Unutmak için ne yapmalıyım?

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
Çok değer verdiğini düşündüğüm(!) erkek arkadaşım ile ayrıldık. 3 senelik birliktelik, bir daha ne o bana yazar ne ben ona. İkimizin de gururu birbirinden fazla. Kesinlikle yalvarsa yakarsa da (yapmaz ama) ne olursa olsun dönmeyeceğim. Konu basit aslında, arkadaşları ile gönlünce gezen bu ADAM(!) ben arkadaşımla çıktığımda akşamına mutlaka kavga buluyordu. Artık dayanamadım bitirdim. Arkadaşım çok değerli olduğundan değil, o'nun bu şımarık hal ve hareketlerinden dolayı bitirdim.

Sevgisi azaldı zaten içimde ama içimde bir nefret var. Ben bunu bile hissetmek istemiyorum. Hiç umrumda olsun istemiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Nasıl zamanımı değerlendirmeliyim? Şeytan çok başka şeyler söylüyor ama bunlar bana yakışmaz. Nasıl önemsemeyebilirim? Dua bileniniz dua atarsa, akıl bileniniz akıl verirse çok sevinirim. Ilk defa bu kadar uzun ilişki yaşamıştım... Bir sürü hatıra, gün. Istiyorum ki pişman olsun, ama affetmeyeceğim...

Böyle olduğunu sonradan belli edenlerden. Kesinlikle kendimi ateşe atmam, manyak değilim.. Yalnız şu sızı geçse daha iyi olacağım.

İşte anlatmak istediğim tam olarak bu ekesinlikle değişmiyorlar ve evlendiklerinde sanki tapunu almış gibi hareket ediyorlar bu yüzden en güzelini yapmışsın sen.
Evet biraz acı veriyordur şimdi hangimize vermedi ki ama şuna emin ol o acıdan eser bile kalmıyor..

Doğru söylüyorsunuz. Bu bağımlılık değil hastalık bana göre bu yüzden noktaladım ve ayrılırken tanırsın bir insanı derler ya, daha önceki sözleri hiç bu kadar kırmamıştı. Bende onu kırdım sözlerimle. Ama bir şeyi defalarca deneyince yüz - göz oluyor insan... Bitti, acısı da dediğiniz gibi eser bile kalmadan biter inşallah.

Ben de bir iliskimden bu yüzden inanılmaz sogudum ve bunalmistim zamaninda. Bana yasattiklarini dusununce hic üzülmüyordum zaten

daha çok yeni ayrılığınız, kendine biraz zaman tanı, zamana yenilmeyen hiçbir acı yok.
ben ayrılığımda Allah'a sığındım bol, bol dua ettim.
3 yıl dile kolay, bunun çoğu zaten alışkanlık. hiçbir hesaptan takip etme, haber alma, unutursun.
aklına mutlu anlarınızı getirme, hoşlanmadığın özelliklerini düşün, neden bu hale geldiğini unutma.
ve son naçizane tavsiye depresif müzikler dinleme.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için..

Zamanla geçecek... Bu süre de kendine bir meşgale bul kafanı dağıt mesela ikinci bir dil öğrenmeye başlayabilirsin, kursa gidebilir veya gramer kitabı alıp evde kendin çalışabilirsin. Olmadı muhakkak ilgini çeken bir hobi vardır.

O acı çekmeden geçmeeez..

Acını doya doya yaşa..yada nefretini..

Birgun gelecek kuş gibi uyanacaksın..

Bilimsel olarak yani yapılan araştırmalara göre bir ilişkiyi unutmanın ya da aşk acısı çekmenin süresi ilişkinin yarısı kadarmış. İlişki bitimindeki sinir ve hırs dahil. Düşününce bana gerçekten de öyle oldu her iki uzun süreli ilişki bitiminde. Sen sen ol, o kadar uzatma. Bir buçuk yıl karın ağrısıyla mı yaşanır ayol :) hayırlısı olsun, umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın.

ferahlamak icin bolca İnşirah Sûresi oku tek sayilarda.. madem nefret var, unutman da inşaAllah yakindir.. yokmus gbi davran derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…