- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
Eski sevgilim ile cok kotu bi sekilde ayrildigimizii her defasinda yaziyorum once ki basliklarimda da neler yasadigimizi az cok anlatmistim biz ayrilali 2 ay oluyor ama o sure zarfinda bizim burda calistigi icin her gun goruyorum aranizda bana kizan elestiren cok fazla oldu nasil boyle birini hala seversin diye ama insan kalbine soz geciremiyor ben ondan vazgectim ama icimde bi ukte kaldi. Onlarin calistigi yerde kopek var annemde oraya gitmis mama vermek icin ve aglarken gormus X kisisini ben bunu duyunca cok uzuldum eskiden yasadigim seyleri tekrar yasamis gibi oldum onun agladigini dusunerek bende agladim ve suan o kadar cok gitmek istiyorum ki yanina sadece dertlesmeknistiyorum... ama gidemiyorum gurur el vermiyo o kadar yasanmisliktan sonra baska birine bunlari yapsaydi beter olsun der gecerdi ama ben kin tutamiyorum iyiki olmus diyemiyorum aksine olan yine bama oluyor... Cevremdekiler bana hastalikli asik diyor artik unutmak icin herseyi denemeye basladim spora yazildim kurslara gidiyorum ev temizleyerek vakit geciriyorum sarki dinliyorum yeni arkadasliklar ediniyorum ama OL-MU-YOR psikoliga gitmek istiyorum artik ama bu sebebten oturu gitmek sacma gibi geliyor siz olsaniz gider miydiniz? Ne yapardiniz