Urfa’da KK vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum ..
Reha muhtar
burdan bütün KK üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar KK cilar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
:))))))))
Mehmet Ali Erbil
KK 'da en yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra.
Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla KK 'ya renk katacagim, ayol iyiki varsin KK
:)))
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz KK'nin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
:)))))))
Emrah
Bak Gülcan burasi KK artik burda emniyette olacaksin annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan :roflol: KK var artik bize sahip cikacaklar
:)))))
AJDAR
Cikata Muz, muz. Ben bu KK forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz...
:)))))))
Erman Hoca
Artik bende bundan sonra KK 'da spor bölümlerinde adminlik yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama Kazen arkadasimiz görmemis...:roflol:
Kayanın beni aldattığını KK'dan öğrendim
4-ay önce tesadüfen girdiğim siteye şimdi müpdela oldum
iyi ki de KK'ya katılmışım yoksa kaya beni aldatmaya devam
edecekti:roflol: haberde KK 1 numara artık KK hayatımın
büyük bir kısmını kaplıyo..:roflol:
efendiiim KK 'ya girmek caizzdir oradaaa efendime söliyeyim gezinmek paylaşım yapmak
sevaptır bildiğin bir şeyi başkası ile paylaşan insanların mekan-ı cennettir ne demiş hz ömer bana bir
harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum bende buraya girdikten sonra çok şey öğrendim kerhane fliminde oynadığımı
bile KK'nin bölümlerinde öğrendim ama filmi izledikten sonra davadan vazgeçtim safsatalara inanmayınız
hurafeler ile uğraşmayınız islam bölümünü iyi inceleyiniz KK 1
numaradır......
Yanılmaktasınki, pek çok Mumin. Bütün bu lafları bana annem öğretmedi. hepsini geçen ay keşfettiğim K.K'dan öğrendim. Artık beni ezemiyceksin Mumin. senin kölen olmiyciim. Nefret ediyorum senden, tiksiniyorum.Seni KK'daki kadınlara şikayet ettim, bir ben değil, hepsi nefret ediyor senden.
ya cok guzel olmus emegıne saglık.ZEPP...
ama herseyden önemlı olan şu ki..........
zekerıya beyaz caiz demısye sorun kalmadı...
ya benım aklıma sımdı şu takıldı....acaba ünlü bırısı varmıdır. kk da...
KK 'yi BRAD le birlikte çok seviyoruz...
çocuklarımızıda alıştırıyoruz..
I LOVE YOU KK ,hatta erkek çocuğum olursa ismini kazen koymayı düşünüyorum
:roflol: