- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Bence yerinde bir ayrılık olmuş.
Kimse sizin hayatınızı şekillendiremez.Buna müsade etmemeniz güzel birşey.
Böyle olduğunu sonradan belli edenlerden. Kesinlikle kendimi ateşe atmam, manyak değilim.. Yalnız şu sızı geçse daha iyi olacağım.
İşte anlatmak istediğim tam olarak bu ekesinlikle değişmiyorlar ve evlendiklerinde sanki tapunu almış gibi hareket ediyorlar bu yüzden en güzelini yapmışsın sen.
Evet biraz acı veriyordur şimdi hangimize vermedi ki ama şuna emin ol o acıdan eser bile kalmıyor..
Gececek hanimefendi. Biraz zamana ihtiyaciniz var, hepsi bu.
Bence hayirlisi olmus..
Kendin icin dogru olani yapmissin ..
daha çok yeni ayrılığınız, kendine biraz zaman tanı, zamana yenilmeyen hiçbir acı yok.
ben ayrılığımda Allah'a sığındım bol, bol dua ettim.
3 yıl dile kolay, bunun çoğu zaten alışkanlık. hiçbir hesaptan takip etme, haber alma, unutursun.
aklına mutlu anlarınızı getirme, hoşlanmadığın özelliklerini düşün, neden bu hale geldiğini unutma.
ve son naçizane tavsiye depresif müzikler dinleme.
ferahlamak icin bolca İnşirah Sûresi oku tek sayilarda.. madem nefret var, unutman da inşaAllah yakindir.. yokmus gbi davran derim..Çok değer verdiğini düşündüğüm(!) erkek arkadaşım ile ayrıldık. 3 senelik birliktelik, bir daha ne o bana yazar ne ben ona. İkimizin de gururu birbirinden fazla. Kesinlikle yalvarsa yakarsa da (yapmaz ama) ne olursa olsun dönmeyeceğim. Konu basit aslında, arkadaşları ile gönlünce gezen bu ADAM(!) ben arkadaşımla çıktığımda akşamına mutlaka kavga buluyordu. Artık dayanamadım bitirdim. Arkadaşım çok değerli olduğundan değil, o'nun bu şımarık hal ve hareketlerinden dolayı bitirdim.
Sevgisi azaldı zaten içimde ama içimde bir nefret var. Ben bunu bile hissetmek istemiyorum. Hiç umrumda olsun istemiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Nasıl zamanımı değerlendirmeliyim? Şeytan çok başka şeyler söylüyor ama bunlar bana yakışmaz. Nasıl önemsemeyebilirim? Dua bileniniz dua atarsa, akıl bileniniz akıl verirse çok sevinirim. Ilk defa bu kadar uzun ilişki yaşamıştım... Bir sürü hatıra, gün. Istiyorum ki pişman olsun, ama affetmeyeceğim...
ferahlamak icin bolca İnşirah Sûresi oku tek sayilarda.. madem nefret var, unutman da inşaAllah yakindir.. yokmus gbi davran derim..