• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Unt ex white 2 kullanan varmı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

berece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
11
0
86
43
Ankara
Ex white 2 serumu aldım işe yarayacakmı merak ediyorum daha önce kullanan bir arkadaşımız varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Ex white 2 serumu aldım işe yarayacakmı merak ediyorum daha önce kullanan bir arkadaşımız varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.

bende cok ıstıyrum nasıl aldın akrdsm kredı kartıyla falanmı yazarsan sevınırım bende cok duydum ama kullanan bırını gormedım henus cnm

eczanelerde bulabilecegimiz cilt beyazlatıcı ilaç krem vs. önerebilecek var mı

merhaba ummahan kredi kartıyla aldım daha 3 gün oldu kullanalı bi değişiklik yok bence biraz bekle ben 10 - 15 gün kullanıyım bakalım iyi olacakmı ona göre al derim

berece cnm bı 10-15gun kullandıktan sora yazarsan bızede gelısmelerı ınan cok sevıneceğım cunku cok duydum bu urunu cnm ama kredı kartı kullanmadığım içib almam mumkun olmadı.unutmaa bızı cnm olurmuu

bugün ablam cildimin daha iyi göründüğünü söyledi ama siz yinede biraz bekleyin ben size değişiklik olup olmadığını mutlaka ileteceğim :)

ben kullandım bir süre tam bir fiyasko sakın almayın paranıza yazık...

seruma başlamadan önce foto çekseydin, mukayese açısından,daha iyi olurdu..

arkadaslar gecen yıl 200 liraya bi krem aldım bı eczaneden .sölemşti kesin al mükemmel goreceksın diye. inanırmısınız surdugum an etkısını gostermısdı yanı etkıyı gorsenız 200 mılyon dııl 200 mılyar verırdınız . 2 yıl sonra yıne cıldımı ıyı koruyamadım ve lekelerım olustu adını unuttum kremın haftaya gıdıp alacagım ordan tekrar adını yazarım. olaganustu bısey 1 haftada hıc bı halt lekesı kalmıyo yuzunuzde bayanssulusmile

Benev emlite mı acaba?bekliyoruz adını..

arkadaslar gecen yıl 200 liraya bi krem aldım bı eczaneden .sölemşti kesin al mükemmel goreceksın diye. inanırmısınız surdugum an etkısını gostermısdı yanı etkıyı gorsenız 200 mılyon dııl 200 mılyar verırdınız . 2 yıl sonra yıne cıldımı ıyı koruyamadım ve lekelerım olustu adını unuttum kremın haftaya gıdıp alacagım ordan tekrar adını yazarım. olaganustu bısey 1 haftada hıc bı halt lekesı kalmıyo yuzunuzde bayanssulusmile
merhaba, aldığımız şu beyazlatıcı kremin adını eczaneden tekrar öğrenebildiniz mi...???
Saygılar..

kremin ismini yazarım demişsiniz ama daha sonra yazmamışsınız.aynısından bulamadınız herhalde?

bende unt ürünü aldım fakat siparişim henüz teslim edilmedi. acaba satın alan arkadaşlar söyleyebilirler mi hangi kargo tarafından teslim alınıyor.

Epilixir yüz kesesini araştırın leke için.... Yorumları çook olumlu .... Fiyatıda ucuz.. :54:

merhaba ;

12 gündür ünt porselen bebek setini kullanıyorum, her sabah ve aksam olmak uzere gunde 2 kez. setin içinde toniği ex white2 serumu , mela control maskesi ve uv total yuz için gunes kremi var.
daha 2 hafta oldu ama son derece memnunum. sol yanagımdaki sivilce lekesi geçmek uzere, cildimde ise genel olarak bir canlılık, parlaklık var. gunes kremi yaglı degıl, cok hafıf. kullanmaya baslayalı cok az bır sure oldu ama fondoten kullanmaya gerek gormuyorum artık. çok hafıf tek kat pudrayla zaten hafıfleyen lekelerim gorunmez oluyor. simdi boyleyse 1-2 aylık kullanım sonunda nasıl olacagını dusunemıyorum bile :66:
serumun etkısını daha da arttırmak ıcın ex white renew'i de siparis ettim. gelınce diğerleriyle birlikte kullanmaya baslıcam. bu arada haftada 1 de yıne unt nın brightening exfoliator ını kullanıyorum.o da super, tavsıye ederim :21:

Back
X