• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

Ccceren__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
3
1
1
29
19 yaşındayım.fatih üniversitesinde öğrenciyim.Bu yaşıma kadar aşık olmadım aşk nedir bilmez dim aşık olanlarla aşk acısı çekenlerle dalga geçerdim salak misiniz bir erkek için Ağlanır mi derdim herkese.Neyse işte bu sene üniversiteyi kazandım.Cok mutluydum.2 Kasımda birini gördüm ve onu görür görmez başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum.O duyguyu anlatamam ilk görüşte aşk dedikleri oydu işte.Aşık oldum ilk defa.yemeden içmeden kesildim sırf onu görebilmek için derslere girmedim sonra 4 dersten büte kaldım.Butün gün onu dusunuyodum sırf onu görebilmek için dersim olmasa bile okula geliyodum onunla ortak arkadaşlarımız vardı ona onu sevdiğimi söyledim oda ona söylemiş.Bir günyemekhanede otururken karşıma geldi bana söylemek istediğin bişey var mı dedi tabi benim elim ayağım buz kesildi konusamiyordum heyecandan her neyse anlattım işte söyledim herseyi oda deneyelim dedi ama seni üzmekten korkuyorum dedi bende uzeceksen sen uz gelecekse acı senden gelsin dedim böyle başladık 1 ay boyunca 19 senelik hayatımın en ama en güzel günlerini yaşadım hayallerimi yaşıyordum onunla mutluluktan ucuyordum resmen hayatımın zirvesindeydim sonra 1 ay sonra o lanet olası 18 ocak 2016da beni kafeye çağırdı buluşalım diye bende gittim tabi nasıl mutluyum onu göreceğim için mutlu mutlu gittim kafeye ceren ben yapamıyorum bişey hissedemiyorum sen çok çok daha iyilerine layıksın falan dedi ben tabi yıkıldım onun karşısında yutkunmaktan başka bişey yapamadım.İlk defa kalbim ağrıdı o gün.Giderken kendine gerçekten iyi bak dedi.Benim dünyam yıkıldı.Kalbim hayallerim paramparca oldu ağlamaktan gözlerimin altı morardi şişti sigaraya başladım.günlerce uykusuz kaldım,geceleri haykirdim ağladım Allaha yalvardim geri dönsün diye bugün okula 11 nisan.Okulda karşılaşıyoruz geçen gün göz göze geldik bana bir yabancı gibi baktı haykırarak ağladım o günde.unutamuyorum arkadaşlar allah rızası için bana ne yapmam gerektiğini söyleyin.ölmek istiyorum nefes almak anlamsız geliyor bana benim hayatta hiç yüzüm gülmedi annemi döven bir babayla büyüdüm ben ne ailemden ne kalbimden hiç bir yönden yüzüm gülmedi mutluluk haram bana.Artık ümidim yok.Umudum tükendi,bittim mahvoldum.Yaşamak anlamsız kendimden nefret ediyorum bana bir şey söyleyin yalvaririm

Şaka misin ya. Ölmeyi bayılmak mi saniyorsun acaba. Aşkına karşılık vermedi diye ölmek istemek de ne demek. Biraz sabret. Yine aşık olursun. Yeni aşık oldugunla da evlenirsin. Tv tum dizileriyle intihari dayatiyor insanlara. Rahat yellenemeyen, askina karsilik bulamayan, annesi bagiran herkes intihar etmek istiyor.sakin ol. Dersine onem ver. Meslek sahibi ol. Dizilirler kapina cesit cesit

Ama sen demişsin; Üzeceksen sen üz, gelecekse acı senden gelsin diye... Tabi ayrılınca öyle olmuyo, olsun sen üzdün bişey olmaz denmiyo. Ama yaşın daha genç neler gelir neler geçer

Kiz. Oteki tarafta davul zurna bekliyorlar sanki :)) töbe. Müslümansan eger intihar eden veya sürekli isyan içinde olup ölüm isteyen birisi öldüğünde dünyadakinden daha kötü karsilanir. Bence sadece bu ölmeyi istememen icin yeterli

Yasamak için hiç bir nedenim yok.
E yok artik. Walla dayakliksin. 19 yasinda olup da yasamak icin neden bulamamak. Kızım kalk bi duş al. Mutlu olduğun zamanları hatırla. Mesela nelerden hoşlanırdın, ne bilim kitap mi okurdun dizi mi izlerdin her ne yapiyorduysan işte onlari hatırla. Otur bu gunden itibaren derslerine calis ve bu eskiden sevdigin seyleri yap. Sikilsan bunalsan da yap. O gerzegi de hic düşünme. Her aklina geldiginde kendine bi tokat at ve git yüzünü yika , her ne yapiosan hemen isine geri dön. Arada egzersiz yap.
Bu dediklerimi yaparsan en fazla 2 hafta veriyorum. Misss gibi mutlu bur genc olacaksin yeniden walla bak :KK70::KK200:

Karşına seni seven senin için herşeyi yapan bi adam çıktığında tabi sende ona aşık olduğunda şimdiki yazdıklarını okuyup güleceksin , ne salakmışım ben ya aa diyeceksin. Biraz daha akıllıca davran ve kazanmış olduğun üniv. başarıyla bitirki önün açılsın. Herşey bi salak adam değildir. Sevmiyosa sevmiyodur salla gitsin hayatının en güzel günleri birdaha geri gelmeyecek. Tadını çıkar ;)

Saçmalama intihar ne demek ya ailenin düşün hersey allahın takdiri nasip ben eşimle tam sekiz sene sonra evlendim neler yaşadık neler atlattik nisanlandik ayrıldık sonra tekrar barışık sekiz sene sonra evlendik cok sukur cok mutluyum hersey allahın takdiri ve nasip. Nasibin de ne varsa o olur demek ki hayirlisi boyleymis senin için. Aileni kendini ahiretini düşün canim

En güzel çağlarını kendini bilmez ve sana değer vermeyen biri yüzünden heba etme. Evet sen çok sevmişsin onu anlıyorum bu yüzden unutmakta da zorlanabilirsin ama silkelen ve kendine gel. O okulu kazanmak için ne kadar çalıştığını kendin biliyorsun. Aklın, fikrin derslerinde olsun. Bir de okul da onunla karşılaştığında bitmiş, onsuz mahvolmuş imajı yaratma ki kendini bir halt zannetmesin. Sigara içip uykusuz kalacağına; kendine bak güzel güzel giyin makyajını yap ne bileyim kendini iyi hissettirecek daha bir sürü şey... Ve o seni bir de bu şekilde görsün, görsün ki ne kaybettiğini anlasın. Kafasını taşlara vuran o olsun sen değil! Bir an önce toparlanman dileğimle kendine iyi bak senden 1 tane daha yok bu dünyada bunu sakın unutma :KK66:

daha 19 yaşındasın çok gençsin , üniversitenin ilk yılındasın. ilk aşkın olduğu için böyle derin duygular yaşıyor olabilirsin . ama inan aşk bu değil . 1 ay flört ettiğin biri için intiharı düşünmen çok yanlış. Aşkın daha kıymetli daha değerli ve paylaştıkca artan çoğalan güven sadakat huzur demek olduğunu olgunlaştıgında ve karşına dogru insan cıktıgında anlayacaksın. daha çok gençsin küçüksün .. belki de gerçek karşına 10 yıl sonra cıkacak o zaman bugunleri hatırlamayacaksın bile inan bana hatırlasan bile 5-10 saniye kafanı meşgul edecek sana bi tebessüm yaratıp unutup gideceksin . o yüzden değmez. kendini toparla hayatın tadını çıkar bahar geldi arkdaslarınla gez konserlere git ,kitap oku , müzik dinle yapacak o kadar güzel şey var ki depresyona girmeye değmez.. ve sabret allah tan sabır dile emin ol unutacaksın

Back