Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ex white 2 serumu aldım işe yarayacakmı merak ediyorum daha önce kullanan bir arkadaşımız varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.
arkadaslar gecen yıl 200 liraya bi krem aldım bı eczaneden .sölemşti kesin al mükemmel goreceksın diye. inanırmısınız surdugum an etkısını gostermısdı yanı etkıyı gorsenız 200 mılyon dııl 200 mılyar verırdınız . 2 yıl sonra yıne cıldımı ıyı koruyamadım ve lekelerım olustu adını unuttum kremın haftaya gıdıp alacagım ordan tekrar adını yazarım. olaganustu bısey 1 haftada hıc bı halt lekesı kalmıyo yuzunuzde bayanssulusmile
merhaba, aldığımız şu beyazlatıcı kremin adını eczaneden tekrar öğrenebildiniz mi...???arkadaslar gecen yıl 200 liraya bi krem aldım bı eczaneden .sölemşti kesin al mükemmel goreceksın diye. inanırmısınız surdugum an etkısını gostermısdı yanı etkıyı gorsenız 200 mılyon dııl 200 mılyar verırdınız . 2 yıl sonra yıne cıldımı ıyı koruyamadım ve lekelerım olustu adını unuttum kremın haftaya gıdıp alacagım ordan tekrar adını yazarım. olaganustu bısey 1 haftada hıc bı halt lekesı kalmıyo yuzunuzde bayanssulusmile
arkadaslar gecen yıl 200 liraya bi krem aldım bı eczaneden .sölemşti kesin al mükemmel goreceksın diye. inanırmısınız surdugum an etkısını gostermısdı yanı etkıyı gorsenız 200 mılyon dııl 200 mılyar verırdınız . 2 yıl sonra yıne cıldımı ıyı koruyamadım ve lekelerım olustu adını unuttum kremın haftaya gıdıp alacagım ordan tekrar adını yazarım. olaganustu bısey 1 haftada hıc bı halt lekesı kalmıyo yuzunuzde bayanssulusmile