Unutama beni..

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.163
6.774
773
Ağlama hiçbirşey duymadın daha,bir hata bin ceza. Sen hatasızı oynama hem sana hem bana yaptığın şeylerden sonra.. İnsanın önce kendinden başlar,geç kalır bazen pişmanlıklar..
Hiç düşünmedin beni nerdeyim,ne haldeyim.. Şimdi o kadar uzaktayım ki ağlasan duymam bundan sonra. benim içinse sadece şarkılardasın.. Dinlediğim her müzikte. İzlediğim her filmde. Yaşadığım her anda. her anı her dakikayı sana uyarladım hep. Ne halde nasıl sorma. inan bende bilmiyorum hala. Bildiğim dogrular yalan oldu.. bilmediklerimde görmediklerimde yaşamadığım öbür acılar oldu. degermiydi tek bir inada. tek bir keyfe..
Anlık zevke degermiydi. degmezdi. sanki öldünde hala ruhun yanımda beni yalnız bırakmıyor gibi..
Tanıdıgım sen buydun işte. bırakmayan. sevdim cok. gerçek bu. ama düşündümde bana öğrettiğin tek şey yok saymak oldu. unutmayı öğrendim senden zor olsada unutmaya çalısmayı.. seni asla affetmyecegm biliyosun degil mi?

Suçu hep bende aradın. ben sana hep 'senin için şunu yaptım' dediğimde cevabın hep 'şunu yapmadın ama' oldu. hani agzınla kuş tutsan yaranamazsın derler ya yaranamadım..keşke çocuklugumda kalsaydın sadece ötesi gelmeseydi. o günlerde kalsaydın keske .. şimdi benden alıp götürdüklerini geri verebilirmisin ? pekala cevap yok. öylece bakıyorsun gözlerini görür gibiyim.. şaşkın kızgın merak eden bakıslarını görür gibiyim. o kızgınlıgı goruyorum. cocukca dıyosundur belkı. pekı çocukça olsun. ama benım çocuklugumu aldın sen???
şimdi çocuklugum kaldımı. sende olan bişeyi neden bana yüklemeye çalısıyorsun su anda.. ister kız bana. kızmaktan öte yıktın herşeyi sen.. tek bir Parçam vardı o parçayı parçalamayı bırak yıktın geçtin sen..kendinide bitirdin nefrete bıraktırdın zorla. affettim seni en zor en kırgın en yalnız ve senden en cok nefret ettıgım zamanda yıne affettim. şimdi herkes bana 'bitti' diyor. unut gitsin bitecek değil. 'bitti artk' 'yaşandı ve olmayacak artk' 'siz diye birşey yok bitti' ve en agırıda 'unutuldu' denmesi oluyor.. öbürlerine alıştımda bi o zor geliyor be.. kolay ama değil mi? yaşayan biri olrak kolay. evet gercek bu unutuldu gercekten. bu gece bildiğim tek şey ne biliyormusun..? sen olmadanda doğuyor güneş. sen olmadanda yürüyorum,üşüyorum,ısınıyorum,gülüyorum,aglıyorum.yaşayamam demiştim ama yaşıyomusum ki hala hayattayım. evet sensiz üşüyorum ve sen ısıtmıyorsun benı ben kendi ellerimi kendi cebime koyuyorum ama bi şekilde ısınıyorum ve yokluğununda üstesinden gelebiliyorum.. yapabiliyorum. zor olmuyormu diyeceksin. zor tabiki. sen ne anlarsın ki bunu soruyorsun bana? ne yaşadınki. bi gün anlayacaksın bensizliğin ne oldugunu. nelerden vazgectıgını. neler ugruna beni ne halde bıraktığını.. içim acıya acıya hayır diyecegm sana belkıde. belkide gercekten istemeyecgm. insanoğlu bu sevildigini bildiğinde kendini geri çeker hep.. seni sevmesem sen severmiydin? evet severdin. istemesem isterdin. peki öyleyse seni sevmiyorum. bunu duydun belkıde olmayan umududa kırdıgımı dusunuyorsun. yazık sana.. hiç değilse kendi hatalarını kabul et. kaç kişi sana benım yasattıgım anları yasatır. kaç kişinin parçası hangi kişinin herşeyi olursun? yada hangi kişi içten olur benim gibi.. olur evet en fazla 1 hafta sonra onlarda uzaklasır ve sen sunu bilki kimsenın herseyı kimsenın bi parçası olamazsın artık.. oldugunu sandıgın anda yarı yolda kalırsın ve eskilere dönersin bir an aklına gelir özlersin için acır ve gercek acı şu ki yapıcak bişey olmaz. o kadarla kalır. özlersin,anlarsın gerceklerı ve malesef geç kalmış olursun.. ve burda yemin ediyorum sahip oldugum herseye. gercekten unutmam gerekıyorsa eger unutmak ıcın seni bitirmek için herşeyi yapıp heryolu deniyecegm dogruyu bulana kadar. ve bir gün evet bu yaptıgım sey bana bu kişiyi unutturdu diyecgm .. zorda olsa olması gereken bu.. bir gün eskiye dönüp baktgımızda neleri kaybettigimizi anlayacgz.. bir baskası senin dizine yattıgında ummadıgın bir anda elini tuttugun kişinin ben oldugumu sanıcaksın bir an.. ummadık bir anda adımla hitap edıceksın.. kocaaaman sarıldıgında ona bana sarılıyormussun gibi olucaksın . ve yine yapıcak bişey olmayacak..

Evet beni bu havaya sokan parçayı paylaşıyorum şimdi de..
' Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım,unutma beni unutama beni..
Gözünden damlayamayan gözyaşın olayım,unutma beni unutama beni..
Gölgen gibi adım adım,her solukta benim adım,ben nasıl ki unutmadım sende unutma beni.. unutama beni.. '

*Unutmaya çalışırken unutama beni...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gül2010..

Son düzenleme:
Artık ağlamıyorum meraklanma. Çok güzel yazmışsın. Her şeyi anlatmışsın kendi gözünden. Bie kezde benim gözümden baksana. Sitem etmiyorum. Edecek olsam yazmazdım. Sana uzattığım parmağımı dişlerinle ısırırken ne zaman pes edecek diye bekliyorsun. Bense senin parmağını hiçbir zaman ısırmaya kıyamadım. Bu nasıl bir kural ki unutmak isteyip unutamamak. Unutmak için karşındakinin seni bıraktım demesini beklemek? Sen ne kadar kuvvetli ısırırsan ısırır pes etmeyeceğim. Sadece geçen günlere eyvah diyeceğim. Sesli söylemem sonra kuralı değiştirip mızıkçılık yaparsın.
Sen severken ben seviyor mu acaba kısmına bile gelememiştim. Zor olan hangisi acaba? Sevdiğini bilerek yaşamak mı? Sevilmediğini düşünüp yaşamaya çalışmak mı?
Çocukluk demişsin. Haklısın çocukluk, çocuktuk. Bilesin diye dedim, büyüklerden olsaydım karşıma çıktığında herşey çok farklı olurdu. Çocukluğun saflığını sende fark etmedin mi yoksa? İlk ve son.
Yooo düşündüm. Düşündüğüm andada düşünmekten vazgeçtim. Seneler sonra aklıma gelen başıma geldi sonunda, gerçekleşmesinden korktuğum. Düşüncesi bile zor iken gerçeği ile yüzleşmek sence nasıl bir duygudur?
Beni asla affetmeyeceğinide biliyorum. Bir kere bile kalbinde bana suç yüklemedin ki nasıl affedeceksin? Gözlerimdeki saflığı gördüğünü artık biliyorum. Yaptıklarım bazen seni çok üzdü bunuda biliyorum ama sen daha fazla üzülme diye yaptım. Mantıksız gibi gelebilir ama sende demişsin benim gibisini bulamazsın.
Hey seni bırakmam için yapacakların ve yaptıkların beni üzdü. Beni üzdüde seni daha fazla üzeceğini bildiğimden dolayı yapmanı engellemeye çalıştım. Pekde başarılı olamadım. Aklına koyduğunu yapma huyunu burda sevmesemde umudum bu huyunda...
Sensizliği yaşarken seni unutmamışken seni yaşarken unutacağımıda nerden çıkardın?
Senden alıp götürdüklerim aşkın karşısında duranlardır. Yaşanılan üzüntülerin silinmesi bir anlıktır.
isteme ve sevme değerlerinde bilerek mi yanılıyorsun? Sen sevmeseydin sevmezdim. Şimdi mi? Çene kemiklerinde mi acımaz bu ne hırs, ben güç? Biraz daha bastırırsan kopartacaksın kemikten, yapma... elalemede bakma,dinleme onları...
Hatalarım yok demiyorum ki tabiki var. Sen mutlu ol diye yaptım ben onları... Yanlış değerlendirmelerim oldu, hemde çok oldu... Sanırım eksiğimiz konuşamamak oldu.
Hayır diyeceğini biliyorum. Bende eveti bekliyorum. Ne olacak beraber göreceğiz. Sadece eyvah geçen günlere... Ben seni unutmadım hala bekliyorum...
Son söz ben seni bırakmadıktan sonra sende bırkamazsın kural bu. Bu kuralı ne sen ne ben koyduk ama mecbur uyacağız. Uymam deme, tarihi daha fazla erteleme...

yapmayın arkadaşlar ya..kimse bu kadar mükemmel yada olagan üstü olamaz ne acılar var .
tamam acınızıda ayrılıgıda yşayın ama böylede kahrolmayın sizler gözyaşı dökerken kimbilir onlar nerelerde ne yapıyorlar....
yaşamaya bakın dünyada tek erkek o degil ya ....
nasıl tek kız degilseniz...erkekler malesef bizim gibi degiller...onlar önlerine bakıp yeni kurbanlar ararken bizler eskide kalıp kendimizi mahfediyoruz ...

belki kızıcaksınız ama dogruda söylüyorum....yazık degil mi ya...

Back