unutmak-unutamamak arasi

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
Eski sevgilim ile cok kotu bi sekilde ayrildigimizii her defasinda yaziyorum once ki basliklarimda da neler yasadigimizi az cok anlatmistim biz ayrilali 2 ay oluyor ama o sure zarfinda bizim burda calistigi icin her gun goruyorum aranizda bana kizan elestiren cok fazla oldu nasil boyle birini hala seversin diye ama insan kalbine soz geciremiyor ben ondan vazgectim ama icimde bi ukte kaldi. Onlarin calistigi yerde kopek var annemde oraya gitmis mama vermek icin ve aglarken gormus X kisisini ben bunu duyunca cok uzuldum eskiden yasadigim seyleri tekrar yasamis gibi oldum onun agladigini dusunerek bende agladim ve suan o kadar cok gitmek istiyorum ki yanina sadece dertlesmeknistiyorum... ama gidemiyorum gurur el vermiyo o kadar yasanmisliktan sonra baska birine bunlari yapsaydi beter olsun der gecerdi ama ben kin tutamiyorum iyiki olmus diyemiyorum aksine olan yine bama oluyor... Cevremdekiler bana hastalikli asik diyor artik unutmak icin herseyi denemeye basladim spora yazildim kurslara gidiyorum ev temizleyerek vakit geciriyorum sarki dinliyorum yeni arkadasliklar ediniyorum ama OL-MU-YOR psikoliga gitmek istiyorum artik ama bu sebebten oturu gitmek sacma gibi geliyor siz olsaniz gider miydiniz? Ne yapardiniz :KK43:

Normal olmadığının farkındasınız, psikoloğa gider misiniz diye soruyorsunuz.
Evet her normal insan gibi, bu tarz sorunlar yaşasaydım psikoloğa giderdim.

Ayrilali 2 ay olmus sadece..
Zamana ihtiyaciniz var hemen agladi diye dayanamam bilmem ne triplerine girmeye gerek yok..

Normal olmadığının farkındasınız, psikoloğa gider misiniz diye soruyorsunuz.
Evet her normal insan gibi, bu tarz sorunlar yaşasaydım psikoloğa giderdim.
Psikolaga giitmeyi cok dusundum ama bende kendimi ifade edememe gibi bir problem var anlatamam allak bullak olur diye korkuyorum

Psikolaga giitmeyi cok dusundum ama bende kendimi ifade edememe gibi bir problem var anlatamam allak bullak olur diye korkuyorum
Ilahi ne alakası var benim kuzenim depresyona girdi konuşmayı bıraktı dilsiz gibi birşey oldu resmen ama gittiği dr öttürmüş resmen nihayetinde işleri bu hem o kabul etmedi gitmeyi başta sen istiyorsun bence bu sebepten erteleme

Yapma canım kimseye değil kendine edersin üç günlük dünya su gibi akıp gidiyor ömür bak
Ben unutur gibi oldum zaten ama agladigini duyunca her sey tekrar basa sardi malesef beni defalarca aglatan bi erkek icin bu kadar uzulmek istemezdim :işsiz:

Ilahi ne alakası var benim kuzenim depresyona girdi konuşmayı bıraktı dilsiz gibi birşey oldu resmen ama gittiği dr öttürmüş resmen nihayetinde işleri bu hem o kabul etmedi gitmeyi başta sen istiyorsun bence bu sebepten erteleme
Dogru soyluyorsun artik gitmeliyim gec bile kaldim saglikli olan bi insan benim yaptiklarimi yapmazdi :)

Ben unutur gibi oldum zaten ama agladigini duyunca her sey tekrar basa sardi malesef beni defalarca aglatan bi erkek icin bu kadar uzulmek istemezdim :işsiz:
Aman bırak beter olsun dank etmiştir tabi kafasına ama o tren kaçtı . Kaçtı dimi ?

Yeniymis daha böyle hissedebilirsiniz.ama yaptığı kötü şeyleri dusun aslında haketmiyor.gozunde başka bir yere koymussun ama değecek biri olmadığının farkına varmalisin.zamanla geçecektir.istersrn git psikologa mutlaka yardımcı olur

Seninle uzun uzun konuşmuştuk ama anlaşılan biraz bile değişmemiş fikirlerin çok üzüldüm.Bu yaşta illa hayatımı mahvedicem diyorsun bağıra bağıra ve annen seni o evden uzaklaştırmak yerine gelip o adamın ağladığını sana söylüyorsa kizilacak kişi sen değilsin annen zaten.Çocuksun daha ya neyin ne olduğunun farkında bile değilsin ki.Bi kez daha diyorum kendine yazık etme .Hissettiğin şey de aşk sevgi falan değil terkedilme hırsı sadece.Gözünü aç biraz nolur

Ilahi adalet bu sanirim 1 yil icinde aglamadigim toplasan 1 ay vardi. Her zaman insallah yasattigini yasar diye dua ederdim
Bu adam artık bir an bile hatırlanmayı haketmiyor bide sen onun ağladığını öğrenince ağlamışsın ya nolur değmeyecek adamlara gönlünüzü ömrünüzü vermeyin

Eski sevgilinize olan "takıntınızdan" rahatsızlık duyuyorsanız ve bundan kendi çabalarınızla kurtulamıyorsanız psikologa gitmenizi öneririm ben. Konuşamam diye endişe etmeyin seans sırasında çok güzel konuşuyorsunuz :) Unutmak için çeşitli aktivitelerde bulunmanız da çok güzel, bunları da sürdürün bence ve elinizden geldiği kadar eski sevgilinizle aynı ortamda bulunmamaya çalışın.

Seninle uzun uzun konuşmuştuk ama anlaşılan biraz bile değişmemiş fikirlerin çok üzüldüm.Bu yaşta illa hayatımı mahvedicem diyorsun bağıra bağıra ve annen seni o evden uzaklaştırmak yerine gelip o adamın ağladığını sana söylüyorsa kizilacak kişi sen değilsin annen zaten.Çocuksun daha ya neyin ne olduğunun farkında bile değilsin ki.Bi kez daha diyorum kendine yazık etme .Hissettiğin şey de aşk sevgi falan değil terkedilme hırsı sadece.Gözünü aç biraz nolur
Gittigini ogrenince ben sordum kimler vardi diye oda oyle soyledi

Eski sevgilinize olan "takıntınızdan" rahatsızlık duyuyorsanız ve bundan kendi çabalarınızla kurtulamıyorsanız psikologa gitmenizi öneririm ben. Konuşamam diye endişe etmeyin seans sırasında çok güzel konuşuyorsunuz :) Unutmak için çeşitli aktivitelerde bulunmanız da çok güzel, bunları da sürdürün bence ve elinizden geldiği kadar eski sevgilinizle aynı ortamda bulunmamaya çalışın.
Bulunmamaya calisiyorum tabi ama hemen apartmanin alt katinda calisiyor malesef :KK43:

X