• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlüler ve Parfümleri

eline koluna sağlık çok güzel hazırlamışsın.clean by clean merak eetim şimdi bayada kullanan ünlü var ve halle berry kullanıormuş daha ne olsun :))))))))

bem de bayaa merak ettim canım onu :61: temiz fresh bi koku diye tahmin ediyorum. ben ağır,baharatlı şekerli kokuları seviyorum oyuzden bunu pek begeniceimi zannetmiyorum ama yine de bi denemek lazım :12:

$73496dc8b8446ca77ecfbb73f24d02dc7fbd4b1e.jpg $e79f4d80446148411f00809638e6170d6373b0b3.jpg

bem de bayaa merak ettim canım onu :61: temiz fresh bi koku diye tahmin ediyorum. ben ağır,baharatlı şekerli kokuları seviyorum oyuzden bunu pek begeniceimi zannetmiyorum ama yine de bi denemek lazım :12:

Eki Görüntüle 59675 Eki Görüntüle 59676

koku zevklerimiz aynı desene : ) asla eğer kaliteli bi parfüm kullanacaksam ki mümkünü varsa zaten tercihde o yönde olmalı,hafif hissedemeyeceğim parfüme o kadar para vermem. burda paylaştıklarından bildiğim markalardan birde guerlain kullananda çok ama hiç denemedim onada bi bakmam lazım

koku zevklerimiz aynı desene : ) asla eğer kaliteli bi parfüm kullanacaksam ki mümkünü varsa zaten tercihde o yönde olmalı,hafif hissedemeyeceğim parfüme o kadar para vermem. burda paylaştıklarından bildiğim markalardan birde guerlain kullananda çok ama hiç denemedim onada bi bakmam lazım

evet vallahi koku zevklerimiz aynı haha :)) aslında chopard wish'i cok merak ediyorum ben içinde hindistancevizi, çilek, karamel falan var. carmen electra kullanıyomuş. oryantal bişeye benzio ona da bi bakmak lazım :12:

evet vallahi koku zevklerimiz aynı haha :)) aslında chopard wish'i cok merak ediyorum ben içinde hindistancevizi, çilek, karamel falan var. carmen electra kullanıyomuş. oryantal bişeye benzio ona da bi bakmak lazım :12:

wish ablamın parfümü çok güzel bi koku etrafı saran bi koku ama bana artık çok klasikmiş gibi gelior yine da bak tabi

Bugun wish i koklamaya gittim ama artik uretilmiyo bize gelmiyo uzun zamandir falan dediler :(( cok merak ediyodum kokusunu yaa :(( bi de tommy hillfigerin yeni bi kokusu cikmis o da cok ucuzdu yasemin kokuyody ama begenmedim

hafta sonu yine birçok parfüm denedim içlerinde sıkma dediğim halde kız bu çok güzel deyip üstüme sıktı tiksindim kokudan Givenchy / Hot Couture yani resmen bellisimanın ağır versiyonu diyebilirim çok kötüydü.

cacharel amor amor u denedim tenizmde kalmadı bile
chopard wish oda çok kalmadı tenimde
bvlgari omnia turunca bence güzel bi koku denenebilir
lolita lempicka güzel ama daha çok genç kız parfümü

bunlarda sonunda yaptığım liste bunlarada bakmak istiorum

elizabeth arden:red door
narcio rodriguez :femme (siyah şişe)
ysl : cinema veya opium
burbery : weekend veya brit
guerlain : l'ınstant magic veya l'ınstat de guerlain
thierry mugler allien (mor şişe) veya angel
kokusunu merak ettiğim kolular

estee lauder : sensuous ; sensuous da koklayıp hoşuma giden parfümlerden
lancome hypnotic veya miracle ;kokuları bildiğim beğendiğim parfümler
c.dior : addict birde bunun kokusunu biliorum

--------------------------------------------------------------------------------

rodrigeze baktım ama pek hoşuma gitmedi ama başka bi koku beğendim.d&p den A1 kodlu parfümede bakın derim. çok hoş bi koku ben bayıldım ve hemen aldım eşime aldığımı söylemedim ama kokuyu hemen aldı senden güzel bi koku kokuyo dedi bütün gece beni kokladı durdu :)) çok hoşuna gitmişş.tavsiye ederim kızlar bakın

aslı tandoğan
ARMANİ SHE
JİL SUNDER SUN
ARMANİ CODE
aklımda kalanlar bunlar evınde daha parfum dolu ama benım hatrlıyabıldıklerım bunlar

Lancome Tresor u kullanan da çokmuş, nasıl tercih ediyorlar bilmem. Hacı yağı gibi kokuyor

Edit; Pardon Lancome un Magie Noire le karıştırmışım

Son düzenleme:
Back