yine bi sorun yine bir tartışma ve ucu ayrılık barıştık geçen bi konu açmıştım bilenler bilir fakat hata bende suç bende bunu çok iyi biliyorum kendime mani olamıyorum bilmiyorum ne yapacağımı ağlayamıyorum üzgünüm sadece ağlaya ağlaya kalbim taşlaştı ilk defa bi ayrılığımızda ağlamadım rabbim yardım ediyor olmalı çünkü hep dua ediyorum onun aşkını alsın içimden dün dışarı çıktık çok fazla agresif davranıyordu sıcaklığını hissedemedim resmen ben zorla çıkardım dışarı isteksiz olduğu her halinden belliydi biz görüşmeden önce arkadaşlarıyla tablet bakmaya gittiler arkadaşı bayağı gezdirmiş yanıma geldi bayağı bi agresifti alttan alıyorum sürekli bişey demiyorum şirinlik yapıyorum bilmiyorum niye bu haldeyim bendde anlamıyorum herşeyden çok sıkıldım diyor yolda akmerekeze gelene kadar bi sürü küfür etti arkadaşına boşyere gezzdirdi yok bilmem ne yani ben anlayamıyorum artık millet sevgilisiyle 1 saat geçirmek için can atıyo benimkini ben zorla çıkarıyorum dün ablamla konuştuk bayağı bahsetti sevgilisinden 4 yıldır çıkıyolar yani beni baş tacı ediyo bi dediğimi 2 etmiyo diyo ki görünende o öyle bi değer veriyorki ama ben hiç hissedemiyorum sevgisini çok seviyorum ama kalbim taşlaştı artık dün laf arası konuşurken salak dedi gülücük koydu dedim bundan sonra ağzından tek laf küfür hakaret tarzı bişey duymuycm bana ne yazsa beğenirsiniz ben bu konuyu seninle 50 kere konuştum yine ay b..k ben kralına derim kimse bişey diyemez beğenmiyosan kapı orda ben artık bu şekil konuşmalarına dayanamıyorum millet sevdiğine nasıl değer veriyor ki bu sadece ablam değil çevremdede görüyorum ben mesaj attım sen yolun ortasında küfür ediyosun millet durmuş bize bakıyo ayıptır dedim ve eğer bana kapıyı gösterecek kadar rahatsan eyw güle güle dedim hiçde mesaj atmadım artık inanmıyorum bu çocuğun sevgisine beni böyle kabul et diyor ben kendime hiç değer vermiyomuşum bunu anladım sadece kahrını çekmekten yoruldum şuan hissizleştim ağlayamıyorum gülemiyorum hiç bişey yapamıyorum sadece gerçek şu ki benim bu adamı unutmam lazım