Unutkanlık için çare bilen var mı?

yamesmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
8
0
Denenmiş şifa veren, unutkanlığı gideren bir şey var mı? havuç suyu kullanan veya başka bir şey bilen var mı? Diye, merakla bekliyorum...

Üzümü duymuştum,hatta birde günlükle beraber içildiğini okudum. Uyguladım ama bir şey değişmedi. Bu aralar daha beterim. B12 eksikliğim varmış. iğnesini vurunuyorum bir fark yok sadece enerjim çok arttı daha güçlüyüm. fakat hafızam için aynı şeyi söyleyemiyorum. Üzümü denemedim deneyeceğim inşallah teşekkür ederim...

iyi akşamlar cnm bende de demir eksiklği var bende çok unutuyorum kuru uzum yedım bende de fark olmadı
bırde ben cok yorgun ve halsızım
baska neler olabılır bende arastırıyorum gecmıs olsun cnm

Son düzenleme:
Denenmiş şifa veren, unutkanlığı gideren bir şey var mı? havuç suyu kullanan veya başka bir şey bilen var mı? Diye, merakla bekliyorum...

Bir bardak çayın içerisine 6 adet kuru karanfil at 6 dakika beklet ve iç.Bunu 1 ay boyunca düzenli yapmak gerekiyor.

iyi akşamlar cnm bende de demir eksiklği var bende çok unutuyorum kuru uzum yedım bende de fark olmadı

Demir eksikliği bende de var Nalet bi şey Harnup pekmezi ve kırmızı et bayağı iyi geliyor.Kuru üzüm siyah çekirdekli kuru üzüm olursa daha etkili deneyin derim.

Demir eksikliği bende de var Nalet bi şey Harnup pekmezi ve kırmızı et bayağı iyi geliyor.Kuru üzüm siyah çekirdekli kuru üzüm olursa daha etkili deneyin derim.

slm herkese bende bu konuyu düşünüyodum nerden açabilirim böyle bir konu die çok unutkanım üstelik hiç uyanmak istemiyorum sürekli tatlı yemek istiyorum özellikle yoğun tatlılar şerbetli tatlılar ve çikolata aşırı tüketiyorum emziriyorum acba ondan olabilirmi konuşurken ne konuştuğumu unutuyorum sonra ışığı bir gün önceden kapatıyosam ertesi gün kapatmıyorum ve bir önceki gece kapattığım geliyo aklıma ısrarla kapattım diorum neyapsam ii gelir

Ginseng hapi alin. Hafizanizin gücüne ve enerjinize şok olacaksiniz. Muhtesem bir ilac ve bitkisel.

havuç suyunun içine bir kaç damla zeytin yağı koyup düzenli olarak yemeklerden sonra içmek unutkanlığı ciddi derecede azaltıyor. örneklerini okudum. ibrahim saraçoğlunun formülü bu.
onun dışında 'tebokan fort' adında bitkisel bir ilaç var onu da şiddetle tavsiye ederim çok iyi...

kuru üzüm yemek.

Spor ve egzersiz yapmak.

Bulmaca çözmek

sudoku

başka tavsiyesi olan varmıdır
bende acayip unutkanım kursta ingilizce bi kelime soruyorum hoca türkçesini söylüyo 10 dk sona bidaha soruyorum
erkek arkadaşımla msjlaşıyoruz cevap yazıyo hemen ben sana ne sormuştum diyorum
çok unutkanım ciddi çözümü nedir acaba
protein hiç alamıyorum küçükken süt ürünlerine ve yumurtaya alerjim vardı yemege yemege tiksindim
başka çözümü nedir acaba

unutkanlığa birebir olan şey B12 vitamini canım.sakadatlarda,kırmızı et de,balık, süt, yumurta, peynir de B12 vitamini bulunur.bu besinleri düzenli olarak almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…