ünlülerin estetik öncesi ve sonrası fotoları:)

düşük bir burnu var,yaptırırsa daha güzel olacağı aşikar-bencesüprizzzzz

Düşük bi burun kötü durur diye bişey mi var ki ? bu kadına yukarı doğru kalkık burun hiç yakışmazki .. Keskin hatlara sahip. Şu tabuyuda hiç anlayamıyorum. Düşük burun kötü ,kalkık burun güzel .. Nasıl bi önyargıdır. bana görede yukarı dikilmiş kalkık burunlar hoş durmuyor.. Yinede herkesin yüz yapısı qidende olur qitmeyende.Ama bu düşüncende sana katılmıyorum.

Düşük bi burun kötü durur diye bişey mi var ki ? bu kadına yukarı doğru kalkık burun hiç yakışmazki .. Keskin hatlara sahip. Şu tabuyuda hiç anlayamıyorum. Düşük burun kötü ,kalkık burun güzel .. Nasıl bi önyargıdır. bana görede yukarı dikilmiş kalkık burunlar hoş durmuyor.. Yinede herkesin yüz yapısı qidende olur qitmeyende.Ama bu düşüncende sana katılmıyorum.

önyargılı davranan sensin çünkü benim agzımdan "kalkık burun yaptırmalı" gibi bir cümle cıkmadı..sarkıklığı düzeltilmeli demek illaki 120 derece açıyla burun havaya baksın demek değildir.daha normal daha düz bir açı olabilir..düşük burun kötüdür.yüzün bazı oranları vardır.ben herkes hokka burunlu olmalı gibi bişey demiyorum.ama tutup ta o burna güzel diyemem benim de görsel zevklerim var.gamyoncuiremsu senin göz zevkine hitap edebilir:kahve:

önyargılı davranan sensin çünkü benim agzımdan "kalkık burun yaptırmalı" gibi bir cümle cıkmadı..sarkıklığı düzeltilmeli demek illaki 120 derece açıyla burun havaya baksın demek değildir.daha normal daha düz bir açı olabilir..düşük burun kötüdür.yüzün bazı oranları vardır.ben herkes hokka burunlu olmalı gibi bişey demiyorum.ama tutup ta o burna güzel diyemem benim de görsel zevklerim var.gamyoncuiremsu senin göz zevkine hitap edebilir:kahve:

Evet birden üstüne çullanmış gibi olmuş yazım kusura bakma tabikide haklısın zevk meselesi. Bana sarkık qelmedi normal ve hoş qeldi :) Sadece burun olarakta bakmıyorum bütününde hoş kadın mı hoş, bi qereği yok ztn çok qerekmedikçe estetiği onaylamıyorum .

Evet birden üstüne çullanmış gibi olmuş yazım kusura bakma tabikide haklısın zevk meselesi. Bana sarkık qelmedi normal ve hoş qeldi :) Sadece burun olarakta bakmıyorum bütününde hoş kadın mı hoş, bi qereği yok ztn çok qerekmedikçe estetiği onaylamıyorum .

yok canım çullanmış gibi falan olmadı düşünceni söyledin.yerimseniben
ben burun konusunda hassasım cok önem veririm.:kedi:
kendi burnumu da begenmeyip ameliyat oldum ztn:kedi:
evet bütün olarak bakldıgında kadın hoş yani fena değil..gamyoncuiremsu

evet aslında oyle canım ...
bi keresinde bitane otopsi izlemiştim hatunda fizik super yenide yanmış bikini izleri vardı vucudu bronzdu gogus kısmını kesiyolar ve memelerden silikon cıkıyo kafamçokkarıştı
yani sonucta hepimiz toprak olcez beee sositososito

OTOPSİ İZLEMEK Mİ şerefime şu kkda her türlü kaçık hatun var

tom cruise iyi olmuş bence hoş adam daha hoş olmuş angelina eskiden fena değilmiş ama hiç beğenmiyorum ne yüzünü ne fiziğini liv taylor çok sade çok mağsum bi güzelliği varmiş daha önceden yine öyle gerçi ama viktorya azcık kilo alsa bişeye benzer belki yoksa hep aynı geldi bana
dikkat ettimde burunları normal olanlar bile incelttirmiş küçülttürmüş bişey yaptırmışlar doğal halleri daha sevimli daha kendine has insanlar neden burun konusunda bu kadar komplekliler acaba zaten yakında herkesin burnu bir örnek dolaşıcaklar güzel bişey değil bence çok rahatsız edici olur o ayrı ama çoğu özentiden kaynaklanıyo bu seferde insanlar doğallıklarını yitiriyolar

Son düzenleme:
tom cruise iyi olmuş bence hoş adam daha hoş olmuş angelina eskiden fena değilmiş ama hiç beğenmiyorum ne yüzünü ne fiziğini liv taylor çok sade çok mağsum bi güzelliği varmiş daha önceden yine öyle gerçi ama viktorya azcık kilo alsa bişeye benzer belki yoksa hep aynı geldi bana

liv tyler da estetik yok cocukluk fot.larında da dudakları aynı simdide aynı

evet livim burnu estetikli ünlüleri tartışalım die bi topik var cnm orda angelinanın yandan bir fotosu vardı çok belli ameliyatlı olduğu çenesinin

paris hiltonun neresi estetikki?

parishiltonnosejobsthum.jpg

Neresi estetik değil ki :)

ya aslında bazıları esnetıksız hallerıde guzelmıs ama ne dıe yaparlar anlamam zaten guzellermıs

hey allahım ya bende bu paris hiltonun burnundan nefret ediyorum neden yaptırmıyor ki bi tuhaf mandal gibi yani yaptırmış da bu kadar mı olmuş en fazla kaydirigubbakcemile3

X