- 16 Mart 2013
- 602
- 53
Eski konularimi bilen arkadaslarim var kisa ozet gecmem gerekirse 4 senelik iliskim erkek arkadasimin evlilik korkusu ve nefes alma arzusuyla bitti daha sonrasinda harika denebilecek birkac gun gecirdik(kendisi gecenin bir yarisi kapima dayanip bensiz yapamadigini soyledi)daha sonrasinda kendimize zaman vermistik 1 ay kadar sonrasinda herseyi oluruna koyup o bana yasattigi bu kotu gunleri unutturacakti.neyse bu sure icinde konusmalarimiz devam etti geceleri iyi geceler dileyip sabahlari gunaydin demeye ve oglenleri aramaya basladi ailesiyle baglarim zaten hic kopmadi hep cok iyiydik ve onlardanda haberimi aliyordu zaten.ben konusmalarimiza guvenerek sosyal medya hesabimi acip onu ekledim ve oda kabul etti ama ne bir begeni ne bir yorum.ikimizde bu tarz bir harekette bulunmadik.neyse asil konuya geliyim ekledikten 5 gun sonra beni aradi sen kapatsana facebookunu neden actin dedi normalde kapaliydi hesabim.kapatmicam boyle kalsin dedim tamam dedi gayet guzel konustuk kapattik telefonu 1 gun sonra gece 1 mesaj geldi burda bir kac laf soz oldu ondan seni facebooktan siliyorum haberin olsun diye kime ne ozelimizden sen millete hesapmi veriyorsun dedim boyle olmasi gerekiyor dogru olanda bu yazdi.bende artik dayanamayip hayatim boyunca sadakatinden aslinda suphe etmedigim ama bu ani ayrilikta beni dusunduren baska bir kadin dusuncesini ona soyledim ve ne olursa olsun bundan sonra hayatinda olmucagimi benim icin bu konunun kapandigini eskiysem eskiligimi bilicem diyerek son msjimi attim ve 4 sene arkadasim,sevgilim,ailem,esim dedigim adam cikipta yok sen yanlis anladin oyle birsey yok demedi.ve bende artik bu ayriligin nedenini aramaya calismaktan vazgectim artik.halbuki daha iki hafta once benim kalbim sana ait senden baskasi bu kalbe giremez senden asla vazgecmem diyip ope koklaya vedalasmistik simdi ben ne diyim ne yapiyim bilemiyorum bir yanim oh be diyor kurtuldun boylesinden bir yanim yasayamadigimiz geciremicegimiz gunlere agliyor.suan karmakarisigim ailesiye gorusmemi kesicekmiyim,ararsa ne dicem,nasil gorunmeliyim guclumu kirgin mi,geri dondugunde duygularima kapilip gene hata yaparmiyim,aslinda hersey dedigi gibide ben mi yanlis anladim...bilemiyorum kizlar burda 3 gunu gecirdigim adam yalan olamaz biz sarilip saatlerce agladik biz bu hale nasil geldik birbirimiz olmadan yapamiyoruz isin icinden nasil cikicaz diye...ben sadece sizden fikir ve durum yorumu istiyorum.bide sunuda belirteyim 4 yilda ilk ayriligimiz bu.cok aci cektigimide soylememe gerek yoktur sanirim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.