eline koluna sağlık çok güzel hazırlamışsın.clean by clean merak eetim şimdi bayada kullanan ünlü var ve halle berry kullanıormuş daha ne olsun :))))))))
bem de bayaa merak ettim canım onutemiz fresh bi koku diye tahmin ediyorum. ben ağır,baharatlı şekerli kokuları seviyorum oyuzden bunu pek begeniceimi zannetmiyorum ama yine de bi denemek lazım
Eki Görüntüle 59675 Eki Görüntüle 59676
hımm saol o zaman meraka çokda gerek yokclean parfümleri genelde çiceksi kokulardır ağır değiller
koku zevklerimiz aynı desene : ) asla eğer kaliteli bi parfüm kullanacaksam ki mümkünü varsa zaten tercihde o yönde olmalı,hafif hissedemeyeceğim parfüme o kadar para vermem. burda paylaştıklarından bildiğim markalardan birde guerlain kullananda çok ama hiç denemedim onada bi bakmam lazım
evet vallahi koku zevklerimiz aynı haha :)) aslında chopard wish'i cok merak ediyorum ben içinde hindistancevizi, çilek, karamel falan var. carmen electra kullanıyomuş. oryantal bişeye benzio ona da bi bakmak lazım
Bugun wish i koklamaya gittim ama artik uretilmiyo bize gelmiyo uzun zamandir falan dediler( cok merak ediyodum kokusunu yaa ( bi de tommy hillfigerin yeni bi kokusu cikmis o da cok ucuzdu yasemin kokuyody ama begenmedim
narciso rodriguaz dolumu vardır inşallah merak ettim
reddoor guzeldir ben bayılırdım o kokuyo annemle beraber bi ara kullandık hala duruyo sisesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?