- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Cok aci Vatan sasmaz icin uzuldum dogrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesinin hesabinami şoktayim insanlar inanilmaz acimasiz kim olursa olsun yeterki bir acigini yakalayalim hemen yerden yere vururuz peygamber efendimiz (sav.)bir kiz bir erkek yanyana yatarken goruyorsa batraniyeyle ustlerini ortup kafasini cevirip yoluna devam ediyor biz nasil insanlar olduk necara bu kadar kotu olabildik lafa gelince muslumaniz ama icrata gelince ve bugun instagramda o kadar kotu yorumlar okudumki bazi kapali arkadaslar haric vazi kapalilar yerden yere vurmuslar bu nasil bir kapanma sekli bu nasil ibadet sayfalarina girip bakiyorum kafa ortulu altta tayt ustunde tunik aklim almiyor beynim uyustu resmen once kendinize bakin ayiptir gunahtir kimbilir annecigi karisi nasil perisan kimse bilemez neden gityi neden gorusuyordu şu bir gercek haketmeyecek sekilde öldü allah rahmet eylesin ben cok uzuldumannesinin bile insta hesabına ne acı yorumlar yazmışlar ya, insanlar çok merhametsiz
bu cinayet bana hayatın anlamını insanlığı her şeyi sorgulattı
vatan şaşmazın annesinin instagramına yazılanlar milletin twitterda yazdıkları
cenazelerin açık açık gösterilmesi para karşılığı satılmaya kalkılması
insanların akıllanması için illa ki başlarına felaket mi gelmesi gerekiyor
nereden geliyor bu cesaret nasıl yazabiliyorlar adamın annesine oğlun da otel odasında vuruldu bla bla...
herkese insanlık ve merhamet diliyorum
Cok guzel anlatmissiniz.Sonuna kadar katiliyorum.Hep değer yargılarının yok olduğundan bahsedilir ya hani, bazı şeyleri normalleştiriyorsunuz değer yargıları yok oluyor denir, acı bir şekilde ölen bir insanın arkasından iftira atmak, saygısızlık yapmakta normalleştirildi, ölümün ardından yazılı olmayan ama hepimizin pekala bildiği kurallarımız ve değer yargılarımız nerede kaldı? Eskiden ölen dünyanın en fena insanı da olsa ölene saygı vardı, arkasından konuşmak isteyene ölenin arkasından konuşmak yakışmaz denip susturulurdu.
Diyelim ki Vatan evli olduğu halde bir ilişki yaşadı, diyelim ki bazı vaadlerde bulundu, öldürülmesini haklı çıkarıyor mu bu?
43 yaşında oğlunu toprağa veren bir annenin kanayan yüreğini daha da kanatmak insanlığa sığıyor mu?
Ne yapmış bu adam? Hırsız mı uğursuz muymuş? Pedofili, ensest, cinsel istismarcı, tecavüzcü müymüş?
Sosyal medyada çirkin yorumlar yapanların ailelerine sarkıntılık mı yapmış, kötülüğü mü dokunmuş?
Bir kadınla beraber olmuşsa da bu onu ve eşini alakadar ederdi, bizleri bağlayan birşey var mıydı?
Sanki hepimiz pir-ü pakız, sanki sokakta yürüyen vatandaş eşini aldatmıyor, herkes dört dörtlükte bize hiç zararı olmayan bir adamın ölüsü üzerinden öfke kusuyoruz.
Sanki adam oteldeki oda da çıplak uygunsuz yakalandı, bir sürü senaryo bir sürü gıybet, bir sürü kötü düşünce.
Ölüm sözün bittiği yerdi oysa, sağlığında ahlakı önemsenmeyen bir adam ölünce memleketin en ahlaksız insanı ilan edildi, herkes ölümü hakkında söz sahibi oldu.
Çok üzüldüm ölümüne, Allah annesine, eşine, tüm ailesi ve sevenlerine sabırlar versin, doğmamış bir bebenin ölen babası hakkında herkes sussa keşke, Vatan öldü ama geride kalan anneciği, hamile eşini incitmeye devam edecek herkesin yüreğine merhamet diliyorum.