- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
Hepsi grubu üyesi Cemre.
çok çirkin zaten bana göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi grubu üyesi Cemre.
çok çirkin zaten bana göre
Ben de hepsi grubu içinde bu kızı en hoş diye nitelendiriyorum. :))
Değişik bir tipi var. Güzel değil ama çirkin de değil, farklı geliyor. :)
Üstteki fotoları da ne diye eklemişim anlamadım. Makyajsız da güzel çünkü cildinde kusuru yok.
saçlarr şahane ama
ve vucutta
ama çeneyi ne yapmalı..bunu bizden baska da dusunen olmus ve photoshoplamıs..kadın nasıl da guzelleşmiş degil mi boyle kızlar ?
göz boyuyor.öyle sinsi ki bence yapacağı şeyi alttan alttan yapıyor.hiçbi iyiliği felan yok medyaya yansıtıldığı gibi.. hepsi gösteriş,palavra
nefret ediyorum...
Bülent Ersoy Kaşsız Yakalandı, Çok Kızdı
Bülent Ersoy, kebap yemek gittiği Etiler'de makyajsız görüntülenince çok sinirlendi.
allah muhafaza yaratık gibi
Bülent Ersoy aracın içinden inmeden şef garsonu bekledi ve spariş verdi.
Sparişini beklerken kameraları gören Bülent Ersoy görüntülenmekten de rahatsız oldu.
Sadece rimeli ve göz kalemi olan Ersoy'un kaşını çizmemiş olduğu da gözlerden kaçmadı.
Sanatçı sorular karşısında "Böyle fabrikasyon işlere cevap vermem" diyerek televizyon ekibini tersledi....
fotoğrafı gördüğüm anda, "acaba öldüğünde, gasilhanede kim yıkayacak ve de yıkayabilecek mi?!!" şeklinde düşündüm Allah affetsin de
BU NE YAAAAAAAAAA ! ! !
megan fox un bu baş parmagı cırkınnn
sempatiksalakcinni
kalçalara bak taş mübarek ama o kadar açması da gerekmez hani sempatiksalakcinni