Unutkanlık için ve Hafıza güçlendirmek için Gincosan kullanlar var mı?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
10 yıl sonra AÖFten Sosyoloji okumaya başladım ama sosyal hayatımda inanılmaz unutkanlık ve halsizlik yaşıyorum. Sadece Kansızlık var ve başkada bir sağlık sorunum yok çok şükür. Hafızayı güçlendiren yiyecek yesemde sürekli yemediğim için fayda göremedim. Sosyal hayatımı etkilediği yetmezmiş gibi, şimdide derslerimi etkiliyor. Güzelce okuduğum bir konuyu daha konu bitmeden başını unutuyorum Bu ilacı kullanan oldu mu? yada duyan?

aaa aynı beni yazmışsın bende yıllar sonra sosyoloji okumaya karar verdim. unutkanlık var bende de.yardımcı kitabı aldım okuyorum ama çabuk unutuyorum. ne yapacağımı bende bilmiyorum.

aaa aynı beni yazmışsın bende yıllar sonra sosyoloji okumaya karar verdim. unutkanlık var bende de.yardımcı kitabı aldım okuyorum ama çabuk unutuyorum. ne yapacağımı bende bilmiyorum.

Yalnız olmadığıma sevindim. ben biraz önce eczaneye gittim ve bana ücretinin 60 küsür olduğunu söyledi. Muadili başkasını tavsiye etti, bir doğal biriside yurt dışı ürünü, Türkiye'de kimse bilmiyor... Eşim Haftaya Tr'ye gidecek. Eğer doktora yazdırabilirse bu ilacı yazdıracak...

içind ginklo bloba olan herşey hafızaya iyi gelir..bu da basit bir vitamin takviyesi olarak ya da çay olarak her yerde bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…