• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü İslamcı yazar ses kayıtlarını nasıl açıkladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
17 Aralık operasyonunun olduğu gün Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları gündemi sarsmaya devam ediyor.
Kayıtlar montaj mı, değil mi tartışmaları sürerken, romanlarıyla tanınan İslamcı yazar Emine Şenlikoğlu'ndan ilginç bir yorum geldi.
Şenlikoğlu, Bilal Erdoğan'ın dağıttığı iddia edilen paralar için Twitter hesabından "Bu gun biri sordu, kaset dogru olsa ne derdin? Dedimki, dindarlar zekatini yoksullara ulastirmak icin basbakana vermişler olabilirler" diye yazdı.
unlu-islamci-yazar-ses-kayitlarini-nasil-acikladi-2602141200_l.jpg

untitled-1(163).jpg

http://www.odatv.com/n.php?n=unlu-islamci-yazar-ses-kayitlarini-nasil-acikladi-2602141200

başbakan cok yoksullara yardım edıyor ya cok yoksulları dusunuyor oyuzden bı cıftcımıydı koylumuydu hatrlamıyorum ananıda al gıt demıstı dındarlar okdar dındar olsalar zaten kendı ellrıyle verırler basbakan aracılıgıyla degıl barı bu sefer bızlerden caldıgınız paralara yolsuzluklara hırsızlıgınıza dını alet etmeyın basbakan ve yandaşları...

zekat olarak da milyonluk daire aliyor fakirlere o halde. cok dusunceli bir basbakan :27:

Eleştirilere verdiği cevaplar da en az bu sözü kadar içler acısı :53:

"Ben ne büyük adammışım, şóyle olsaydı böyle böyle dūşūnūrdūm, dedigimi bile sanki gerçekte demişim gibi konu ediyorlar.Kõtū niyetli iğrenç"

gibi... :27:

Körü körüne bu kadar bağlanmak nedir kardeşim.Babanıza,ananıza bağlanın bu kadar.Hep siz dindarsınız,diğerleri dinsiz.Din kim siz kim be!!!

17 Aralık operasyonunun olduğu gün Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları gündemi sarsmaya devam ediyor.
Kayıtlar montaj mı, değil mi tartışmaları sürerken, romanlarıyla tanınan İslamcı yazar Emine Şenlikoğlu'ndan ilginç bir yorum geldi.
Şenlikoğlu, Bilal Erdoğan'ın dağıttığı iddia edilen paralar için Twitter hesabından "Bu gun biri sordu, kaset dogru olsa ne derdin? Dedimki, dindarlar zekatini yoksullara ulastirmak icin basbakana vermişler olabilirler" diye yazdı.
unlu-islamci-yazar-ses-kayitlarini-nasil-acikladi-2602141200_l.jpg

untitled-1(163).jpg

http://www.odatv.com/n.php?n=unlu-islamci-yazar-ses-kayitlarini-nasil-acikladi-2602141200

Ya bu şaka olmalı, gerçekten şaka olmalı:50::50::50:

Ahirette bu açıklama kurtarmaz yalnız..

Başbakanımızı aklasakdamı saçmalasak, saçmalasakdamı aklasak olmuş bu cevap....azıcık mantık ya...

Emine Hanım farkındamı acaba ses kaydı gerçekse Başbakan ''dindarların zekatları ile'' borç ödüyor, ev alıyor :60::60::60::60:

yanlışlıkla bu kadının bir kitabını okumuştum hayaan soğutmuştu. ah ah çıkarları için insanlar ne kadar mantıksız konuşuyor

yalakalıktan ne yapacağını ne diyeceğini sasırmıs

bunlar put gibi tapıyorlar ne de olsa ucunda bir ayakkabı kutusu var

İddaya göre bugün para çıkışını gösteren görüntüler yayınlanacakmış gerçi ona da bir kılıf bulurlar:32:
$BhaiMW3IIAAGOxo.jpg

evsizler için ev alıyorlar demek kiiiiii
en lüksünden hemi de
siz de adamları beğenmiyorsunuz :19:

İddaya göre bugün para çıkışını gösteren görüntüler yayınlanacakmış gerçi ona da bir kılıf bulurlar:32:
Eki Görüntüle 997715

ohaaaaaa
yuhhhhh
şoka girdim angry cim ne yaptın ya

valla egleniyoruz
Fethullah Gülen den Allah razı olsun ne diyeyim
yoksa uyumaya devam edecekmişiz

ohaaaaaa
yuhhhhh
şoka girdim angry cim ne yaptın ya

valla egleniyoruz
Fethullah Gülen den Allah razı olsun ne diyeyim
yoksa uyumaya devam edecekmişiz

Herkes oyle saniyor, basbakan dedi diye, ama basbakan malesef ortaligi su an sadece sis dumaniyla kaplamaya calisiyor. Zatenoyle olsaydi eminim ki coktan sucu bulup cemaatten bir cok kisiyi tikarlardi iceriye. Bence su an hangi sucu bahane etsem diye dusundukleri icin daha is oraya gelmedi sanirim.

Bence bunu operasyonu engellenen savcilar sizdiriyor. Bunlarin kanuni cercevede yapilan dinlemeler olma ihtimali cok yuksek.

Yoksa niye butun emniyeti ve savcilari hallac pamugu gibi dagitsinlar, Mit yasasini gecirsinler, HSYK yasasini, internet yasasini gecirsinler. Kimse onlari sorusturamasin diye. Ben malesef baska sonuc cikaramiyorum, sok icindeyim bu olanlardan oturu.

Back