Kaç yaşındaydı sevgilin çalışmıyo galiba?

bu tarz konuşmaları bıktırdı işte ben yaparım kimse bişey diyemez yapamaz seviyorum evet hep bişeyler eksik bunlardan biri mutluluk mutlu olamıyorum onunla mutlu edemiyor beni çabasıda yok sağolsun geceden bu saat oldu mesaj atmıyo normalde atardım ama kararlıyım atmycm diye ama kendisindende ses seda yok :44:
hem sana kufredicek.hem krali gelse ederim karisamazsin kapi orda diycek hemde sen gidip barismak istiyceksin.sakin yapma boyle biseyi.sevmek yeterli degil seni mutlu edemedikten sonra.biliyorum cok zor ama sakin mesaj atma haksiz olan sen degilsin.
birde bi arkadasiminda boyle bi sevgilisi var.ne bi hediye ne bi guzel soz.kaba saba amca gibi tavirlar.surekli ici gecmisliginden yakinir durur.kabaligi yetmez gibi cimridir bi de.omur boyu cekilmez biri yani.onlar biraz tencere kapak olduklari icin ayrilmiyolar tabi ama kizin gozu surekli disarda.cunku mutlu degil.

Son düzenleme:
Back