.Her ilde üniversite kurulduğundan, öğrencilerin bulundukları yerlerdeki fakültelere başvurması mümkün olacak
-.
Herkeşin yakınındaki liseye gidebileceği gibi sanırım
Bu sisteme geçilsin diye yıllardır bas bas bağırıyordum ama TEOG sonrası olanları görünce Mune annem bir sus, öyle herşeyi isteme, sesli dile getirme diyesim geldi
Sistemin başına siz ikinizi getirmezlerse kabul etmem ben bu uygulamayıhe evet mahallemizdeki üniversiteye kayıt yapabilecez artıkın ne çıkarsa şansımıza
sistem iyi de uygulanamayacağı için yorum yapamıyorum
Bu yorumla gazı aldım artık tutabilene aşk olsunSistemin başına siz ikinizi getirmezlerse kabul etmem ben bu uygulamayı
Benim veletler bu uygulamanın denekleri olacak, bari teyzelerinin elinde heba olsunlar
meb e gore genel sinavdan alinan not ortalamasi sanirim.Ya ben birde şu not ortalamasına kılım.
Burası Türkiye, nasıl her lisenin notu aynı kabul edilir?
Ankara fen lisesinde matematikten sadece 1-2 kişinin notu 90 üzeri iken , başka herhangi bir okulda okuyan ortalama bir öğrencinin notu 100 olabiliyor. O 100 lük olduğu iddia edilen çocuk Afl öğrencilerinden enaz 5-6 puan önde başlıyor üniversite yarışına.Türkiye'nin en yüksek puanlı fen lisesine girip olimpiyatlar düzeyinde matematik öğrenen çocukların suçu ne?
Meb in yaptığı sınavın dışında okulda aldığı not ortalamasıda hesaplanıyor.Mesela Meb in yaptığı %70 etkilerken, %30 da okulda aldıkları not ekleniyor.meb e gore genel sinavdan alinan not ortalamasi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?